Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי ענתיקה!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פישששששששששש

רכב יפיפה................

יאלה שמישהו יציל אותו ..........

דרך אגב מה מחירו ככה .???

תלוי למי.

למי שאוהב את הרכב אז פחות או יותר, בערך :wink: .

לסוחר ברזל לפי משקל...

אני מקוה שהרכב ימצא בית חם במהרה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לפותח השרשור, בהנחה שאתה צילמת את המכונית: יש לך פרטים נוספים, היכן היא נמצאת, האם יש לה

בעלים וכל מידע אחר שיוכל לעזור? תודה.

ולשאר חברי הפורום: מניסיונכם, בהנחה שנראית לא יותר-מדי-סבירה שיש לרכב הזה בעלים ושהוא יהיה מוכן

למכור אותו. מה הסיכויים להחזיר יצירה כזו לכביש, ויותר מכך - מי יכול לבצע שיפוץ כזה בישראל?

רועי.

מתעניין... 8-)

(או שמא - חולם באספמיה)

פורסם
מה הסיכויים להחזיר יצירה כזו לכביש, ויותר מכך - מי יכול לבצע שיפוץ כזה בישראל?

כפי שציינתי למעלה, רכב כזה משופץ בימים אלו בישראל. הפשוט ביותר הוא ליצור קשר עם אורי סהר, במוזיאון המכוניות שבקיבוץ אייל, ולשמוע ממנו חוויות ממקור ראשון.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה קובי, דיברתי עם אורי.

המסקנה: הפרויקט הזה גדול עלי כרגע, למרות שהמכונית מאוד מפתה (לפחות במצבה הלא-חלודתי).

אם מישהו מתעניין בכל זאת אשמח למסור את הפרטים שנתן לי אורי בהודעה פרטית.

רועי.

פורסם
קובי

האם אני שומע רעש של הפרויקט הבא?-רן

ממש לא... ומכמה סיבות:

1. זה חתיכת פרויקט שלא מהעולם הזה... דם, יזע ודמעות מובטחים בשפע, שלא לדבר על ערימה של כסף. לא בשבילי כרגע.
  2. אני מעדיף באופן עקרוני "פרויקט נוסע" - כלומר מכונית שאפשר לנסוע איתה ולשפצר ולשפר לאורך הזמן. אין לי סבלנות להעמיד אוטו לשנתיים-שלוש.
  3. הטריומף הנ"ל היא מכונית מקסימה, אבל לא כ"כ ספורטיבית. למעשה במושגים של היום היא די עגלה. אני נהנה מאד גם מעצם הנהיגה, התנהגות הכביש והביצועים, ואלו דברים שה-MGB ודומותיה נותנות בכיף. מי שנסע איתי יודע שאני נוהג על ה-B די "חזק" יחסית לגברת בת 36.

אלו היו 60 שניות על פילוסופית הרכב הקלאסי של קובי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שווה את זה?

זאת שאלה רוחנית ולא כלכלית, אבל ניסיתי קצת לברר ע"י ניג'וס בינ"ל לאדונים הבאים:

http://www.westendclassics.co.uk/currentstock.htm

שכפי שניתן לראות, מכרו לא מזמן כזה רכב בדיוק. ענה לי אדון נחמד, שהסביר לי באופן שאינו משתמע לשני פנים, שזה לא שווה את המאמץ. לדבריו מחיר מקסימלי לרכב כזה במצב concourse יהיה 16,000 ליש"ט, ועלות שיפוץ הגרוטאה המדוברת יהיה הרבה הרבה יותר.

כמובן, זה דעה אחת, מאנגליה. בארץ מחיר העבודה יכול להיות נמוך יותר ומי שיודע לעשות לבד לא מתמחר את זמנו.

נמרוד

פורסם
ממש לא... ומכמה סיבות:

1. זה חתיכת פרויקט שלא מהעולם הזה... דם, יזע ודמעות מובטחים בשפע, שלא לדבר על ערימה של כסף. לא בשבילי כרגע.
  2. אני מעדיף באופן עקרוני "פרויקט נוסע" - כלומר מכונית שאפשר לנסוע איתה ולשפצר ולשפר לאורך הזמן. אין לי סבלנות להעמיד אוטו לשנתיים-שלוש.
  3. הטריומף הנ"ל היא מכונית מקסימה, אבל לא כ"כ ספורטיבית. למעשה במושגים של היום היא די עגלה. אני נהנה מאד גם מעצם הנהיגה, התנהגות הכביש והביצועים, ואלו דברים שה-MGB ודומותיה נותנות בכיף. מי שנסע איתי יודע שאני נוהג על ה-B די "חזק" יחסית לגברת בת 36.

אלו היו 60 שניות על פילוסופית הרכב הקלאסי של קובי.

קובי שוב התפרצת לדלת פתוחה, חשבתי לכתוב זאת בפרק סיכום הנסיכה, אבל הינה עיקרי הדברים, יש משהו בלהפיח חיים בפגר ששכב מס' שנים ונדון לאבדון, אבל הקסם האמיתי הוא לדעתי בפרויקט המשמש את בעליו ולא להופכו לפריט מוזיאוני, שהוא סוג של קיפאון....

פגר חנוט, יפה אבל דומם...כמובן שאין הכוונה לרכב נדיר או אחד כזה שאינו יעיל ליום יום, אבל הרכבים שמגיעים מדי שישי למפגש הם לדעתי גולת הכותרת, ויש משהו נחמד לראות את עקבות הזמן על פני הרכב המשמש את בעליו....כאמור הפילוסופיה לפרטיה בסיכום פרק הנסיכה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...