Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברכב הישן שלי היתה לי מערכת שכללה רדיו דיסק JVC (דגם 891R אם זה מעניין מישהו) בעוצמה של 4*45.

בעבר עשיתי טעות וקניתי רמקולים ב 150 שקל שכללו 2 טוויטרים, 2 רמקולים קדמים ו 2 רמקולים אובלים (אווולים ? 6*9 ! ) אחוריים.

הם לא היו משהו... אפשר לומר שסיפקו...

אבל בווליום מסויים המערכת פשוט כבתה.

למה זה היה ? אחד המוכרים ב"אוטו סנטר" אמר לי שזה כנראה בגלל שלא היה לי מגבר...

האם זה נכון או שהוא סתם רוצה לדחוף לי דברים ?

דבר שני, האם כדי לשמוע חזק וטוב אני חייב לקנות מגבר או שרמקולים טובים יספיקו ?

היום עשיתי סיבוב עם הרכב החדש וראיתי כמה עולים רמקולים... חשכו עיניי...

תודה מראש...

פורסם

מניסיון, אני יכול לומר לך שכל רמקול שתחבר לו הגברה חיצונית בריאה[בגבול הטעם הטוב ויכולתיו של האלמנט] האלמנט ישמע הרבה יותר טוב וזה אני יכול עוד לומר לך עוד מהימים שמהשיעמום חיברתי רמקולים של פגו 205 92' מקוריים והם נישמעו ממש לא רע עם הגברה חיצונית לעומת ההגברה של הרדיו טייפ 40*4 שהיה אז ברכב .

לתשומת ליבך...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סבבה.

עכשיו אני שוקל קניית רמקולים חדשים.

הציעו לי רמקולים של חברת magnat, 6930 או משהו כזה... 300 ש"ח ל 2 רמקולים אחוריים זה מחיר סביר ?

איך הרמקולים והחברה ?

ועוד דבר... האם כדאי להשקיע ברמקולים קדמיים ו/או טוויטרים ?

באוטו סנטר הציעו לי זוג רמקולים אחוריים ללא מגבר של חברת "LDS" ב 800 ש"ח אבל אני אצטרך לקנות טוויטרים בעוד 150 ש"ח... זה לא זול.

מה אתם אומרים ?

פורסם

קודם כל הולכים על רמקולים קדימה(מומלץ על קומפוננט) אם אינך רוצה סאב באוטו אז תוסיף אחוריים

ומגבר זה תלוי בתקציב שלך (מגבר תמיד יוסיף איכות לרמקולים כי הם יוגברו ממגבר ולא מההד יוניט שהוא חלש יחסית בשביל הרמקולים)

בקיצור הכל תלוי בתקציב ולמה שאתה רוצה שיהיה בסוף באוטו

פורסם

מגנט באלמנטים מסוג אובליים חברה מוצלחת מאד וה6*9 שלה מהדגם שציינת נישמעים מעולה באס נעים ובמינום נכון יחד עם טויטרים רכים ולא מתכתיים . המחיר שקיבלת הוא סביר אם כי אפשר לקנות אותם ב250 [שאל את המשתמש TISAN4US שרכש אותם לא מזמן ב250] הם עובדים מעולה גם ללא הגברה חיצונית ועובדים ניפלא עם המגברה חיצונית בחיתוך HP כמובן .

האם אתה מתכנן להביא בקרוב מאד סאב גם? מה לגבי רמקולים מקדימה ? מה דעתך קודם להשקיע בקומפוננט טובים והגברה בסיסית מקדימה ולשמוע כמו שצריך ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הממ.. מה זה חיתוך HP ?

אני לא מתכנן להביא סאב. לדעתי זה כבר מוגזם.

אני רוצה לגמור עם הסיפור הזה בכמה שיותר זול, אבל לא להדפק עם ציוד דפוק.

הבנתי שזוג רמקולים קדמיים וטוויטרים זה עסק לא זול.

האם אני יכול להתחיל ברמקולים הנ"ל וזהו ? כאילו, בלי מגבר ובלי כלום...

ואז לראות מה קורה...

(כמה זה אמור לעלות לי ? (קומפוננט))

העניין הוא שזה לא הרכב שלי, אלא הרכב של אבא שלי.

וגם אני חייל... חייל שלא רואה את הבית כל יום.

אלו גם השיקולים שלי.

ליעוצכם אשמח :-)

• תוכן חדש...