Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב וופר "15 Pioneer TS-W383F

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ו!!

רציתי לשאול אותכם לגבי הסאב הנ"ל ..

יש לי אוטו גדול מסחרי (ניסאן סירנה) ואני שומע ממש חזק (בעיקר טרנסים והאוס) והסאב כמובן גם יצתרך להתאמץ !!!

השאלה שלי אליכם אם מישהו מכיר את הסאב הזה ??!

כבר יש לי תיבה של 15 אינץ שהיה לי בה מורל עם סאונד מדהים רק שהוא נשרף לי כבר איזה 4 פעמים!!

600W

300W RMS

95דציבל

תודה רבה לכולם

שבת שלום

אמיר.

פורסם

זה סאב לשימוש בלי תיבה.

אני חושב שאחלה סאב בגודל הזה זה הסרווין ווגה V-MAX 15 אינץ.

מה התקציב?

מה ההגברה?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

- הוא התכוון לסאב פרי אייר אשר לא מצריך ישיבה בתוך תיבה.

- אם אתה מתכוון לקנות את הפיוניר אל תשים אותו בתיבה של המורל מכיוון שלכל סאב יש תיבות שמתאימות לו לפי הוראות יצרן...לכן אם תשים סאב בתיבה שלא מתאימה לו במקרה הטוב הוא פשוט ישמע גרוע ובמקרה הרע הוא יוכל להנזק

פורסם

למה בחרת דווקא ב-15" של פיוניר?

הבאס במוזיקת טראנס דורש תגובה מאוד מהירה, אתה בד"כ לא יורד נמוך מאוד וגם כשאתה יורד נמוך אתה לא נשאר שם הרבה אלא נותן PUNCH, מין מכות מהירות כאלו, ככל שהסאב יהיה מדוייק ומהיר אתה תקבל מערכת שיותר מתאימה לסגנון הזה של המוזיקה.

לאחר השוואות של חבר (שחר מלייזר סאונד) אני ממליץ לך על Audiobahn 10" (שכחתי את הדגם שהוא רכש אבל זה היה הפשוט יחסית עם כ-400W RMS), הוא הלך על 3 כאלו בתיבה אטומה ושומע מוזיקה דומה לשלך, שומעים מדוייק וחזק מאוד את המוזיקה הזאת אצלו.

אם אתה צריך אני יכול לקשר בינכם, בהצלחה.

פורסם

אם הסטיה שלך היא כמו שנראה לי סאב חזק הסאבים של תמיר יעשו עבודה מעולה!!!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...