Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה היא כזאת מצאתי פקק אחד ליד הציריה השמאלית שזה אמור להיות פקק הריקון למרות שהוא לא בנקודה הכי תחתונה של הגיר , כלומר אם אני יפתח אותו אז לא כל השמן יצא . ואני לא מוצא פקק מילוי בשום מקום בדפנות , יש מלמעלה מין בורג עם פקק פלסטיק כזה בצבע שחור שזאת האפשרות היחידה .

אני יודע את הכמות שיש להכניס רק רציתי לודא במאה אחוז לגבי הפתחים של המילוי והריקון.

פורסם

מהבורג הזה אתה גם ממלא, הבדיקה צריכה להיות אם אתה פותח אותו אז אמור לצאת שמן, אם יוצא שמן, זה סימן שיש מספיק ולא צריך להוסיף.

אם לא יוצא שמן כשאתה פותח את הבורג אז סימן שחסר שמן ואז מוסיפים, מוסיפים מאותו חור של הבורג.

הריקון והמילוי מאותו מקום.

פורסם

איך הריקון המילוי והבדיקה יכולים להתבצע מאותו בורג?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מצטער אם לא הסברתי את עצמי נכון.

צריך להיות בורג ניקוז בחלק הכי תחתון המיועד לריקון השמן.

בדיקה ומילוי הינם באותו בורג.

פורסם

אני יודע את התהליך זאת לא השאלה , השאלה מיקומם של בורג המילוי והריקון , האם מה שאני מעריך זה באמת נכון כי אין פתח נוסף בדפנות של הגיר יש רק אחדוזה מה שאמרתי שנמצא ליד הציריה השמאלית בשעה שלוש שלה ממש צמוד אליה.

פורסם
יש מלמעלה מין בורג עם פקק פלסטיק כזה בצבע שחור שזאת האפשרות היחידה .

זה בדיוק הבורג למילוי, הבורג לבדיקה הוא ליד הצירייה.

דרך אגב צריך למלא 1.6 ליטר לתיבה אם אתה מרוקן אותה לגמרי משמן

מקווה שעזרתי ובהצלחה

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

הבדיקה זה גם הריקון (ליד בצירייה) והמילוי נמצא למעלה (הבורג עם כיסוי הפלסטיק)

בהצלחה

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

הבדיקה מתבצעת כאשר המנוע קר וכבוי ע"י פתיחת הבורג חלקית כאשר נוזל שמן משמע מפלס השמן במצב תקין, וכאשר לא נוזל שמן צריך לסגור את בורג הבדיקה ולהוסיף 1.6 ל' של שמן ובזה נגמר הסיפור

דרך אגב בלתי אפשרי לרוקן את השמן באופן מוחלט מבורג זה למרות שתשאר כמות ממש קטנה של שמן (כוס בערך) לאחר הריקון מהבורג

בברכת יום טוב

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

לפי מה שאני מבין סך-הכל תכולת התיבה היא 1.6 ליטר אז אם נשארת כוס שמן בתחתית יוצא שעוברים את המקסימום או שאני טועה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על התגובה המאוחרת....

כאשר רוקנת את השמן מהגיר נשארה כמות קטנה כ-200 סמ"ק משמע 1600-200=1400 סמ"ק עקרונית, כאשר אתה מוסיף את השמן רצוי לא למלא עד הסוף קח כ-100-200 סמ"ק מהגבול העליון

מקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

• תוכן חדש...