Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטויות האחרונות שלי :

סאב וופרו12ואינטשוRockfordוP112S4ו - 150 RMS

סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW306Cו - 400 RMS

סאב וופרו12ואינטשוLanzarוHRW124ו - 500 RMS

סאב וופרו12ואינטשוLanzarוMAX12ו - 550 RMS

או שיש לכם המלצה אחרת עד 500-600 שקל , תודה :)

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

תודה לכם,אני אלך על הרוקפורד , ואני לא יכול לשמוע את הסאב כי אני בצבא,וחבר שלי הולך להביא לי אותו.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

לפני שאתם ממליצים לו על הרוקפורד לא שאלתם על ההעדפות שלו בשמיעה

אני למשל חולה על הצליל של הרוקפורד אבל הסאב עצמו חלש לי ובגלל זה עד היום הספקתי לשרוף 2

אז אולי הסאב הנ"ל לא מתאים לו במיוחד?

פורסם

והשאלה הכי חשובה. איזה מגבר ידחף את הסאב.!

כי עם המגבר הוא של 150W RMS. לא נמליץ לו סאב של 400W RMS (לא ינצל)

או עם המגבר של 400W RMS לא נמליץ על סאב של 200W RMS (רוב הסיכויים שהסאב ישרף/ינזק).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתור אחד שיש לו כרגע את הרוקפורד שציינת,אני מרוצה מהסאב,הוא מאוד פאנצ'י ומדוייק,אבל.....

אצלי הוא נמצא ברכב קטן (פז'ו 106) כך שהאפקט שלו מתעצם,קח בחשבון שאם אתה אוהב סאב ששובר את האוטו ויש לך רכב גדול-הסאב הזה לא בשבילך.

הרוקפורד לא חזק (רק 150W RMS כמו שציינת) ויכול להיות שהוא לא יספיק לך,במיוחד אם יש לך רכב גדול.

אם אתה אוהב SQ ומחפש סאב שיהיה פאנצ'י עדין ומדוייק-ממליץ לך בחום על הרוקפורד.

הוא גם הסאב שהכי קל להגביר מבין ה-4 שציינת,את הסאבים האחרים (400-550W RMS) יהיה לך קשה לנצל מבחינת הגברה ראוייה,אלא אם כן אתה מתכוון לחבר לו איזה מונובלוק מפלצתי.

אצלי הסאב מחובר בגישור של 2 ערוצים (כל ערוץ נותן לו 100W RMS) כמובן שנעשו כיוונים במגבר על מנת למנוע שריפת הסאב,הוא נשמע מצויין.

מקווה שעזר לך...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בתור אחד שיש לו כרגע את הרוקפורד שציינת,אני מרוצה מהסאב,הוא מאוד פאנצ'י ומדוייק,אבל.....

אצלי הוא נמצא ברכב קטן (פז'ו 106) כך שהאפקט שלו מתעצם,קח בחשבון שאם אתה אוהב סאב ששובר את האוטו ויש לך רכב גדול-הסאב הזה לא בשבילך.

הרוקפורד לא חזק (רק 150W RMS כמו שציינת) ויכול להיות שהוא לא יספיק לך,במיוחד אם יש לך רכב גדול.

אם אתה אוהב SQ ומחפש סאב שיהיה פאנצ'י עדין ומדוייק-ממליץ לך בחום על הרוקפורד.

הוא גם הסאב שהכי קל להגביר מבין ה-4 שציינת,את הסאבים האחרים (400-550W RMS) יהיה לך קשה לנצל מבחינת הגברה ראוייה,אלא אם כן אתה מתכוון לחבר לו איזה מונובלוק מפלצתי.

אצלי הסאב מחובר בגישור של 2 ערוצים (כל ערוץ נותן לו 100W RMS) כמובן שנעשו כיוונים במגבר על מנת למנוע שריפת הסאב,הוא נשמע מצויין.

מקווה שעזר לך...

רוקפורד P1...מדוייק?עדין? SQ????

