Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אבל אני רוצה משהו איכותי

אני לא רוצה פיוניר או קנווד !!

משהו ליגההההה אני רוצה כמו JBL וחברות כאלה 50-60 RMS

עם נצילות גבוהה ויעבוד טוב על הסוני HU שלי :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה נוספת חברי

ואם אני שם אחוריים 6.5 אינץ איכותיים כמו למשל:

Phoenix Gold Octane R6.5 שהם 120 וואט - 60 RMS

האם האיכות תהיה יותר טובה מאשר לשים JBL CS369 (שהם 6 על 9 - 210 וואט - 70 RMS)

שוב אני מזכיר אני לא מחבר מגבר לאחוריים*

פורסם
כן אבל אני רוצה משהו איכותי

אני לא רוצה פיוניר או קנווד !!

משהו ליגההההה אני רוצה כמו JBL וחברות כאלה 50-60 RMS=> פחחח איזה מושפע...:screwy:

עם נצילות גבוהה ויעבוד טוב על הסוני HU שלי :)

חבל לך על הזמן הלייטנינג בולט האילו מעולים חולה על השמיע ה שלהם עובדים מעולה עם מגבר ומתפקדים לא רע בכלל גם ללא מגבר [תלוי באיכות ההגברה בפאנל].

קיצר חבל לך על השיגעון תישאר עם הבולט אתה לא יודע מה אתה מפסיד אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים..אם אתה לא רוצה את הלייטנינג תביא לי אותם אני לוקח ב150.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חחחחחחחחח טוב נו אם אתה אומר..........:)

הפאנל שלי הוא SONY CDX-C8000R

הגברה 4X50 ולפי מה שראיתי באתרים: 4X26 RMS

חזק לא?

איך אני בודק בדיוק כמה RMS הוא מוציא?

פורסם

מריץ את המגבר על דיינמו ורואה כמה HP המנאייק מביא ..

וברצינות זה בבדיקת מעבדה עם ציוד משוכלל ומדוייק נגדי הספק מסויימים סקופים ועוד שטויות שלא עולה לי בראש..קיצר עזוב שטויות חבר אם נישמע לך חזק וטוב אז תשאיר אם לא אז זרוק לי בתיבת דואר אני כבר יאסוף בהזדמנות.

פורסם

עוז, באותה הזדמנות ככה על הדרך אני אשאל אותך למה חזרת לפיוניר 304C המגעיל?...הסאבים של פיוניר זה חרא . איפה האוריון הישן ואאיכותי שלך 10" ? אתה מעוניין למכור במחיר שיעשה לי חשק לצאת עם תחתונים אפילו עד אלייך לרעננה?

פורסם

חחחחחחח

האוריון XTR שלי נמצא ברכב השני.......הוא סאב חבללללללל על הזמן 400 RMS

2 סלילים !! אבל מה רע בסוני אחי 300 RMS דגם יהלום (לפחות יותר איכותי מה 305C)

אם אני אתחיל להחליף כל חלק אני אשאר בלי כלום בסוף....

מה שיש לי זה מספיק וזה אחלה....הסאב סבבה המגבר סבבה את הסוני אני ממש אוהב הוא חדש לגמרי באריזה לא נגעתי בו ויש לו כל מה שאני צריך ואני לא צריך MP3, הקדמיים טובים והאחוריים גם הבעיה רק שהם חזקים מידי לסוני בגלל זה אני מתלבט אולי להביא משהו שיתאים להספק של הסוני......

את כל השאר הרכיבים אני אוהב אני לא צריך יותר מזה

פורסם

עוז תישאר עם הבולט בחייאת ראבק אתה מתחיל לעצבן אותי -אתה לא צריך יותר מזה ופחות מזה הבולט תפורים עלייך ושוב אם אתה לא מעוניין בהם אני אשמח להקל עלייך בהחלטה ולקחת אותם ממך רק תגיד לי תבוא לקחת.

פורסם

כבר בשנת 2000 הבטחתי לעצמי שאני לא חוזר לרדיו דיסק של סוני באוטו, ואז הם יצאו עם דגמי האקספלוד שהיו קצת יותר נורמאלים אבל עדיין, האיכות שהמכשירים שלהם היו נותנים היו ממש ממש לא מספקים. לא יודע לגבי הדגם שלך אולי הם כבר השתפרו הרבה מאז אין לי מושג.

פורסם

אנשים הושלמה סופית המערכת החדשה שלי:

זאת הייתה המערכת הקודמת:

SONY CDX-C8000R

Lanzar Vibe420

Lightning Audio B1.69.3

Audiobahn As62q

Lanzar Lq81ps

pioneer Ts-w125c

וזאת המערכת החדשה שלי אחרי השידרוג שרציתי:

SONY CDX-C8000R - נשאר אני אוהב אותו

Lanzar Vibe420 - נשאר

Audiobahn As62q - נשאר (קומפוננט קדמי) יוגבר ע"י המגבר

Audiobahn As65q - קומפוננט אחורי (הוחלף עם הלייטנינג 6/9) יוגבר ע"י הHU

Lanzar Lq81ps - נשאר

Orion XTR DVC 10" 800 Rms - הוחלף עם הפיוניר 800 וואט, האוריון הזה הוא 10 אינץ בתיבה סגורה, דגם ישן XTR ורשום עליו וגם קראתי באתרים שהוא 800 RMS...האם זה הגיוני בכלל? המגנט שלו לא נראה בכלל 800RMS ..מה אתם אומרים?

פורסם

http://cgi.ebay.com/SUBWOOFERS-ORION-XTR-DVC-1O-800-WATTS_W0QQitemZ5819598487QQcategoryZ39773QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

זה הסאב האוריון שיש לי

רשום עליו שהוא 800 RMS על המגנט מאחורה ואני ממש לא חושב שזה הגיוני...אפילו שיש לו 2 סלילים

ולא אחי האימפרזה עדיין לא נמכרה

יש לך מישהו שמעוניין?

מה אתה אומר על ההחלפה בין ה6/9 לקומפוננט?

פורסם

בין 6על9 לאיזה קומפוננט!?

של איזו חברה ?

ולא אין לי מישהו שמתעניין פשוט אני רוצה שתעשה לי סיבוב :-D , תבוא מפגש הבא ב29 לחודש.

ד"א גם לי יש פונטו כל המערכת שם

• תוכן חדש...