Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מעניינת אותי כבר זמן מה השאלה: מה קורה עם נניח צולמתי במהירות מופרזת כשהייתי נהג חדש, וקיבלתי את ההזמנה למשפט לאחר שאני כבר לא נהג חדש..

האם שופטים אותי כנהג חדש ואז זה אומר החמרה בעונש והערכת תקופת הנהג חדש?

או שמתיחסים אלי כאל נהג ותיק לכל דבר..

-כל המתואר הוא לצורך השאלה בלבד ואין קשר בינו לבין המציאות-

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לפי דעתי, שופטים אותך כנהג חדש וזאת מכיוון שמתי שביצעת את העבירה היית נהג חדש! את השופט זה לא מעניין שעכשיו אתה נהג ותיק וסיימת את השנתיים של ה "נהג חדש".

פורסם

רק לידיעתך, אם צולמת ע"י מצלמה אז העבירה היא לחובת בעל האוטו, משמע אם האוטו של ההורים אז אבא שלך יקבל את העבירה ואז אין בעיה לדעתי...

אני צודק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טכנית, כן אין בעיה כיוון שתמיד אפשר להפיל את זה על בעל האוטו שהוא נהג ותיק (אחד ההורים) , אבל לצורך המקרה לא זה מה שעניין אותי, יכלתי לשאול את אותו הדבר על עם שוטר נותן דו"ח וכדומה..

תודה רבה לעונים..!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תראה המצב לא כלכך פשוט, אפשר לקחת עורך-דין לענייני תעבורה, והדבר הראשון שהוא ינסה לעשות זה לדחות עוד ועוד את המשפט. בסוף כשיתקיים המשפט הוא יטען שאתה כבר איזה שנתיים לא נהג-חדש ולכן כבר אין טעם לתת לך עונש של "הארכת תקופת הנהג החדש". ככה יש מצב שכבר ישפטו אותך כנהג רגיל. בכל אופן זה תלוי בשופט, ועורך-דין עולה כסף. השאלה אם שווה לך להוציא כסף על עורך דין, כדי להקטין את הסיכוי שיכריחו אותך להיות נהג חדש עוד זמן.

פורסם

חבר שלי עשה תאונה בתקופת הנהג החדש (תאונה באשמתו וגם היו פצועים), קיבל שלילה לחודשים (ע"י קצין משטרה שהגיע לאיזור התאונה), אבל המשפט שלו התקיים שהוא כבר לא היה נהג חדש, ולכן השופט הקל בעונשו, ובמקום לפסוק "נהג חדש" לעוד שנתיים וטסט/תיאוריה מחדש, הוא פסק חודש שלילה נוספת וזהו.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

אני מכיר בנאדם שגרם לתאונה באשמתו + נפגעים - נהג חדש

קיבל חודש שלילה במקום

+ שנה שלילה במשפט, הוא הספיק לחדש רישיון מאז והוא לא נהג חדש יותר

פורסם

פעם, לפני שנכנסה השיטה החדשה, היה נהוג לדחות משפט עד לסוף תקופת הנהג חדש (כשאפשר, כמובן).

היום, אחרי שהקומבינה הובנה, תאריך ביצוע העברה הוא הקובע, ולא תאריך ההרשעה.

פורסם

אבל עדיין, אם אתה נשפט בזמן התקופה של הנהג חדש, הרשיון שלך יישלל בדרך כלל מייד, וזה אומר שתצטרך לעבור שוב פעם טסט, לעומת זאת- אם דחו לך את המשפט ואתה כבר לא נהג חדש לא יישללו לך את הרשיון אוטומטית

• תוכן חדש...