Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במצבר לנסר 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 92 , יום אחד האוטו לא הניע , הנעתי את הרכב עם כבלים מרכב אחר . נסעתי למוסך ושם החליפו לי מצבר (למזלי עדיין באחריות) . בכל מקרה , עברו כמה ימים ( 3 ליתר דיוק ) ושוב אותה בעייה צצה ואין חשמל ברכב והאוטו לא מניע . מה יכולה להיות הבעייה ? אני לא משאיר שום דבר דלוק שיכול לגמור את המצבר ...

פורסם
יש לי לנסר 92 , יום אחד האוטו לא הניע , הנעתי את הרכב עם כבלים מרכב אחר . נסעתי למוסך ושם החליפו לי מצבר (למזלי עדיין באחריות) . בכל מקרה , עברו כמה ימים ( 3 ליתר דיוק ) ושוב אותה בעייה צצה ואין חשמל ברכב והאוטו לא מניע . מה יכולה להיות הבעייה ? אני לא משאיר שום דבר דלוק שיכול לגמור את המצבר ...
אתה לא משאיר צרכן חשמצל דלוק, אך יתכן ובכל זאת יש לך זליגת זרם, נסה לבדוק ולנטרל את אחד מהאפשרויות הבאות, מנורה בתא המטען שנשארת לדלוק למרות שתא המטען סגור, מערכת סטריאו שצורכת זרם גם עם הרכב כבוי, מנורות תאורה בתוך הרכב, ובדיקת טעינה, יתכן ויש לך בעיות טעינה, והמצבר הוחלף לשווא!

חזור לחשמלאי, ובדוק בעזרת מכשור פשוט בדיקת זליגת זרם וטעינה , ודווח בפורום על התוצאות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כשהייתי במוסך בדקו טעינה והטעינה מצויינת . לגביי זליגת הזרם , יכולה להיות זליגת זרם למרות שהכל כבוי ?
כן!

ציינתי בפרוש היכן להתמקד!

אם הבעייה נמשכת למרותשאתה לא מגלה סיבה לכך קח את האוטו לחשמלאי, ותן לו לשבור את הראש, בשביל זה הוא קיים ועל הבעייה הזאת שלמת לו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...