Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע 2 סטים של קומפ מחוברים ל2 יציאות במגבר.

עכשיו אני מעוניין לקנות רדיו דיסק piooner 7700

וחשבתי על צורת חיבור שונה:

קומפ קדימה - מגבר

קומפ אחורה - רדיו דיסק

סאב - מגבר

עד היום לא חיברתי את הקומפוננט מאחורה לרדיו דיסק כי לא הייתה לי אפשרות לחתוך תדרים ברדיו דיסק הנוכחי. הבנתי שה 7700 ניתן האם אני צודק?

פורסם

חיתוך התדרים משפיע גם על הRCA אבל אני הייתי ממליץ לך להתאמץ עוד קצת ולהוסיף עוד מגבר שירים לך את הסאב ואת הקומפ' תשאיר על המגבר שיש לך ואז יש לך סאונד כמו שצריך

פורסם

ממש לא!

אם אתה רוצה לשמוע בליל צלילים, אז המלצה למגבר נוסף וחיבור לפי המלצתך נכונה...

לפחות מי שאני מכיר (ומן הסתם גם אני) לא אוהב בליל צלילים ורוצה במה קצת יותר ממוקדת שבאה מקדימה.

במילים פשוטות - המלצתך שגויה.

לפותח הת'רד - גישתך נכונה אך בוא ותגלה לעולם אילו קומפ' יש לך ואיזה מגבר יש לך?

פורסם

לא ממליץ בכלל, תוותר על האחוריים ותשקיע בקומפוננט איכותי יותר התוצאה הרבה יותר טובה!

ברגע האחוריים מחוברים ובוודאי ללא שליטה על תדרים והגברה לינארית ביחס למערכת הם לא רק הורסים את במת הצליל (שלא כולם מחפשים דרך אגב!) הם גם הורסים את הסאונד ברכב.

אם כבר אחוריים תוסיף מגבר לסאב.

פורסם

דבר ראשון תודה למי שעזר עד כה.

יש לי ברכב סט של cerwin vega מקדימה. אחורה סט של blaupunkt עם טויטרים של אינפיניטי.

סאב bolt 12. מגבר של blaupunkt 4 ערוצים.

תצורת החיבור כרגע כל הסטים על 2 ערוצים (2 אוהם), סאב בגישור..

התוצאה היא במה אחורית בגלל אקוסטיקה יותר טובה מהבאג'ז.

בלי שום קשר אני חייב להחליף את הרדיו דיסק כי ביום בהיר אחד התאורה של המסך חדלה מלפעול.

חשבתי בכבר עדיף לחבר את הסט מאחורה לרדיו דיסק בשביל "להנחית" את העוצמה שלהם במעט.

אני חושב שחבל להשקיע במגבר נוסף כי גם ככה לא מדובר בסט מי יודע מה איכותי.

פורסם

הרצתי עכשיו כבלים מהרדיו-דיסק לרמקולים האחוריים.

שומעים הרבה יותר טוב, למרות שהרדיו דיסק שלי מי יודע מה.

עריכה:

שהתקינו את המגבר חיברו לא הריצו כבלים לרמקולים מקדימה אלא השתמשו בקיימים של הרכב (מהדלת לרדיו דיסק -> מהרדיו דיסק למגבר)

החלפת לחוטים ישירים ועבים יותר מהדלת למגבר תשפיע על השמע?

פורסם

תלוי באילו חוטים מדובר.

אם הם 0.75 מ"מ ותחליפם ל 1.5 מ"מ, סביר להניח שתבחין בהבדל.

אני לא הייתי מחבר רמקולים אחוריים בכלל, בטח שלא קומפוננט על ר"ד.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...