Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר הדלק עולה... שוב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמתם לב למשהו מאוד מוזר שקורה פה, אחרי הקטרינה מחירי הדלק בארה"ב עלו וכתוצאה מכך מחירי הדלק בישראל עלו, עכשיו המחירים בארה"ב ירדו ב20 סנט כי הם כבר התחילו להשתקם מהקטרינה ואצלנו שוב מחירי הדלק עולים, מוזר לא?

מה מוזר בזה? תתעורר בן אדם, אתה חי בישראל! המחירים פה ימשיכו לעלות ולהרקיע לשחקים.

מירן, שכבר מיואש מהמדינה הזאת :roll:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיזל, גז, בנזין, בסופו של דבר יוצא אותו הדבר

אני כבר נלחמתי עמוק במשבר:

ג'וירייד 200, חדש מהסוכנות, 33 ק"מ על כל ליטר, אין פקקים, אין בעיית חניה, נראה מה יקטע את הכיף הזה :)

תאונה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

טוב אז אני חושב שממחר בבוקר לכלבה שלי תיהיה חברה חדשה לשחק איתה באופן קבוע בחניה של הבית

חברה עם 4 גלגלים והגה... :roll:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא רוצה לזרוע מלח על הפצעים

בפעם הבאה רצוי לזרוע בחודשים מרץ-אפריל . כך יש סיכוי לנביטה מוצלחת באביב.

את הטענות על המיסים השערורייתיים על הדלק אפשר להעלות בכל יום בשנה - זה לא שהממשלה העלתה ביום בהיר אחד את רמת המיסוי של הדלק. כנ"ל גם חרם הצרכנים המפוקפק שבו אתם מאיימים בכל סוף חודש (עם עליית מחיר הדלק) . אתם מזכירים לי בחורה במחזור ככה.

בפעם האלף , עליית המחירים נובעת מהעלייה הכוללת ברחבי העולם , ולא עקב גחמה שטותית של איזה פקיד באגף המכס והבלו. היללות שלכם אחרי כל עלייה לא מזיזות לאף אחד . אם אתם רוצים - תנסו להתארגן לפעולה באופן סדיר , ולא לקטר אחרי כל עלייה כזו.

עד אז -ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...