Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד, מאיפה נחתת עלינו ?

שמוליק

זאת הייתה אחת התגובות המטומטמות בכתבה מ YNET

היו הרבה מגיבים שצחקו עליו

לעיינינו - אפשר לארגן הפגנת מחאה (כמו כן גם להדביק את הטופיק) בכדי לנסות להזיז עיניינים

תאריך? שעה?

SENA לשעבר

פורסם

זה בדיוק מה שייקרה אזרחים רבים יתחילו לעבור לטוסטוסים וכו'........יותר חסכוני כמובן....

אנשים יתחילו למכור את הרכבים שלהם ולא יהיו קונים!

חברות ביטוח ייפשטו רגל כי עדיף להעמיד את הרכב

בקיצור .......אחלה "כלכלה" יש לנו!.........מי שלא ירגיש את המצב הגרוע שיש אלו יהיו רק העשירים והמושחתים וכמובן אנשי הממשלה שאינם משלמים דבר........מתדלקים על חשבוננו כמובן!!!

In torque we trust

פורסם
הכי מצחיק בעיתון היום בדף מרכזי מה אדון פואד טוען:

סעו עם חברים, תצטופפו ברכב, אל תסעו אלה אם אתם חייבים,תחזיקו פחות מכוניות ועד כמה הצעות דביליות בעניין מחירי הדלק, ולבסוף הפאנצליין הוא שזאת רק תחילתה של העלייה ובצד עוד שמים גרף שמראה עלייה של 2.5 שקלים לליטר בנזין מתחילת השנה - פשוט טימטום מוחלט.

אגב, מה קורה עם ה 98? כמה יעלה ליטר 98?

אפשר לראות את הכתבה?

כי לפי מה שהוא אומר הוא מבקש שחלק מאיתנו יעברו על החוק,הרי אסור לנהג מתחת ל21 להסיע מעל 2 נוסעים.

וגם יש לו מלווה והוא מוגל.

פורסם
תגיד, מאיפה נחתת עלינו ?

שמוליק

שמוליק,לא הבנת שזה הומור?.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
....
אם אני אגיד לך שזה ממה לא מעניין אותי, אתה תאמין לי?

מצידי כל המדינה המחורבנת הזאת, שיודעת רק לדפוק ולחלוב את האזרחים שלה - יכולה ללכת לאלף עזאזלים.

וחביבי, אם אי אפשר לשנות, אז צריך לפגוע.

וכרגע? אין שום אור בקצה המנהרה..... מחירי הדלק רק עולים, המיסים בארץ שערוריתיים(וזה לא הולך להשתנות בקרוב), תשתיות דפוקות, וכו' וכו'(אני יכול להמשיך עד מחר...).

זה לא הולך להשתנות.

יש לנו אנשים בכנסת שמשתינים עלינו, ואנחנו טובעים. דרישות העם לא מדברות אליהם, והעם לא מספיק חזק בשביל להעיף את הממשלה שלו לאלף עזאזלים. העם הוא הריבון! לא חבורה של פוליטיקאים מושחתים!

אנחנו עם של פראיירים.

מרד צרכנים? לא היה ולא יהיה, בטח שלא בארצנו הקטנה... אנחנו עם של פראיירים, פראיירים עם חורים בכיסים, שישלמו גם אם לא יהיה להם כסף לחלקת קבר.

להגיד "אי אפשר יותר" כבר הפסקתי מזמן.... כי אין כזה דבר, "תמיד" יש תחלופה(כן גם לי יש תחלופה להגיע לעבודה - במקום לעמוד בפקקים חצי שעה לת"א כל יום - אני צריך לקחת מונית לתחנת הרכבת הקרובה - 20 ש"ח, פלוס רכבת לת"א - 10 ש"ח(לכיוון), פלוס אוטובוס מתחנה מרכזית חדשה לסלמה - עוד איזה 10 שקל. יוצא לי יותר יקר מלעמוד בפקקים). אבל התחלופה לא תמיד משתלמת, והתחלופה לפעמים ממש לא כדאית. והתחלופה הציבורית בארץ שווה לתחת, פשוט רעיון גרוע מיסודו. אוטובוסים מיושנים, לו"ז דפוק, ועוד כמה סיבות שלא צריך לפרט, ובראש ובראשונה - יקרים!

כמו שאמרתי, אין כזה דבר "אי אפשר יותר", יש "לא מוכן יותר". ואני - אני לא מוכן יותר.

המחירים פשוט שערורייתיים. לא נשמע ולא ישמע כזה דבר בשום מקום בעולם..... לי אישית נמאס, אז אני מצאתי את הפתרון שיגזרו עליו הכי פחות קופונים.

פשוט בדיחה המדינה הזאת. אם רק היתה לי האופציה הייתי בורח מכאן לאיזה חור.

