Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח..

לאחרונה כשאני "גולש"עם הרכב בהילוך ראשון כשהקלאץ' לחוץ עד הסוף

יש רעש של חיכוך מאיזור הגלגל הימיני..

ללא קשר לקלאץ', גם כשאני עוזב את הגז במהירויות מסויימות.

מה אתם אומרים?

קלאץ' או צירייה?

מדובר באיביזה משנת 92.

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם

תתכונן להחלפת גיר....עוד מעט הרעש יתחיל להיות גם בהילוך שני ויגיע לשלישי ומשם לגיר תקול....

שים לב שהבעיה יותר חמורה שאתה בעליה או ירידה.

פורסם

יש בעיה במיסבי ציר הגיר שנשחקו...ולכן הרעש שאתה שומע הוא כאשר יש לחץ על הגיר...בדרך כל בהילוך ראשון ששם יש כוח העברה גבוהה או כשאתה עוזב את הגז והאוטו נבלם ע"י הגיר או לחילופין בעליה או ירידה והרעש שאתה שומע זה המיסבים שמשמיעים רעש של חריקה בחיכוך עם הציר.

בהמשך כשזה יחמיר עם הזמן אתה תשמע את הרעשים האלו גם כאשר הכוח יהיה חלש יותר כלומר גם בהילוכים גבוהים יותר...אני מכיר את הבעיה מקרוב כי החלפתי גיר בעקבות בעיה כזאת בדיוק.

והמוסכניק פתח לי את הגיר וראיתי את הציר של הגיר במו עיני שכולו אכול (אני נסעתי איתו עד שהרעש היה גם בהילוך שלישי)...הוא אמר לי שעדיף כבר להחליף גיר ולא לשפץ כי הגיר כבר עבר כמעט 200 אלף ק"מ

לבסוף שמעתי לעצתו עלה לי 4500 שקל ושבוע במוסך לפורד אסקורט 95.

מקווה בשבילך שאני טועה ושזה לא זה אבל לפי מה שאתה מספר זה בדיוק הסימפטומים שהיו לי.

פורסם

טוב..

תודה..

אני מאוד מקווה שאתה אכן טועה

למרות שהגיר הזה עבר התעללות בעבר

ועם 200,000 קילומטר על השעון.

למישהו יש מושג תוך כמה זמן אצטרך להשתמש בשירותו של הגרר?

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

• תוכן חדש...