Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכין עבודה במסגרת האוניברסיטה,הייתי מעונין לדעת האם מישהו יודע, כאשר יש ערפל האם יש מכשיר למדידת מהירות שהתוצאות שלו יהיו קבילות?אם כן איזה?

אגב למיטב ידיעתי כשיורד גשם אין מכשיר שיכול לבדוק את מהירות הנסיעה (למעט אולי וואסקר והדבורה)האם אני צודק?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מכשירי לייזר ל-א עובדים ב: גשם, חושך, ערפל, חוסר תאורה טובה.

ומהסיבה הפשוטה.... שהשוטר שירצה לעצור אתכם ... בחושך .. לא תראו אותו , בערפל .. גם לא, ובגשם... החלקה נעימה.. ;)

מצלמות אבל עובדות תמיד.

פורסם

שיימר, אתה איש RF יותר רציני ממני - אין ניחות לאות בתדר של המולטנובה בגשם?

בכל מקרה, הראות הלקויה פוגעת באיכות הצילום.

פורסם

ככל שזכור לי דוחות מהירות אינם תקפים מזג אוויר גשום, השאלה אם תסלחו לי קצת דבילית כי אם יש ערפל אי אפשר (כלומר אפשר אבל זה מטורף לגמרי) לנסוע מהר לתוך ערפל שלא ברור מה מסתרר מאחריו.

כנראה שמכשירי אכיפת המהירות לא עובדים בערפל, אבל לא הייתי רוצה להיות על הכביש אם נהג אידיוט שנוסע מהר מדי בערפל.

או אולי אציג זאת בצורה אחרת: מה עדיף משפט על הריגה או דו"ח מהירות...

הסכויים למשפט על הריגה/גרימת מוות ברשלנות גבוהים לאין ערוך מסכויים לקבל דו"ח.

מה עדיף?

ברור לכולם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התוצאות לא יהיו קבילות עקב מגבלות העין האנושית. לא המכשירים.אות RF לא מונחת בגשם או ברטיבות ,ההיפך. ההשפעה היא בתחום KU BAND , שזה הרבה מעבר לתדר הרדאר.

תחשבו לפתע מה היה קורה למטוסים ולספינות אם רדאר וכו' היו מפסיקים לפעול במזג אוויר סוער :idea: .

לאות לייזר אין בעייה לחדור גשם וכו'.

הבעייה היא חוסר היכולת של השוטר (במקרה הזה) לזהות בוודאות את הרכב הנמדד. כמו חשיכה.

זה לא יעמוד בבית משפט.

פורסם

האם זה אומר שמבחינה טכנית,אם היו רוצים לצלם את הרכב בזמן גשם הדבר היה ניתן,האם למעשה מדובר בכיול של המכשיר?

יכול להיות שהמכשיר כן מצלם בגשם (אפילו מקבל צילום מדיוק)ופשוט לא מתיחסים אליו.

בנוסף מה קורה בערפל? האם הלייזר יכול להתעלם ממנו?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
ככל שזכור לי דוחות מהירות אינם תקפים מזג אוויר גשום, השאלה אם תסלחו לי קצת דבילית כי אם יש ערפל אי אפשר (כלומר אפשר אבל זה מטורף לגמרי) לנסוע מהר לתוך ערפל שלא ברור מה מסתרר מאחריו.

כנראה שמכשירי אכיפת המהירות לא עובדים בערפל, אבל לא הייתי רוצה להיות על הכביש אם נהג אידיוט שנוסע מהר מדי בערפל.

או אולי אציג זאת בצורה אחרת: מה עדיף משפט על הריגה או דו"ח מהירות...

הסכויים למשפט על הריגה/גרימת מוות ברשלנות גבוהים לאין ערוך מסכויים לקבל דו"ח.

מה עדיף?

ברור לכולם...

השאלה הינה תאורטית בלבד.

אכן מי שנוסע במהירות בערפל וגשם הוא אידיוט.

• תוכן חדש...