Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלכתי היום לראות רכב בסוכנות טרייד איין,

בטלפון נאמר לי שהרכב הוא יד ראשונה בעל 50 אלף קילומטר

שנת 2003.

ברישיון הרכב רשום שבעל הרכב היא חברת מימון כלשהי.

מהיא משמעות הדבר?

איך זה משפיע על המחיר או על הקנייה?

הסוכן טען שהרכב היה של בחורה אך היא קנתה אותו במימון.

חשוב לציין שמצויין שהיד היא 00

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

קצת לא הגיוני, רכבים שנקנים במימון רק משועבדים לחברת המימון ולא רשומים על שמה ישירות.

כנראה שמדובר ברכב שהיה בליסינג תפעולי או מימוני.

או שהסוחר מנסה להגיד לך דברים ב"שיטת מצליח" או שהוא לא מבין מה זה מימון.

פורסם

שלום,

מדובר במאזדה מיאטה 2003

מדוע זה לא היגיוני שבעל הרכב יהיה רשום על החברה ישירות?

פורסם

כי זה לא הגיוני....? :|

כשהרכב נקנה בעזרת מימון אכן נרשם שיעבוד לחברת המימון.

הדבר מונע את ביטול הביטוח או מכירת הרכב עד אשר המימון מוחזר לחברה.

המשך שבוע נעים

שלעד

פורסם

אבל אני אומר לכם ככה רשום ברישיון:arrow:

אז במקרה ואני רוצה לקנות את הרכב

מה התהליך שצריך להעשות?

פורסם

להגיד שהרכב רשום ע"ש חברת מימון זה בעצם להגיד שהוא היה בליסינג במילים חלקות יותר.

שים לב שעובדת היות הרכב רכב ליסינג אינה מופיעה ברשיון הרכב (בניגוד למה שאנשים חושבים)

העברת הבעלות נעשית בצורה רגילה רק עם יפוי כח של תאגיד.

דאג להוריד את המחיר בהתאם לרישום הבעלים הקודם, כמו"כ חפש את הטבעת של הדלקן בפיית התדלוק - זה יוכיח לגמרי את טענתי.

בדוק את הרכב בשב עיניים לראות שלא מדובר ברכב שעבר עליו משהו כי בד" חברת הליסינג תמכור את הרכב בעצמה כי הוא מבוקש יחסית בשוק המשומשות - אם חברת הליסינג לא עשתה כן - יש לה סיבה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם בליסינג מימוני הרכב רשום על שם חברת הליסינג.

כל העיניין ששיטת מימון זו הפכה לנדירה למדי,כך שסביר להניח שהרכב היה בליסינג תיפעולי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם בליסינג מימוני הרכב רשום על שם חברת הליסינג.

כל העיניין ששיטת מימון זו הפכה לנדירה למדי,כך שסביר להניח שהרכב היה בליסינג תיפעולי.

לא נכון!!!

בליסינג מימוני בעל הרכב רשום ברשיון ולמטה כהערה רשום שהרכב משועבד לחברת מימון בדיוק כמו שיעבוד לבנק שהחוב מוסר הערה זו נמחקת.

וכמובן זה לא מה שמתואר במקרה הזה אז כנראה שהרכב אכן מליסנג תיפעולי.

פורסם

כאשר רכב ניקנה מחברת ליסינג, וכל עוד הוא ממומן על -ידה, שמה של חברת הליסינג יהיה רשום כבעל הרכב. רק במיקרים נדירים יהיה הקונה רשום כבעלים של הרכב. זה לא ניראה הגיוני שחוב על מיאטה יפרע תוך שנתיים לכן אם אתה רוצה להמשיך עם רכישת הרכב, תדרוש לראות את הבעלים ואיתה בלבד (!) לך לאותה חברת ליסינג ודרוש לדעת על ההיטוריה של הרכב ואם החוב על הרכב ניפרע.

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כנראה שלא הייתי מספיק ברור -

1. ליסינג מימוני - שם החברה מופיע

2. הרכב נרכש באמצעות חברת מימון, משמע בעל הרכב קיבל הלוואה לרכישת הרכב מחברת מימון כמו פמה ולא בנק כזה או אחר - הרכב רשום על שם הקונה ומשועבד לחברת מימון/בנק.

הוסחר אמר לך שהרכב נקנה באופציה 2 בעוד הוא באמת נרכש באמצעות אופציה 1.

בליסינג מימוני פרטי יש אפשרות לקונה להשלים את הסכום שנקבע מראש כשחתם על העסקה עם חברת המימון-ליסינג לרכוש אותו בסיום התקופה (כנראה 3 שנים במקרה הזה) ונראה שהבחורה שהיתה בעלת הרכב לא בחרה באופציה זו והרכב נמכר לסוחר.

בליסינג תפעולי תפקיד חברת הליסינג למכור את הרכב וכמו שהוזכר קודם, מוזר שהוא נמכר לסוחר שיעשה את העבודה.

פורסם
כאשר רכב ניקנה מחברת ליסינג, וכל עוד הוא ממומן על -ידה, שמה של חברת הליסינג יהיה רשום כבעל הרכב. רק במיקרים נדירים יהיה הקונה רשום כבעלים של הרכב. זה לא ניראה הגיוני שחוב על מיאטה יפרע תוך שנתיים לכן אם אתה רוצה להמשיך עם רכישת הרכב, תדרוש לראות את הבעלים ואיתה בלבד (!) לך לאותה חברת ליסינג ודרוש לדעת על ההיטוריה של הרכב ואם החוב על הרכב ניפרע.

בברכה,

דימה.

אתה מדבר מניסיון??? כאשר זה ליסינג מימוני שמו של בעל הרכב יופיע והחברה הערת שיעבוד.

תבדוק את עצמך ותחזור לעדכן

פורסם
אתה מדבר מניסיון??? כאשר זה ליסינג מימוני שמו של בעל הרכב יופיע והחברה הערת שיעבוד.

תבדוק את עצמך ותחזור לעדכן

לא תמיד - יש עסקאות שנעשות כך, ויש שנעשות אחרת אין כללים ברורים וחתוכים בעניין.

ואם תשאלו אותי בעת המכירה ליד הבאה "סיפורי הסבתא" לא יעניינו אף אחד, כדאי להכיר בעובדות:

היד הראשונה של הרכב היא חברה הקומבינה לא בדיוק מעניינת ובודאי שלא תעניין את הקונה הבא.

המלצתי: לקנות, עם הורדה מתאימה ע"פ המחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...