Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 33

ebari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חבר טוב שלי בקרוב מתחתן ולכן מהדק קצת את החגורה (הכלכלית ושל המכנסיים...).

ברשותו רכב שמחירו כ 35,000 ש"ח וברצונו לרכוש רכב זול הרבה יותר.

הוא שקל אלפא 33.

למיטב ידיעתי הרכב מאוד פרובלמטי (שמעתי לא מעט על בעיות גיר וכו') אך הייתי רוצה שתחכימו אותי, בבקשה, ותנדבו מידיעותכם.

מאיזו שנה עד איזו שנה הגיע הרכב לארץ, אמינות - אני מניח שמרכבים ישנים אין מה לדרוש אמינות יפנית אך אולי "מחלות" ידועות, חוות דעת ורשמים כלליים על הרכב כמו כח,מנוע וכו' וכו'. וכל מידע אחר שעולה בדעתכם.

תודה רבה!

פורסם

מועדון האלפיסטים יתנו לך תשובות בקשר לזה

מנהיגה על 33 1.7 קרבורטורים (שניים כפולים ) , אחת המכוניות הכי לא נוחות לנהיגה , הרגשה של זול בכל מקום ,הגה גבוה , מושב נמוך , גיר חורק , פשוט מדכא

אבל המנוע המנוע , אחחח...איזה צליל :-) כשהלוע של הקרבו' השני נפתח

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אלפא יכולה להיות גם אמינה ומהנה לנהיגה, רק אם הרכב טופל כנדרש.

למרות שאלפא 33 היא האלפא הפחות ספורטיבית/מוצלחת למרות זאת היא האלפא הנמכרת ביותר בכל הזמנים.

לא נראה לי שמכירת רכב בשווי של כ-30000ש"ח וקנית אלפא 33 יחסוך הרבה.

קנית אלפא בכ-8000 ש"ח +4000 ש"ח השקעה בשנה הראשונה טימינג,קלאץ ,צמיגים...

אם המטרה של חברך לקנות רכב חסכוני ואמין שיקנה מכונית סטדנרטית סופרמיני או קומפקטית בעלת מנוע 1400 וגיר ידני ולא רכב שעבר "חיים לא קלים" .

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

כן, התחלתי להסתכל באתר אבל חשבתי שנחמד שיהיה ת'רד בפורום שלנו איזו שאלה כך שתהיה במאגר.

תודה לכל העונים ואודה על תשובות נוספות.

פורסם

שוב הכל שאלה של למה הוא מייעד את הרכב , אם הבן אדם חובב אלפות או חובב מכוניות קצת יותר

מהנות/מיוחדות לנהיגה אז יכול להיות שזה האוטו בשבילו , בתקציב כזה אפשר למצוא 33 די מושקעת

ומסודרת , לגבי האמינות זה נכון שאלפא זה אוטו טיפה עדין אבל אם נותנים לו את הטיפול בצורה

נכונה אז היא תחזיר בחזרה . מניסיון שלי עם ה 75 שהיא די דומה ל 33 , מדובר סה"כ באותו שנתון ,

האמינות היא לא דבר רע אצלה , שוב הכל תלוי אצל מי היה האוטו קודם , זה נכון מה שנאמר פה

שאלפות לא חיות חיים קלים .

אם הוא מחפש אוטו זול פרקטי וקל לאחזקה שיסיע אותו מנקודה א' לב' אז אלפא רומיאו זה לא בשבילו!

אלפא רומיאו - רק אם אתה מתאים לה!!

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
מועדון האלפיסטים יתנו לך תשובות בקשר לזה

מנהיגה על 33 1.7 קרבורטורים (שניים כפולים ) , אחת המכוניות הכי לא נוחות לנהיגה , הרגשה של זול בכל מקום ,הגה גבוה , מושב נמוך , גיר חורק , פשוט מדכא

אבל המנוע המנוע , אחחח...איזה צליל :-) כשהלוע של הקרבו' השני נפתח

ה"לוע" של הקרבורטור השני נפתח באותו זמן של הראשון.

בכל מקרה זה היה הרכב הראשון שלי אז איך כשהוצאתי רישיון.

הילוך שני חורק - אבל תוך שבוע לומדים להסתדר.

איכות לא טובה בכלל.

מנוע מעולה !!!

התנהגות לא טובה.

צליל ממכר וזהו, אה וגם עיצוב נחמד ביחס למכוניות בשנים הללו.

• תוכן חדש...