Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אני בדר"כ לא כותב בפורום הזה אבל נתקלתי בבעיה שהתחילה לפני כ3 ימים כאשר אני מתחיל נסיעה אז הרכב כאילו נמצא על ניוטרל (כאשר הוא על דרייב) ואז אחרי כמה שניות פתאום נכנס ההילוך, או שפתאום יש פק קטן כזה ויש הפרשם בין ההילוכים פתאום מוריד לי הילוך לבד מעלה הילוך וכאשר אני מוריד מהירות (בסביבות 20 - 30 קמ"ש) אז יש עוד פעם את הניתוק הזה שהאוטו כאילו מקבל איזו דחיפה או בלימה כל פעם וזה ממש מרגיז.

בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור בשמן גיר אבל בדקתי ויש מספיק שמן.

חשבתי שזה גם אולי קשור בחגורת הטיימינג אבל היה לנו טיפול לפני שבועיים בערך והחלפנו לחגורת טיימינג חדשה.

אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויכול להפנות אותי לכיוונים בבעיה אני מאוד יודה לו כי ממש לא כיף לנסוע ככה וגם לא כל כך בטיחותי.

תודה רבה לכולכם.

לירן.

פורסם

בתחילת הנסיעה שאתה לוחץ על הגז... אתה מרגיש את האוטו מנסה ל"זוז" אבל כאילו מצליח ואז זה מסתדר?

על כל מקרה אני חושב שתפנה לספי הוא חבר בפורום פה והוא יכול לסייע לך.

פורסם

תודה רבה על התגובות ובקשר לשאלתו של עופר אז כן זה מה שאני מרגיש שאני מתחיל נסיעה או שאני בעליה.

עכשיו חשבתי שאולי כדאי לי ללכת לחברה באיזור התעשיה בבני ברק כי הם עשו לי את הטיפול לפני כשבועיים והחליפו לי את החגורת טיימינג עכשיו השאלה שלי זה אם זה קשור בטיימינג כי יש לי עוד אחריות על הטיפול אז אם זה קשור אני אפנה לחברה שיסדרו את זה.

לירן

פורסם
האוטו מודל 96 ועשה בסביבות ה70000 ק"מ קצת פחות.

לירן

התקלה שאתה מתאר מעידה ככל הנראה על גיר בסוף ימיו, דבר שהוא חריג לטויוטה בק"מ הזה (מה גם שהק"מ של הרכב נמוך באופן חריג - ואולי כאן קבור הכלב... האם הקמ אמיתי ?).

חוסר טיפול סדיר בגיר גם כן יכול להביא למצב המתואר (חוסר בלחץ שמן שמקורו כנראה בסתימת המסנן ו/או תקלה אחרת בגיר כמו שחיקת דיסקיות למשל...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אנחנו יד שניה קנינו את הרכב מדוד שלי שהוא היה על 40000 וכל הטיפולים שצריך לעשות אנחנו עשינו וגם דוד שלי בחברה..

יש לך אולי איזה רעיון אחר בקשר לבעיה?

לירן

• תוכן חדש...