Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב מסוג מזדה 323F שנת 2003 שראיתי אצל סוחר .נאמר לי על ידו שהרכב היה מליסינג של חברת ניו-קופל.(הוא לא העביר את הרכב על שמו ולכן הרכב יד ראשונה עם כ-60000 ק"מ)

האם הגיוני שרכב שהיה בליסינג תפעולי 3 שנים עשה כ-20000 ק"מ בשנה?(נראה לי מעט...)

האם מנסיונכם כדאי ללכת לבדוק בכלל את הרכב הזה או שכדאי להתרחק כמו מאש?

בהנחה ואלך לבדוק את הרכב הנ"ל,כמה אני אמור להוריד בגלל שהוא היה בליסינג תפעולי?

תודה

פורסם

בדר"כ רק המיץ של הזבל של חברות הליסינג מגיע אל הסוחרים , את הרכבים "השמורים" הן מוכרות בעצמן.

לגבי הק"מ : יכול להיות , וגם ראיתי פחות מזה..

שורה תחתונה: לא מומלץ.

GOT סחוג?

פורסם

זאת אומרת שאם הרכב נראה יפה והקילומטראז' שלו נמוך אז אתה אומר שיכול להיות שהרכב סביר להניח קיבל בומבה באיזו תאונה?

כי המנוע לא מעניין -הוא עדיין תחת אחריות יצרן...

בכל מקרה כמה מורידים על רכב מליסינג כזה?

תודה

פורסם

זה שיש למנוע אחריות עכשיו לא אומר לגבי תקלות בעתיד, יש לי רכב ליסינג כ- 5 שנים ואני יכול להגיד לך מנסיון שהטיפולים שהרכבים הללו זוכים להם לא מדהימים (ומדובר בחברות הגדולות) טיפולים לא תמיד בזמן, מים במקום נוזל קירור, אי החלפת חלפים לפי הוראות יצרן ולצערי עוד הרבה, בנוסף הרכב הזה הגיע לסוחר דבר שעוד יותר מעורר חשד, לגבי הקילומטר הגיוני ראיתי כבר הרבה פחות מזה

פורסם

כשתרצה למכור את הרכב, יום אחד, תגלה שזה מאד קשה, ולפי לוי יצחק אתה מפסיד הרבה יותר ממה שהרווחת בקניה. הוא פשוט אוהב את חברות הליסינג.

פורסם

רכב מליסינג אתה לא יודע מי נסע עליו

המחיר שלו אמור להיות הרבה פחות מהמחירון

לדעתי עדיף יד 3 מאשר ליסינג

וגם יהיה לך מאוד קשה למוכר אותו אחר כך במחיר נורמלי

וק"מ בכלל בכלל לא נראה לי

אבא שלי בקושי נוסע בשנה עשה 10000

אז 3 שנים בליסינג...

וגם זה לא סיפור גדול להוריד את הקילומטרג' של האוטו

תחשוב טוב לפני העיסקה הזאת

פורסם

באמת נראה לך שזהו הק"מ האמיתי של הרכב...אוי...אתה כ"כ תמים.

הרכב הזה עשה בטח בסביבות 50-60 אלף בשנה וכעת הוא עומד על 160 אלף פשוט הורידו סיפרה אחת...כמה מפתיע.

פורסם

בכלל לא חייב להיות, הרכב שלי מעל שנתיים אצלי עם פחות 30 אלף, יש לנו רכב בחברה בן שנתיים עם פחות מ 10 אלף, בכל זאת אני לא הייתי רוכש רכב ליסינג גם לא את הרכב שאני נוהג אליו ואני יחסית מאוד שומר על הרכב

פורסם
בדרך כלל רכבי ליסינג שנמכרים לסוחרים הם עם מכות שאסי.

לא בהכרח.

הרבה מאד (ובחברה בה אני עובד כל המכוניות) נקנות בהנחה מ-א-ד גדולה מהמחירון מחברת הליסינג בתום החוזה.

חלק קטן מהמכוניות נמכר לעובדי החברה, והחלק האחר נמכר לסוחרים במחיר אטרקטיבי עבורם שמגלם רווח נאה לחברה בה אני עובד.

יש לבדוק כל רכב לגופו, אם כי יש מיקומים וסוחרים שלא הייתי מתקרב אליהם, אך לא אכתוב זאת כאן שמא יבולע לי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...