Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני - אפשרית כרכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב יניב

המינוח זווית נגיעה הייה מתאים יותר...., האבחנה הפיזיולוגית שלך מעניינת, אני למשל לא הייתי מעזה להציג פרמטר כזה בפורום כללי לגבי בחירת אופנוע לגבר , אבל בה"פ הייתי חוגגת, אולי בגלל שהתופעה נישנת בין 3 חברותיך השונות הבעיה היא בכלל לא המיני במילעיל אלא במלרע???

אירית

הידד לפמיניסטית הלוחמת, הגברת אירית.

מה קרה? רק ראית את המילה ציצים ויצאת לקרב?

יש איזשהוא הבדל פיזיולוגי ביני לבינך, אם לא שמת לב....!

לך זה כואב במיני, לי זה כואב על R750.

אבל אם את מעדיפה להידמות לגברת שקראה לי SHOVINIST PIG, כי פתחתי עבורה את דלת האוטו (בבוסטון), זבש"ך.

לא על כל דבר צריך לצאת לקרב, לא כל איזכור על ההבדלים בין גברים לנשים הוא שובניסטי!!!

שתי משהוא קר, תנוחי בצל, תנשמי עמוק עד שתעבור ההיפר-ונטילציה ותגיבי ענייני, בבקשה.

יניב

נ.ב., כנראה שאת באמת לא מסתובבת בפורומים של אופנועים, כי הבעיה הזאת עולה תדיר בהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כשקראתי את ההודעה מייד רציתי להגיב ועכשיו אני רואה שאתה מדבר על המיני שלי... (שקניתי מאורן)

ואני מניח גם שאתה מדבר על גילי עם המיני האדומה (ד"א מה איתו הוא מכר אותה כבר?)

אתה מוזמן להגיע למפגש שישי של מועדון ה-5 עוד שבועיים (השבוע אני בפולין) אני אשלח לך ה"פ לפני ולפגוש אותי שם להתרשם

X)

לבחור עם המיני האדומה קוראים גל, והוא חבר שלי. הוא מכר אותה כי הוא לא היה מסוגל לחיות איתה.

הוא מפונוק, למרות שהאוטו הקודם שלו היה 106 ראלי הכי מוקשחת שישבתי בה, וממש לא נוחה בנסיעה (מניסיון), אבל גם אוחזת אספלט ברמה לא הגיונית.

ואשמח לראות אותה (שוב), ולנסוע ליה (אם אפשר), כשבאתי לאורן היו אצלו אורחים ולא הזדמן לי לנסוע עליה כמובטח.

המיני באמת נראית ממש ממש טוב, רבתי עם ההורים שלי הרבה על לקנות אותה והם לא הסכימו לשחרר מזומן לנושא...

אני ממש מצטער שלא לחצתי יותר, הרכב היה אמור לשמש (אז) כרכב נוסף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יניב יניב

המינוח זווית נגיעה הייה מתאים יותר...., האבחנה הפיזיולוגית שלך מעניינת, אני למשל לא הייתי מעזה להציג פרמטר כזה בפורום כללי לגבי בחירת אופנוע לגבר , אבל בה"פ הייתי חוגגת, אולי בגלל שהתופעה נישנת בין 3 חברותיך השונות הבעיה היא בכלל לא המיני במילעיל אלא במלרע???

אירית

ואני חשבתי שאת מתכוונת למיני כמידה....רן :-)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ואני חשבתי שאת מתכוונת למיני כמידה....רן :-)
למה לא ?? דווקא כן , מיני יותר מיני פחות (תלוי בהיגוי)

אירית

פורסם

אלדר , אין לך שום פרופורציות למה זה רכב קשיח , מצטער הפונטו שלך לא נקראת קשיחה כי הורדת חתך בצמיגים , צא מזה, טויוטה קורולה חדשה יותר קשיחה.

האוטו של גל היה יחסית סביר ביותר מבחינת קשיחות , מיני תהיה הרבה הרבה יותר קשה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...