Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בין 300 ל 8000 זהו לא סדר גודל

אז אני לא מדבר על הזבל ב300 ולא על הלוקסוס ב8000

אלה משו בינוני.

כמו שכונית אפשר לקנות ב500 שקל ואפשר גם ב5 מיליון,זה גם נכון

אז ביחס לזה כמה יעלו לי גנ'טים, סבירים לא מתפרקים ולא מזהב!

בוא נגיד שאם היה מדובר במכונית הייתי אומר מזדה 3. לא הכי טוב ולא הכי רע...ממוצע!

אז אותו דבר רק בג'נטים..... כמה זה צריך לעלות

למה מס' של חנות לא יעזור לי כי אין לי ידע להבחין בינהם

בגלל זה אני רוצה סדר גודל!!!!!!!!!!

שאלה ספציפית תענה בתשובה ספציפית.

פירטת, תקבל תשובה יותר חד משמעית..

בהצלחה.

אור.

פורסם

כנראה שלא יגידו לך !

אין תשובה חד משמעית לזה, ואתה סתם שואל בפעם ה10 אותה שאילה. אם היה סוג אחד שהוא לא יקר, איכותי, קל ובלה בלה בלה.. והיה מקום אחד שמוכר אותו שהוא גם שיא האמינות והנחמדות היו אומרים לך מזמן.

בוא נעשה כך: תתקשר למקומות שאמרו לך כאן ועוד מקומות נוספים שתמצא. תרשום את כל הנתונים עבור כל הצעה ותעלה אותם כאן. אז יהיה אפשר לדבר ספציצית ביצרנים/נתונים/מחירים/המלצות וכו' ולא ב"בערך" ותקבל המלצה מה לקחת או לא לקחת. מה לעשות, בשביל לקבל משהוא טוב צריך לעבוד קצת.

פורסם

בתכלס גם אני שאלתי בחנויות - זה עולה בין 4000 ל 6000, כולל צמיגים

אל תשכח שאתה יכול להזדכות על הג'אנטים והצמיגים שיש לך

אבל הפנצ'יריות מזכים מקסימום 1500 על ג'אנט 16 !!

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...