Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט מדהים על M5 E39

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מומלץ מאוד להוריד את אחד הסרטונים, לשלוח את האשה מחוץ לבית (ואת הילדים כמובן אם יש) להגביר את עוצמת הקול למקסימום ולהקשיב ל V8 הזה שמשום מה נשמע יותר טוב מהמקביל האמריקאי ואין לי הסבר לזה.....אה בעצם יש לי - 800 כ"ס.

http://www.discovery-automotive.com/portal/modules.php?name=Static_Content&id=4

triflow_LIVES.gif

פורסם

כתוב שהם הגיעו ל-1000 כ"ס אבל הבעלים החליט שהוא רוצה להוריד את ההספק ל-800 סוסים בלבד

:neutral:

ובקשר לדיון על המנועים.... אם אני לא טועה מנועי ה-6 צילינדרים של ב.מ.וו הם כולם בטור ולא בצורת v... מה שנקרא flat six.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

כתוב שהם הגיעו ל-1000 כ"ס אבל הבעלים החליט שהוא רוצה להוריד את ההספק ל-800 סוסים בלבד

:neutral:

ובקשר לדיון על המנועים.... אם אני לא טועה מנועי ה-6 צילינדרים של ב.מ.וו הם כולם בטור ולא בצורת v... מה שנקרא flat six.

עמוס

Flat זה בוקסרים.

Straight Six.

וחידוד קטן שלומי,הם גם ייצרו מנוע V8 בנפח 3 ליטר.

עריכה: הוקדמתי...

אז לפחות אני אוסיף משהו; BMW התחילו בייצור V8ים בשנת 92 עם ה-M60 שלהם, שבהמשך הוחלף ל-M62 שנעשה בו שימוש עד היום. כמו שהשם מרמז ה-62 מבוסס על כמות נכבדת מהחלקים והתכנון של ה-60.

בסדרה 7 החדשה נעשה שימוש ב-N62 שהוא למעשה M62 עם VANOS כפול (ליניקה ולפליטה) ו-Valvetronic.

ישנו גם דיזל V8 שקרוי M67.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
Flat BMW התחילו בייצור V8ים בשנת 92 עם ה-M60 שלהם, שבהמשך הוחלף ל-M62 שנעשה בו שימוש עד היום. כמו שהשם מרמז ה-62 מבוסס על כמות נכבדת מהחלקים והתכנון של ה-60.

בסדרה 7 החדשה נעשה שימוש ב-N62 שהוא למעשה M62 עם VANOS כפול (ליניקה ולפליטה) ו-Valvetronic.

ישנו גם דיזל V8 שקרוי M67.

bmw ייצרו V8 עוד הרבה (אבל ה ר ב ה ) לפני שנת 1992:

בשנות ה50' היצע הדגמים כלל את ה502, 503, 507, עם מנועי הV8 הראשונים של היצרן הבאווארי.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

הרשה לי להיות ספציפי...

קודם כל, תפסת אותי, לא היה לי מושג שזה מה שהניע את ה-50x.

שנית,התייחסתי לשורשי ה-S62, לא הייתה בכוונתי להתחיל לכסות מנועי OHV ארכאיים.

זה באמת ולא היה מובן מהניסוח שלי, מצטער.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

שכחתם שלBMW יש גם מנוע V10 :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...