Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבעיה????

chendiman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לברר עם מה שאני עושה זה בסדר?

אני צובעתי חלקי מתכת בצבע יסוד רגיל לברזל אחרי ניקוי.

ואז ב"סופרלק" של טמבור האם זה מספיק האם זה טוב.

האם צריך לצבוע בלקה????

כל טיפ עזרה וכו' תתקבל בברכה.

פורסם

אם כבר -בהמרייט לא יותר טוב???

מישהו סיפר לי פעם שהוא צבע את הרכב קודם עם ממיר חלודה של טמבור

(טנדר =חלקי פח+שלדה) ואחר כך צבע בצבע סופי.

לעוד מישהו יש ניסיון בזה?

NIR .Y

פורסם

כדי לעשות תיקון פשוט כזה יש לנקות את המשטח החלוד מכול החלודע ע"י נייר שיוף עד לקבלת משטח נקי(צבע כסוף של פח) ואכן להשתמש ביסוד לברזל( בד"כ בצבע חום) ועליו לצבוע בכול צבע אשר יש בהשג יד עדיף להשתמש בהמרייט..

לא מומלץ להשתמש בממיר חלודה על שטח שאינו נקי כיוון שהחומר בד"כ לא חודר עד שכבת הפח ואז תצא חלודה שוב..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

השיטה שתוארה ע"י chendiman היא השיטה הכי נחותה ותיתן את התוצאות הגרועות ביותר, אבל: כמובן שהכוונה היא מה רוצים לצבוע? אם אתה מעונין לצבוע שלט שתקעת בכניסה לגינה שלך, למשל, אז זה מספיק טוב. אם ברצונך לצבוע חלק גדול (לא תיקון צבע) ברכב או כול דבר אחר ואתה מעונין לקבל צביעה איכותית יותר - אז השיטה היא קצת שונה...

מה אתה רוצה לצבוע?? אשמח לעזור - אני כרגע באמצע תהליך צביעה בעצמי.

פורסם

מילים קשות אבל אני לומד .

אני צובע מחדש כל חלק באוטו !!!!!

כרגע אני עובד על הסרן הקידמי של הרכב כולל מערכת ברקסים וכו'.

כל עצה עזרה וכו' שתוכל לתת לי אשמח.

תודה

חן

• תוכן חדש...