Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש תוצרת גרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי שמץ מיהוא או איך הוא ניראה.

מה שהבנתי, שכל מי שהיה שם היו חברים שלו מהבית (חוץ מהBMW הישנה )

אז כל הכבוד לבעל המועדון (אם אפשר לעניק ל 3 מכוניות שם של מועדון )שמארגן מיפגש עם כמה חברים מיתחת לבית.

רז...

פורסם
צודק, ותאמין לי שאני חולה על מיפגשים מהסוג הזה.(מיפגשים על רמה)

במיפגשים כאלו לא רואים הונדות עם ספויילרים של איפרזות ונאונים מיתחת לאוטו ומכוניות כמו פיאט אונו עם תריסים בימקום חצאיות וצינור ביוב מאחורה בימקום אגזוז.

תיהייה בטוח שאני יגיע למיפגש הזה (אם לא יהיה גשם)

מקווה שהפעם יגיעו אנשים ויהיה מעניין.

רז...

יאללה יא כבד. תבוא גם בגשם. אני רוצה לראות את האוטו.

:)

ובאמת מוזר - אירוני - אפילו קצת חולני שבמפגש של רכבים גרמניים דנים במוצא.

מצד שני גם איד אל פיטר וגם יום השנה לרצח רבין נופלים באותו יום - זה רק מתבקש שכאלה דברים יקרו.

רון.

-סוף סוף מפגש בשעה סבירה, אפשר לקום מאוחר ועדיין להספיק-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מישהו יכול לתת לי שם של רחוב ליד האיצטדיון כדי שלא אסתבך... או להסביר איך מגיעים ממחלף גהה...

תודה.

מאיפה אתה מגיע??

בכל מיקרה כל מי שתשאל ברחוב ידע להסביר לך.

בהצלחה.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כביש גהה מכיוון כפר סבא הכי פשוט הכי קל : נוסעים על כביש גהה עד למחלף מורשה, שם משתלבים על כביש חוצה שומרון (כביש מס' 5) לכיוון ת"א נוסעים עד מחלף הכפר הירוק (יהיה רשות לך רמת השרון\הרצליה..) שם עושים שמאלה לכיוון רמת גן...כ-ל הזמן ישר...מצד ימין האצטדיון...

פורסם

חבר'ה אני מאוד מצטערת שלא הגעתי למפגש - לצערי יש לי חובות כלפי האוני' (שעורי בית). מקווה שאתם נהנים וניפגש במפגש הבא :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...