Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבש לייזר-איפה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשביל חבר עם b-4 והוא רוצה לדעת כמה יעלה לו להתקין משבש לייזר ואיפה הוא יכול להתקין?

שאלה נוספת לגבי הרכב שלי:

לפעמים גם בעליות וגם במישור אני שומע מהמנוע "צילצולים" כאלה למרות שהמנוע עובד ב2500-3000 סלד ואני בהילוך מתאים, אני עדיין שומע את הרעש המוזר הזה כמו כשמשחררים קלאצ' ולא נותנים גז מספיק והאוטו עומד להיכבות?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

צלצולים נובעים מהצתה מוקדמת מדי, אוקטן נמוך מדי. ( במקרה שלך לא אקטואלי), דלק מהול,ו/או פחם מהראש!

התחל מהקל לכבד, והתחל מכוון הצתה!

לגבי משבש לייזרים פנה לכללי או למתנ"א!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

משבשי לייזר יוצרים שגיאה בממל"ז ומאפשרים לשוטר לדעת שאתה משבש אותו.

העבירה הזאת חמורה לא פחות מאשר נסיעה במהירות מופרזת.

רק קח את זה בחשבון.

פורסם

אהה דוד אם היית טורח לקרוא קצת מידע על משבשים, גג שעה של קריאה, היית יודע איך הם עובדים ושיש רק אחד שמצליח לגרום להודעת תקלה ולא על שיבוש בממל"ז

וזה הבליינדר...

פורסם

לא יונתן לדעתי אתה טועה, כיום אי אפשר לעשות כלום לבחור שיש לו משבש באוטו חוץ מעיכוב, זה הנשק שלהם, עיכובים ואיומים.... אבל כרגע עוד לא ניתן לעשות כלום, וגם, שמעת פעם על מישהו שעשו לו משהו?

פורסם
וזה לא חוקי בעליל
גם לנהוג מעל המותר זה לא חוקי!!!!!!!!!!

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
לא יונתן לדעתי אתה טועה, כיום אי אפשר לעשות כלום לבחור שיש לו משבש באוטו חוץ מעיכוב, זה הנשק שלהם, עיכובים ואיומים.... אבל כרגע עוד לא ניתן לעשות כלום, וגם, שמעת פעם על מישהו שעשו לו משהו?

האמת עוד לא נתקלתי אבל לדעתי אם תופסים אותך עם אחד כזה אז זה לא כמו גלאי רדאר שלא עושים איתו כלום, זה משבש (השוטרים אוהבים את המלה הזו) ועם זה אני הבנתי שמחמירים.

אם יש אחד שבאמת יגרום לשוטר לא לדעת אז יפה אבל זה לא מוזר שהגלאי עובד ופתאום על דוד ארז עם קסנטיה יש ""תקלה"" ועל כולם לא (סתם לקחתי אותך דוגמה- חלילה לא אומר שאתה משתמש או נוסע במהירות לא חוקית)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
סע כמו בנאדם, חבל על החיים והכסף!!!

על הכסף נכון , אבל עו"ד עולה יותר.

על החיים ? המקומות בהם המשטרה מציבה מארבים - אין שום קשר לחיים/בטיחות וכו'.

אסור לייבא משבש לארץ (עפ"י התקנות החדשות) ,אבל אין שום חוק נגד אחזקתו (בתנאי שלא השתמשתם בו :wink: ).

פורסם
האמת עוד לא נתקלתי אבל לדעתי אם תופסים אותך עם אחד כזה אז זה לא כמו גלאי רדאר שלא עושים איתו כלום, זה משבש (השוטרים אוהבים את המלה הזו) ועם זה אני הבנתי שמחמירים.

אם יש אחד שבאמת יגרום לשוטר לא לדעת אז יפה אבל זה לא מוזר שהגלאי עובד ופתאום על דוד ארז עם קסנטיה יש ""תקלה"" ועל כולם לא (סתם לקחתי אותך דוגמה- חלילה לא אומר שאתה משתמש או נוסע במהירות לא חוקית)

כדאי שתקרא קצת חומר בנושא

המשבש יוצר הודעות E-02 וE-03

הודעות אלו מעידות על : מטרה בטווח קרוב\רחוק מידי, יד לא יציבה בעת מדידה....

התקלות האלו הן תקלות מאוד שכיחות שקורות לשוטר בערך בכל לחיצה חמישית שישית...אפילו אם הוא מודד עץ !

כך שהתקלה הזאת היא לא דבר שיפתיע שוטר וידליק לו נורה אדומה - מומלץ לאחר המימלוז להאט למהירות המותרת ולכבות את המכשיר כדי לאפשר לשוטר בלזירה השניה\שלישית לקבל קריאה תקינה (וחוקית ;)) ובכך למנוע את החשש שהשוטר יופתע שיש לו כבר 3\4 פעמים רצוף E3\2 או למנוע ממנו ללזור עליך מאחור ולהבין ש"עבדת" עליו

דבר נוסף : גלאי רדאר הינו דבר חוקי וכשר למהדרין, לא מדובר פה כמו שהצגת את זה "אוהבים" לא אוהבים.....לא מדובר בהעלמת עין, מדובר בחוקיות....כמו ששוטר לא דופק לך דו"ח על זה שאתה (לא אתה - כל אדם) מכוער, זה לא בגלל שהוא מעלים עין זה בגלל שזה חוקי להיות מכוער :D

ודבר אחרון - כמו ששמר כבר ציין יש איסור יבוא על המכשיר, כמו שבעבר היה איסור יבוא על גלאי רדאר, ואז מה שקורה שהמשטרה מחרימה את המכשיר בגין אי תשלום מכס (כי אם היבוא לא חוקי ברור שהמכס לא גבה מיסוי והמוצר מוברח) מה שאומר שאין פה בכלל אספקט של חוקיות או עבירה פלילית, יש בעיה מאוד חמורה להוכיח על בליינדר הפרעה לשוטר, מכיוון שאין לו דרך להוכיח שהמכשיר פעל, שלא כמו המשבש "אקו" הבליינדר נותן התראות שהם לא מעידות על כלום ואין ראיות

אלו היו 60 שניות (אולי יותר :D) על בליינדר

וכמו ששמר אמר : עו"ד עולה יותר (מי כמוני יודע שהפעם האחרונה עלתה לי כמו בליינדר כלל התקנה + 10 נקודות - ועבר מוכתם :()

• תוכן חדש...