Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבש לייזר-איפה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על הכסף נכון , אבל עו"ד עולה יותר. היינו אך!

על החיים ? המקומות בהם המשטרה מציבה מארבים - אין שום קשר לחיים/בטיחות וכו'. מסכים ,אבל זו מלחמה לחוד, אולי אפשר לגייס את הפורום בנושא, למשל ע"י הוספת תמונות שלהם ושל עברייני תנועה.

באשר לעבירה על החוק וסיכון חיי אחרים, זה תלוי בנו ..

תפתח שרשור דביק בנושא, אני מבטיח לך שיתוף פעולה והרבה הצטרפות של חברי הפורום.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

עתיד-- הסבר חזק, אילו היו 60 שניות מתומצתות היטב! (בכל אופן לפי שידוע לי )

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:
:mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah:

ממתי 131 באיילון\ירושליים-ת"א הם סכנת נפשות ? הם לא ! אבל הם כן יזכו אותך באחלה משפט אחלה שלילה\קנס + עורך דין שגם הוא יטעם מכיסך אם אתה לא רוצה שהמדינה תאכל את רשיונך

פורסם

אוקי עתיד, השכלתי מההסבר, זה נכון שאני לא כל כך מתמצא אפילו בכלל לא מתמצא בנושא

131 קמש בת"א ירושלים זה בסדר, באיילון קצת מוגזם (אולי רק שהתנועה דלילה)

האם הבליינדר הזה מכסה את כל סוגי המכמונות, החל מניידות עוקבות לייזרים מצלמות נייחות וכדומה?

כמה זמן לפני הוא מתריע לך? צריך איזה מרווח כדי להאט הלוכן?

אשמח שבעלי הידע בנושא יעדכנו אותי

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

הוא יעיל רק נגד לייזר - הוא לא מתריע הוא משבש ! זאת אומרת שעל הנייר אתה יכול להמשיך לנסוע מהר השוטר לא יקבל קריאה

זאק - המשטרה תמיד מציבה את מכמונות המהירות במקומות האלו שכולם נוסעים מהר...וכולם נוסעים מהר לא כי כולם מטורפים אלא כולם נוסעים לפי תנאי הדרך !

פורסם

זאק - המשטרה תמיד מציבה את מכמונות המהירות במקומות האלו שכולם נוסעים מהר...וכולם נוסעים מהר לא כי כולם מטורפים אלא כולם נוסעים לפי תנאי הדרך !

כמה שאתה צודק...

גם בכביש החוף יש לו מעט קטעים ש120 זה זחילה אפילו ואפשר לנסוע מהר ומידי פעם ניידת מאיטה את כולם

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יונתן הבליינדר הוא לא גלאי, הוא משבש, שוטר יורה קרן לייזר ישירות על האוטו ולא זה לא משנה איפה, לא יורים רק על הלוחית - שכחו מזה.

הבליינדר מופעל, מופיעה קוד תקלה אצל השוטר, הבליינדר מתריע, אתה לוחץ על הברקס, השוטר יורה שוב ורואה 85 קמ"ש.... בהנחה שלחצת על הברקס...

עובד עם ממל"ז, האקדח הענתיקה הזה שבטח ייצא משימוש בקרוב... עולה 1000 דולר ועושה ביום אחד פי 10. :evil::bad-word:

דרך אגב, היה סקר שאמר ש90% מהנהגים נוסעים מעל המותר.... וזה לא מדליק נורה לאף אחד..., המשטרה פשוט קיבלה הוראה מלמעלה להכניס כסף לקופה וזה מיסים סמויים. כמו עוד הרבה דברים. מעצבן.

• תוכן חדש...