Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר מסוכן

BLACK DRAGON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

במוצאי יום שבת נסעתי עם חברי לת"א,בעלייה לכביש החוף במחלף קיסריה, אנו נוסעים במהירות של שמונים קמ"ש כשהאוטו מלפנינו בולם בפתאומיות, אנחנו למרות ששמרנו על מרחק בלימה סביר ביותר הצלחנו לבלום בשניה האחרונה, כך גם עוד שתי מכוניות מאחוריינו ( הבנתי לפי חריקת הצמיגים על האספלט ) אנחנו מתקדמים בפקקון של כ-100 מטרים וחושבים מה פשר הדבר, לאחר כדקה אנו רואים את התמונה הבאה , שוטר במדים בלי ווסט מחזיר אור ובלי שום אמצעי להתראה מוקדמת עומד ומנתב את התנועה, השוטר כאמור לא לובש ווסט אין לידו ניידת עם צקלקות ששתתריע לנהגים אלא עומדת יונדאי אקסנט אפורה אשר בשעות אילו בלי פנסים דולקים בלתי נראת. וההוא מנתב את התנועה בלי שום דאגות.

אין לו שום דבר לעשות שם, הוא יצר פקק בשני הכיוונים וכמעט גרם לתאונה. משהו יכול להסביר לי מה החכם בלילה עשה שם ולמה הוא לא טרח להתריע לנהגים בשום דרך שהיא, ואיך אפשר להתלוננן על השוטר ולאן?

כי הדבר באמת עצבן אותי, וגם כי זהו מצב מסוכן שיכול לחזור על עצמו!

עדיין כאן ועדיין שולט

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוטר נמצא בתפקיד 24 שעות גם כאשר "אינו נמצא בתפקיד" אם הוא טרח לעצור ולכוון את התנועה מיוזמתו סביר להניח שהייתה סיבה טובה לכך.

ומה לעשות אולי לא כל שוטר מסתובב עם אפודה זוהרת ברכב הפרטי, אולי כאשר יכנס החוק החדש ובו כל אדם מחוייב לשאת עימו אפודה זוהרת ברכב אז גם לשוטר יהיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברור שהוא מחוייב לאפוד זוהר, אבל הוא לא היה בתפקיד וללא מדים ומן הסתם גם לא היה לו הציוד המתאים עימו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם הוא לא היה בתפקיד, אני מאמין שהוא לא סתם להנאתו עצר באמצע הדרך והתחיל לכוון תנועה.

וגם אם הוא עשה את זה בדרך לא בטיחותית, כנראה שהיתה לדעתו סיבה טובה לעשות זאת כך, מאשר לא לעשות כלל.

פורסם
שוטר נמצא בתפקיד 24 שעות גם כאשר "אינו נמצא בתפקיד" אם הוא טרח לעצור ולכוון את התנועה מיוזמתו סביר להניח שהייתה סיבה טובה לכך.

ל'

תחליטי, הוא בתפקיד 24 שעות או לא? אם כן חובה עליו להיות עם ציוד מתאים כשהוא יוצא לכביש ומכוון תנועה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ברור שהוא מחוייב לאפוד זוהר, אבל הוא לא היה בתפקיד וללא מדים ומן הסתם גם לא היה לו הציוד המתאים עימו.

ל'

תקראי שוב את ההודעה המקורית, הוא כן היה עם מדים!

in the face

with a chair

פורסם

השוטר היה עם מדים ללא ניידת משטרה, יכול להיות שהוא סיים משמרת, והיה בדרך לבית (השערה),אבל ראה שיש צורך לעצור בצד ולכוון את התנועה.

גם אני נתקלתי בדבר דומה כאשר סיימנו משמרת והיינו בנסיעה לכיוון הבית, לא היינו לבושים במדים נסענו ברכב פרטי של אחד השוטרים, ובדרך נתקלנו בתאונת שרשרת עם נפגעים רבים.

הציוד היחידי שהיה זמין באותו הרגע היה מעיל משטרתי, דבר ראשון שעשינו היה ללבוש את המעילים חלק נתנ עזרה לפצועים והשאר כיוונו את התנועה.