בברכת שנה טובה,

אלעד

(שמתפלא כל פעם מחדש מהמדינה הזאת...)

פורסם

דוד, יקירי.

בזמנים כאלו לא חושבים על הומור :|

אתה לא רואה כולם עצובים, רוצים לחתוך ורידים :roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

לפני שכולם פה עוברים לרכב דו גלגלי, רק לידע כללי הביטוח חובה בשמיים צריכת דלק לקטנוע טובה אופנועים כבדים צורכים לא מעט דלק ולרובם לא ניתן לעשות ביטוח חובה וגם לאילו שניתן המחיר בשמיים

פורסם

אדון נימי13, אני מניח שאתה בן 13 אם אתה כותב שטויות כאלה.

מוטב לסתום ולתת לכולם לחשוב שאתה חכם, מאשר לפתוח את הפה ולהראות שאתה לא...

פורסם
בטח שהבנתי שזה הומור. אבל מעצבן לראות את התגובות האלו. התגובות כבר מיצו את עצמן.

אני אומר, בוא נפתח אתר אינטרנט, נארגן אנשים, ונתחיל לפעול. אין מה לעשות, מדובר על החיים שלנו. לבכות כולם יודעים, אך ברגע שזה מגיע לפעולה, כולם משתפנים.

כיום, אני בטוח שתהיה קבוצה גדולה ורצינית יותר של אנשים שימחו בגלל העלייה המטורפת. ככל התעריפים יעלו, כך יהיו יותר אנשים רציניים. אני אומר בואו לא נחכה שהתעריף יגיע ל-7-8 ש"ח לליטר. בואו נפעל כבר עכשיו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האינטרנט הוא רק דבר משני!!

בדיוק כמו ששמוליק אמר- מחאה פיזית, חסימה עם הרכבים עצמם (הרי מדובר פה בדלק לרכבים), בלי יותר מדיי בלאגן, הפגנה "חכמה" מה שנקרא..

לא לחסום כבישים ראשיים, לא לנטרל אזורים שלמים, אלא ישירות בכניסה לכנסת!!

אגב, שאלה לג'ורג':

איך אתם בתור מנהלי תחנות מרגישים את עליית המחירים? פחות תדלוקים (=פחות הכנסות)? למה לא קמים מנהלי התחנות הגדולות כנגד זה?

אמיר.

פורסם
האינטרנט הוא רק דבר משני!!

בדיוק כמו ששמוליק אמר- מחאה פיזית, חסימה עם הרכבים עצמם (הרי מדובר פה בדלק לרכבים), בלי יותר מדיי בלאגן, הפגנה "חכמה" מה שנקרא..

לא לחסום כבישים ראשיים, לא לנטרל אזורים שלמים, אלא ישירות בכניסה לכנסת!!

אגב, שאלה לג'ורג':

איך אתם בתור מנהלי תחנות מרגישים את עליית המחירים? פחות תדלוקים (=פחות הכנסות)? למה לא קמים מנהלי התחנות הגדולות כנגד זה?

אמיר.

היי

אנחנו בדיוק כמו כל אחד לא ממש יכולים לעשות משהו נגד העניין.

המדינה קובעת את המחיר הראשוני וחברות הדלק רק יכולות לשחק עם המבצעים ומעט עם הנחות.

אני כעצמאי נפגע מהעליות יותר מכל אדם אחר...

אנשים היום משנים את הגישה וזה מתבטא בסוף החודש...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
מצחיק, יש אפילו מס' על זכייה בלוטו. מי שזכה בהגרלה ב8.3 מילון הורידו לו 2 מיליון מס'

מצחיק? :?

אותי מצחיק שבן אדם קורע את התחת בשביל גרושים, סוחט בקושי 3,000 שקל בחודש ועוד משלם מהכלום שלו לממשלה מסים.

אם מישהו "זכה" (לא עבד, עמל וייצר את זה) בסכום גרנדיוזי שכזה, על כלום, למה שלא ייתן מס?

מה שמצחיק זה שלא עשו זאת הרבה לפני כן, ועד כה אנשים עם מינימום שלמו מיסים אבל מי שזה ב20 מליון לא.

זכיה בלוטו היא הכנסה, תרצה או לא. וזה המס!

בנוגע למחירים, כמו לכל מדינה, לישראל יש מיסים מוגדרים. גם כשהדלק עלה 4 שקלים שילמנו את אותו המס! העליה נובעת מעליה במחיר בעולם, חסימת הכנסת תעלה בדלק ועצבים ותו לא. נכון שלרוב לא יורידו מחירים אם המצב יירגע, אבל זו כבר בעיה אחרת. אם יתחילו לסחור בנפט במחיר נורמאלי, אפשר יהיה לדרוש הורדת מחירים. עד אז, אני עושה רשיון לטוסטוס וקונה ווספה.

שבת מנוחה,

ניר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...