Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מה ההבדל ביןDEHP770 DEH-P7750MP


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 המערכות האלה שנראות בדיוק אותו דבר.. ומה עדיף לקנות ?

תודה מראש !

הדגמים הם

PIONEER DEHP770 DEH-P7750MP

יש לציין שהדגם DEH-P7750MP יקר יותר.

ואם אפשר לקבל חוות דעת על המערכות הנ"ל אני אשמח

:smilecolr:snipersmi
פורסם

לי יש את ה7750MP, ואני מרוצה ממנו עד לשמיים..הצליל מעולה, העיצוב מרהיב,יש מלא אפשרויות לשחק עם הצליל ובכלליות הוא אצלי כבר מעל לחודשיים ואני לא מתחרט לרגע.

 

כעיקרון ברכב שלי המערכת דיי פשוטה, עם 6*9 מאחור ו6.5 מקדימה..בלי מגברים ובלי כלום והHU מוציא צליל מעולה, ובאס כאילו יש סאב מאחור.

 

אם אתה מחפש יופי,איכות וצליל טוב תיקח אותו...אם אתה רוצה צליל נטו תחשוב לכיוון אלפיין, שהם פחות יפים עם פחות סרטונים ושטויות אבל יש להם צליל מעולה.

1.8T 8)

פורסם

איפה ראית שהוא יותר יקר?

המחירים בזאפ תלוים באחריות שאתה מקבל על המכשיר.

לפעמים מכשיר יכול להיות יותר זול בגלל שהוא נמכר עם שנה אחריות לעומת המקביל אליו שנמכר עם 3 שנים אחריות.

 

מבחינת התכונות , הם בדיוק אותו הדבר , אין הבדלים ספציפים , רק שהפרימייר כאילו סידרה טיפה יותר טובה של פיוניר.

אבל בינינו זה חארטה וזה סתם גימיק שיווקי...

×
×
  • תוכן חדש...