יש לו אומנם צליל פאנצ'י אבל הוא מאוד לא מדוייק ממש לא עדין ובהחלט לא נכלל בקטגוריה של SQ...

זה הסאב הכי פשוט שיש לרוקפורד, ולא רק זה הם גם די כושלים בשנים האחרונות...

זה שזה הכי קל להגביר אותו זה רק בגלל שהוא סאב, יחסית אומלל...

under construction..

פורסם

ידידי,הכוונה כשאמרתי SQ היא שהסאב הזה לא מתאים למי שמחפש SPL,אלא למי שיותר מעדיף SQ, כמובן שיחסית לרמת המחירים שלו (אני לא מצאתי משהו יותר נורמלי בתקציב של 600 שקלים כולל תיבה איכותית).

כן,יש סאבים פי 1000 יותר טובים ממנו,ללא שום צל של ספק,ואני מתכוון לטובים ממנו בכל פרמטר אפשרי (עוצמה\איכות\דיוק וכו'),אבל שוב,הם עולים הרבה יותר יקר ממנו.

ממה שיצא לי לשמוע לפני הרכישה (פיוניר,אינפיניטי,לנזר,בזוקה,סרווין ווגה),הוא הכי התאים לי, הן מבחינת מה שאני מחפש (סאב לא מפוצץ,שיתפוס מינימום מקום בתא מטען,ורק ישלים את המוזיקה במקום לתפוס את הבמה) וכמובן מבחינת התקציב (הסאב עצמו 450 שקלים+150 שקלים לתיבה אטומה ללא פורט שהיא העתק מדוייק של התיבה שמוכרת אוטופרט).

אם יש לך המלצה לסאב אחר שלדעתך טוב ממנו בתקציב הזה(600 שקלים),אשמח לשמוע (תמיד אפשר להחליף...)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתעוררו. רוקפורד כבר לא שם לאיכות. הP1 הוא סאב עלוב, שלא שווה גם 600-700 שקל.

ב300 אולי הייתי לוקח אותו. הוא לא מדוייק , פשוט הרבה מגברים מסוגלים לנצל אותו טוב בגלל

ההספק הנמוך שלו. הP1 לא שווה SQ, שווה קנייה זולה, קנייה סבירה, איכות? דיוק? בואו נשים

דברים בפרורפורציה. אין לו שום קשר לSQ, הרבה סאבים במחיר שלו (באיזור ה800 בערך בחנות בלי הנחות ובלאגנים..אם אני לא טועה) מופרז בעליל.

אפשר להגיע עם הסאב הזה לדיוק, מבחינת ביט=ביט, אבל HIFI? לא ולא.

לפותח התר'ד, פרט בבקשה מה ההגברה איתה אתה מתכוון להריץ את הסאב ונמליץ לך על האופצייה הכי

מוצלחת. כעיקרון אני כבר אומר, מהסאבים הפשוטים מי שמחפש SQ ימצא את זה בCERWIN VEGA HED כמו שלי. וכמובן יש המון אופציות אחרות בטווחי המחירים האלה אבל לכך יש לפנות לארה"ב...

Race Smart

פורסם

תמיד תמיד חייבת להגיע העקיצה הזאת מידן?

התשובות שלך מתחילות לעצבן אותי ממש אני קורא וקורא ושותק אבל עכשיו אני אומר מתי כבר תפסיק אתה כמו ילד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

סאב של 150 RMS ב 800 שקל זה לא סאב עלוב?

לכולם הוא נראה כסאב SQ מטורף בגלל שברגע שתדחוף לו ואט וחצי אתה כבר קורע לו את הצורה...

תחשוב אתה שוב לפני שאתה יוצא בהילולים ושבחות על סאב מסויים...

סתם בשביל להמחיש לך תראה כמה אופציות פי 14 יותר טובות יש לך...

פלאנט אודיו

קאדנס

פייז

כל אחד מהם לא רואה את הרוקפורד המעאפן הזה ממטר...

באותו מחיר!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...