ל'

פורסם

אז זה בעצם בניגוד לנהלים, ואם היה קורה לך משהו? מישהו אחר היה אשם כי את לא הקפדת על נהלים ובמיוחד על האפוד?

טיפשות גמורה!

in the face

with a chair

פורסם
אז זה בעצם בניגוד לנהלים, ואם היה קורה לך משהו? מישהו אחר היה אשם כי את לא הקפדת על נהלים ובמיוחד על האפוד?

טיפשות גמורה!

תגיד לי מה נסגר איתך ?!

איך אתה מדבר בכזה ביטחון על מעשה של שוטר שאתה לא יודע שום דבר לגביו ?! מאיפה אתה יודע מה הוא עשה שם ולמה ?? אם הוא עצר שם ועוד בבלימה, כנראה שהיה צורך בכך.

עדיף היה שלא יעצור כלל לעזור בגלל שהוא "שוטר שלא בתפקיד" ? בגלל שאין לו אפוד זוהר ?

ואם הוא לא היה שוטר אלא אזרח ? גם היה עדיף שלא יעצור לעזור במקרה דחוף ?

איך אמרת.. טיפשות גמורה!

פורסם

אז אני מבינה שהייתי צריכה פשוט לאסוף את כל השוטרים שלי חזרה לרכב, להתקשר למשטרה ופשוט להמשיך בנסיעה כי לא הייתי עם אפוד זוהר? ולהשאיר את כל הפצועים שרועים על הכביש?

ל'

פורסם

בשביל זה לא מוציאים אותך לשטח בלי לימודים ואימונים מקדימים.

אני יכולה לבצע את אותה עבודה מיומנת של כיוון תנועה וטיפול בפצועים גם בלי האפוד הזוהר,נכון שהאפוד הוא חלק מהבטיחות אבל כשיש פצועים ואין אמצעי בטיחות בסביבה לא מפקירים אותם ומחפשים את אמצעי הבטיחות דבר ראשון הוא הצלת חיים.

תאמין לי שפצוע ששוכב לך על הכביש עם ראש פתוח ומדמם דבר ראשון לפחות ממה שאני אומנתי הוא לסייע לו בטיפול ראשוני.

ל'

פורסם

שיפסיקו להשתולל עם האופנועים מהשירשור הקודם (האופנוען עם הילד)

ואז לא יהיו פצועים עם ראש פתוח על הכביש....

:-)

פורסם
בשביל זה לא מוציאים אותך לשטח בלי לימודים ואימונים מקדימים.

אני יכולה לבצע את אותה עבודה מיומנת של כיוון תנועה וטיפול בפצועים גם בלי האפוד הזוהר,נכון שהאפוד הוא חלק מהבטיחות אבל כשיש פצועים ואין אמצעי בטיחות בסביבה לא מפקירים אותם ומחפשים את אמצעי הבטיחות דבר ראשון הוא הצלת חיים.

תאמין לי שפצוע ששוכב לך על הכביש עם ראש פתוח ומדמם דבר ראשון לפחות ממה שאני אומנתי הוא לסייע לו בטיפול ראשוני.

ל'

ופה הטעות שלך...

כשיש פצועים אבל הבטיחות שלך לא מובטחת ב 100% את לא יוצאת לשטח גם אם זה כרוך בעזרה לפצועים- זה הדבר הראשון שלומדים בהגשת עזרה ראשונה לחולה ופצוע- לא משנה מה הארוע לא משנה גורם האירוע קודם כל בטיחות הצוות- בין אם זה צוות משטרה או כל צוות רפואי כלשהו..

מפה שדבר ראשון זה הבטיחות שלך.

יש אמצעי בטיחות נוסף על אפוד זוהר והוא לא בא להחליף אותו אלא לגבות- באתם עם רכב, הפתרון הזמני הוא חסימת הכביש עם הרכב+ הדלקת אורות+ 4 וינקרים על מנת להבליט שהכביש חסום..

• תוכן חדש...