Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו רותחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקרע צינור ..מיים דלפו...צמת חשמל נמסה... הרכב כבה וסרב להדלק

אין קומפרסיה...

איך יודעים שהנזק רק לראש המנוע- אולי גם הבלוק זקוק לכירסום/ השחזה??

בתודה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הבלוק בדרך כלל לא זקוק להשחזה אלא לחריטה מחדש והתאמת בוכנות ורינגים חדשים. מדובר בעצם לאוברול מנוע. כמו כן יכול להיות שעוד חלקים ניזוקו מהחום (משאבת מים?). רק מוסך ידע להעריך את הנזק ובהרבה מקרים זול יותר להחליף מנוע מפירוק מאשר לשפץ.

פורסם

jlavi2002 - למה אתה נכנס לזה ? גם בחינם לא הייתי מתחיל. צמת חשמל במונדיאו זה סרט טורקי גם ככה, ולשקם אחת שהותכה + נזקים למנוע זה סיפור מההפטרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
jlavi2002 - למה אתה נכנס לזה ? גם בחינם לא הייתי מתחיל. צמת חשמל במונדיאו זה סרט טורקי גם ככה, ולשקם אחת שהותכה + נזקים למנוע זה סיפור מההפטרה.

ככל שאני לומד את הנושא יותר- ככה אתה יותר צודק

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

כמו שכתבתי בעבר, עם הכרות עם הרכב הזה, מונדאו משנות ה 90 עד 2000+ זהו רכב בעייתי , כל נושא החשמל ברכב לוקה בבעייה חמורה של איכות הכבלים ובידודם, הצמות לא מבודדות כמו שצריך והחוטים לרוב לא עומדים בעומס, שילוב של שני הדברים הנ"ל יוצרים מצבים שנשרפות צמות שלמות,מעבר לעובדה שזה יכול לגרום להתלקחות הרכב, החוטים פשוט לא עומדים בעומס.

עצה אישית, אל תתקרב למונדאו בכלל.

• תוכן חדש...