Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול ב-Buttonwillow Raceway עם אורח מהפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה שאלות :

1. למה בתחילת הסרטון הוא מסובב את ההגה ימינה ושמאלה כמה פעמים?

2. למה הוא לובש כפפות?

3. מה זה Muellerized ?

4. למה יש רשת במקום חלון?

5. מה הטעם במד מהירות אלקטרוני אם המקורי נשאר מאחור? ( לא הוסר למטרות משקל וכו' )

6. האם בכל המסלולים המדדי רעש בצד ימין?

7. ( שאלה שלא קשורה לאיבו - אבל שאלה שרציתי לשאול ) האם במיאטה שלך עצם זה שהגג פתוח לא פוגע באוירודינמיקה?

תודה .

שחר.

פורסם
כמה שאלות :

2. למה הוא לובש כפפות?

3. מה זה Muellerized ?

5. מה הטעם במד מהירות אלקטרוני אם המקורי נשאר מאחור? ( לא הוסר למטרות משקל וכו' )

7. ( שאלה שלא קשורה לאיבו - אבל שאלה שרציתי לשאול ) האם במיאטה שלך עצם זה שהגג פתוח לא פוגע באוירודינמיקה?

תודה .

כל השאלות הן מה שאני חושב.. אל תפוס אותי במילה..

1. כדי שההגה לא "יתפס".. או "כאילו לחמם אותו.. כדי שיהיה טוב לסיבובים..

2. מתי שאתה עושה פעולה ספורטיות כלשהיא אתה מזיע.. וכך גם ידיך.. .. בקיצור.. כדי שההגה לא יחליק לך באמתצע סיבוב/ ישורת.

3.אין לי מושג

4. אם הרכב יתהפך שהזכוכיות לא יעופו על המסלול ועל הנהג (מסלול- סכנת תקר. נהג סכנת דברים חתוכים)

5. כנראה בשביל דיוק

6. אין לי מושג

7. רכב לא שלי.. פה נהג המירוצים הבכיר שלנו יענה לך (מוטי)..

(כמו שאמרתי.. אני עונה לך לפי מה שאני יודע... חכה שהמומחים יבואו ויסבירו לך יותר טוב)

פורסם

1- סיבוב ההגה ימינה ושמאלה הוא למטרת חימום הצמיגים. צמיגי מירוץ אוחזים יותר טוב כאשר הם מתחממים (הם ממש נדבקים לכביש כאשר הטמפ שלהם עולה), לכן נהוג בהקפת החימום לנסוע בזיגזגים כדי לחמם אותם יותר מהר.

5- זהו מד סלד, בנהיגה תחרותית חשוב יותר לדעת באיזה סלד אתה נמצא מאשר כמה מהר אתה נוסע, למה זה דיגיטלי, יכול להיות שיותר נוח לו ככה, אבל אין לזה יותר מדי חשיבות אם זה דיגיטלי או אנלוגי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הרחבה ל2.

בנהיגה אגרסיבית וממושכת יכולות להיווצר יבלות על הידיים. הכפפות נועדות למנוע זאת.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
כמה שאלות :

2. למה הוא לובש כפפות?

3. מה זה Muellerized ?

1. חימום של הצמיגים, לצמיגי מירוץ טווח טמפ' להפעלה יעילה שמתחת לו האחיזה שלהם פחות טובה בהפרש ניכר. הרבה פעמים תראה נהגים מחממים את הצמיגים בנהיגה זריזה ימינה-שמאלה כדי להביא אותם כמה שיותר קרוב לתחום הטמפ' ליעילה שלהם עם תחילת המירוץ וזאת כדי לא להפסיד זמן מיד אחרי הזינוק בגלל שהצמיגים עדיין קרים.

2. הכפפות הן אביזר נוחות ובטיחות - הן מונעות מהידיים של הנהג את ההחלקה על ההגה אם הוא מזיע, הן מרופדות באיזורים שנהיגת מירוצים ממושכת תיצור יבלות והן עשויות מחומר שנקרא נומקס שהוא חסין אש וחשוב במיוחד כי הידיים של הנהג הן שייפרצו לו את הדרך החוצה מרכב בוער.

3. הלוגו של John Mueller, הצ'יף של Road///Race Engineering, האיש שבנה את האוטו.

4. בטיחות, אתה לא רוצה זכוכיות לידך ואתה גם לא רוצה שהיד שלך תעוף אל מחוץ לאוטו במקרה של התהפכות ברוטאלית, ככה שהרשת מחזיקה את האיברים שלך בפנים, איפה שהם מוגנים.

5. מד המהירות ובכלל הדשבורד המקורי חייבים להישאר במקומם כדי להתאים לחוקי הקטגורייה שבה הרכב מתחרה. מד המהירות והתצוגה הדיגיטלית הם חלק ממערכת בקרת מידע שהאיבו מצויידת בה מתוצרת Motec שכוללת הרבה מאוד אופציות לתצוגה עד לרמת החיישן הבודד (לחץ שמן, טמפ' מים ושמן וכו'..).

6. לא, ברוב המסלולים בקליפורניה אין בכלל הגבלה על רעש.

7. כן, אבל יש לזה יתרונות אחרים.

מוטי.

פורסם

יוגב - מן הסתם היתרון הגדול הוא הדבר שמוטי הכי אוהב לעשות.. הפחתת משקל :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מוטי, אי אפשר היה לבנות מסגרת מאלומניום (או כל חומר קל אחר) בצורת הגג ועליה למתוח ברזנט(או את בד הגג המקורי) וכך לפתור את בעיית האווירודינמיות עם תוספת מזערית של משקל?

הרי בסופו של דבר קיים איזשהו יחס רצוי של מקדם גרר מול משקל..

• תוכן חדש...