Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים.

לחבר שלי יש דייהו סופר רייסר ידנית 97 עם 122K.

ישנה בעייה בעת האצה מעל 4000 סל"ד(הקו האדום מתחיל ב- 6500 סל"ד) והאטה, נדלקות מנורות של המצבר, של הלחץ שמן, ושל בלם היד .(בו זמנית)

וחבר שלי אומר גם שזה מפריע לו להאצה(ללא לחיצה עם הקלאץ', פשוט סתם האצה).

האם זה יכול להיות מנתק ההצתה? (שוא לא תקין ופועל בסל"ד נמוך מדי?)

מה גם, שבעמידה בניוטרל נילקת מנורה צהובה בצורת מלבן שוכב, אני לא יודע איך זה בדייהו אבל בפולקסווגן רשום מתחת למנורה ההיא check ואצלו כעבור מספר שניות המנוע כבה.

תודה לכל מי שיוכל לעזור,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

הנורה הכתומה הזאת היא בעצם נורת " צ'ק אנג'ין" ,מחשב הרכב מזהה תקלה , רושם אותה בזיכרון מתריע בו זמנית בפני הנהג על הצורך לפנות למוסך לחיבור לסקנר ותיקון התקלה.

המחשב בסופר רייסר זוכר תקלות הצתה ומע' הזרקה.

חיבור למחשב -סקנר יקל את התיקון.

אלה רכבים לא מסובכים והחלקים גם לא יקרים יחסית.

ברכבים מסוג זה רצוי לבצע שם גם ניקוי בית מצערת ,מנוע צעדים, ואינפוזיה אם לא בוצע טיפול כזה מזה זמן.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הוא צריך ללכת למוסך ומהר!!!

ראשית שיבצע את מה שנאמר ע"י דני זומרשטיין ואחר כך שילך גם למכון של ספידומטרים כדי לראות למה כשנוסעים 100 קמ"ש הספידומטר הראה לו על 180.:shock:

• תוכן חדש...