Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים לקחתי את הרכב לטיפול תקופתי במוסך מורשה של פיאט. כשבוע לאחר הטיפול החלה להדלק לי נורת השמן כשפתחתי את מכסה המנוע ראיתי כי מדיד השמן מעט בחוץ ומסביב סימני השפרצה של שמן. מבירור קצר שערכתי אמור לי שאחד משתיים או שבמוסך שכחו להכניס את המדיד או שהמנוע מנפח והמדיד יוצא החוצה. בכל מקרה הבעיה הזו היתה לי חדשה. חזרתי למוסך שם בדקו את הרכב ואמור לי שככל הנראה המדיד הושאר בחוץ בטעות. שבוע לאחר מכן שוב נורת השמן דולקת ושב המדיד מעט בחוץ עם סמני השפרצה של שמן. מה עושים? מה זה יכול להיות? איפה אפשר לטפל? ולא פחות חשוב כמה זה צריך לעלות?

תודה מראש על העזרה

פורסם

יתכן ובעיה הנה קטנה מאוד ונובעת מנשם רשתית (מלכודת אש) סתום ומלוכלך הגורם ללחץ עוקה גבוה

(לחץ גבוה באגן שמן המנוע) הגורם להעפת המדיד החוצה.

חזור למוסך כדי שיוציאו הרשתית וינקוה או יחליפוה בחדשה (בקש להיות נוכח כדי לראות במה המדובר).

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא בדקת שמן בזמן שראית את מדיד השמן בחוץ?.

כשהמנוע במצב סביר נורת השמן נדלקת כשכמות השמן

באגן יורדת מתחת למותר.אם כמות השמן באגן מעל הקו התחתון

של המדיד ומנורה דולקת או מהבהבת, הבעיות מהקל לכבד כדלכמן:

1.יונית השמן פגומה

2.משאבת שמן פגומה.

3.קרנק שחוק.

davidmzr

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...