Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שמתי לב שרמקול אחד לא עובד...

בדקתי הכל ומצאתי שהערוץ הזה לא עובד...

נסיתי בגישור וזה עובד(הגישור משתמש ב+ של היציאה) , עכשיו אני עובד עם שתי רמקולים על גישור...

מה אתם אומרים קרא ליציאה?

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

טוב תן לי להסביר לך.

ניקח לדוגמא מגבר 2 יציאות.

חיברנו RCA לשתי היציאות שלו, והכנסו לו סיגנל, והמגבר מחובר ל2 רמקולים.

הם יעבדו, עכשיו אם נחבר אותם בגישור את הרמקולים למגבר, הם יעבדו גם (אני מזניח את העוצמה).

עכשיו חיברנו RCA לשתי היציאות, ואחד מהחוטי RCA תקול, נחבר למגבר 2 רמקולים, רק אחד יעבוד.

והשני לא, כי המגבר לא קיבל מקור סיגנל בערוץ אחד, עכשיו נחבר את הרמקולים - בגישור, הם יעבדו !,

אבל זה לא אומר שהמגבר עובד בגישור אבל לא עובד בערוץ בודד, כאשר ערוץ אחד מבין השתיים לא עובד,

הוא משמש בשני הקטבים שלו מעיין 0. לכן אם תחבר בגישור הערוץ השני יהווה 0, וזה יראה לך שהמגבר כן עובד בגישור אבל הוא בעצם עובד כערוץ בודד כי הערוץ השני לא פועל.

דוגמא 2:

במקרה שיש לנו מגבר לא משנה כמה יציאות. ואת היציאות שרופות- יש קצר איפה שהוא, לכן המגבר בכלל לא יעבוד כשאחד הערוצים מקוצר.

לכן אני ממליץ לך לבדוק את נושא החיבורים של הRCA של המגבר, כי זה הגורם לבעיה לדעתי.

תמיר

פורסם

בדקתי הכל אחי הגעתי אפילו עם הRCA לפני המפצלים ישר לשתי הערוצים האלה ועדיין אותה בעיה...

נגיד עכשיו אני משתמש רק בשתי ערוצים...

REAR

עד עכשיו היה תמיד מחובר בגישור לסאב היה מצויין הבאתי עוד מגבר רק לסאב וסט קומפוננט חיברתי... לשתי הערוצים האלה...

עכשיו צד שמאול לא עובד רק ימין..

החזרתי שוב לגישור (לסאב\לרמקול אחד) זה עובד ....

ניסיתי סתם כמה אפשרויות חיברתיי מינוס בערוץ אחד ו!!!מינוס בערוץ שני הרמקול !!עבד!!..

חיברתי את שתי הרמקולים לשתי ערוצים לא עובד...

ממש מוזר מה שהולך שמה...אז כמו שאמרתי בנתיים אני בגישור על שתי הרמקולים...

מה אפשר לעשות ...

פורסם

תבוא מחר למפגש ברמת גן ונפתור לך את הבעיה

תמיר

פורסם

לא נראה לי שיהיה לי איך אחי...

יש לי בעיה מחר ...

יש מצב אתה מביא לי עוד דוגמאות שאני יבדוק..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...