Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לפני כחודש חטפתי דו"ח בשעה 9 בבוקר ברחובות על סך מאה שקלים בחניה של כחול-לבן , ללא תו חניה.

היום שמתי לב פעם ראשונה בדו"ח והעפתי מבט, שרשום יונדאי אדומה עם אותו מספר של הרכב שלי.

הרכב שלי הוא בכלל מאזדה, אדומה, עם אותו מספר רישוי אך הפקח הדגנרט רשם יונדאי בטעות.

כבר שמעתי מקרים שכאשר כמה נתונים בדו"ח לא נכונים כמו סוג הרכב או טעות במספר הרישוי או טעות כלשהי בדו"ח - הינה עילה לפסילתו.

האם יבטלו לי את הדו"ח? מה צריך לעשות בדיוק על מנת לבטל את הדו"ח?

אשמח לקבל תשובות חד משמעיות ומפורטות כדי שלא אמשיך לפרנס את הרשויות המושחתות שחולבות ממני את הטיפה כסף שנשאר לי.

בתודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
שלום רב!

לפני כחודש חטפתי דו"ח בשעה 9 בבוקר ברחובות על סך מאה שקלים בחניה של כחול-לבן , ללא תו חניה.

היום שמתי לב פעם ראשונה בדו"ח והעפתי מבט, שרשום יונדאי אדומה עם אותו מספר של הרכב שלי.

הרכב שלי הוא בכלל מאזדה, אדומה, עם אותו מספר רישוי אך הפקח הדגנרט רשם יונדאי בטעות.

כבר שמעתי מקרים שכאשר כמה נתונים בדו"ח לא נכונים כמו סוג הרכב או טעות במספר הרישוי או טעות כלשהי בדו"ח - הינה עילה לפסילתו.

האם יבטלו לי את הדו"ח? מה צריך לעשות בדיוק על מנת לבטל את הדו"ח?

אשמח לקבל תשובות חד משמעיות ומפורטות כדי שלא אמשיך לפרנס את הרשויות המושחתות שחולבות ממני את הטיפה כסף שנשאר לי.

בתודה, ליאור.

שלח מכתב רשום לעירית רחובות בצירוף פירוט הבקשה שלך לביטול הדו"ח.

למכתב צרף את צילום הדו"ח וצילום רישיון הרכב תוך הדגשת הפרטים הרלבנטים בהם (מספר רישוי, בעלים, יצרן הרכב).

דאג לנסח את המכתב בלשון עניינית ואסרטיבית, שלא יתפרש שאתה מבקש טובה/הקלה לביטול הדו"ח.

תקווה לטוב, לא בטוח שהדו"ח יבוטל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זאת סיבה טובה רק שלא בטוח שיתייחסו אליך כדי שכן תשלם. הם יוצאים מנקודת הנחה שבשביל 100 שקל אתה לא תלך לבית משפט ובסוף כן תשלם להם אז הם דוחים ערעורים גם אם הנהג צודק.

מניסיון שלי עם עריית ת"א ערעורים לא עזרו אפילו שצדקתי ואפילו שהגוררים עשו לי נזק באוטו.

עם המשטרה כן הצלחתי לקבל ביטול דוח אפילו שכן היתי אשם אבל בדוח חירטטתי כמה דברים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני מדבר על עיריית רחובות.

אז לחכות שתגיע ההודעה בדואר? עד אז לא לעשות מאומה?

חכה לבודעה בדואר!!!

אתה הולך על הגישה שזה בכלל לא אתה, ואתה לא היית במקום בשעה המדוברת בכלל.

הם חייבים לבטל לך את הדוח מאחר והם חייבים להוכיח מעל לכל ספק סביר שזה היית אתה.

אני ככה ביטלתי דוח של עיריית ת"א כשרשמו לי "רנו ברלינגו"

בהצלחה,

יוגב

פורסם

אבל יוגב, הם לא טעו במספר הרכב ובצבע אלא רק בדגם. מספר הרישוי נכון וחוץ מזה, אם הם צלמו את הרכב שלי שחונה במקום, יצאתי שקרן... ואז מה אגיד להגנתי? ויש פקחים שמצלמים...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי גם שאלה בנושא, לפני חודש בערך קיבלתי דו"ח עירייה על חנייה באדום לבן (כבר שילמתי אותו, אני שואל להבא) ובצבע הרכב היה כתוב ירוק (שהוא אכן הצבע הדומיננטי), אבל ברישיון הרכב שלי כתוב חום, רציתי לשאול אם להבא אני יוכל לערער על דו"ח כי כתבו לי ירוק והצבע שלי חום?? (יש לי צבע צבאי)

פורסם

אם הם יגידו שיש תמונה תבקש העתק.

בכל מקרה אתה יכול להגיד שליד האוטו שלך חנה רכב אחר (זה שצויין בדוח) ויש לו גם צבע אדום והפקח כנראה רשם את המספר רישוי שלך. הם לא ממש יכולים להוכיח את זה בלי תמונה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אבל יוגב, הם לא טעו במספר הרכב ובצבע אלא רק בדגם. מספר הרישוי נכון וחוץ מזה, אם הם צלמו את הרכב שלי שחונה במקום, יצאתי שקרן... ואז מה אגיד להגנתי? ויש פקחים שמצלמים...
ברגע שצילמו את הרכב שלך חונה שלא כחוק, הטעות של הפקח בזיהוי הדגם לא משנה כלל. שלח בקשה לביטול, בדואר רשום, כי זה לעולם לא מזיק, ותקווה לטוב. לדעתי הוא לא יבוטל, אבל תקבל דחייה של התשלום, גם זה שווה משהו.

dirty old man

need love too

פורסם

גם אצלי טעו רק בחברה של הרכב.

אני אמרתי לבחורה בעירייה, שבאותה מידה שהפקח טעה בדגם, הוא יכל לטעות בסיפרה אחת במספר הרכב, ואז זה בכלל לא אני.

אל תשאל "אם צילמו אותי?".

אני מציע שברגע שתקבל את הדוח בדואר (אם תקבל, כי הבנתי מהם שבדר"כ דברים כאלה מתבטלים

ע"י מחלקת המחשוב שלהם), תיגש אליהם לעירייה, והם יבטלו לך אותו.

בהצלחה,

יוגב

• תוכן חדש...