Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כודם כל תודה ל shibby שמבין עניין ומחזק את דברי, דבר שני, בשורה סופים במבחן המעשי הכל עובד מצויין ולפי דעתי המחשב שלי בבית מתחמם יותר מהמחשב ברכב.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחשבים שרן משתמש בהם הם ישנים והפליטת חום שלהם נמוכה משמעותית בהשוואה למחשבים חדשים, הבדל של 30 מעלות בערך... למעט המעבדים החדשים של AMD שפועלים בטמפרטורה ממש ממש נמוכה (אצלי זה פחות מ30 בבית)

שאני התקנתי את המחשב ניסיתי לא להיעזר במתח 220V אלא להישאר רק עם ה 12V של האוטו.. הרבה יותר נקי ותופס פחות מקום. ראיתי איזשהו סירטוט שבו מחובר מצבר קטן נוסף עם מעגל למערכת החשמל של האוטו והוא מספק חשמל רק למחשב, ונטען מהאלטרנטור. ככה שאם רכיב כלשהו מעמיס המתח למחשב לא קשור לזה כי הוא מחובר בנפרד. אף פעם לא יצא לנסות את זה, שוב, כי לא היה לי TOUCH

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

arm123, אתה מתמרמר שקוטלים אותך...

הסיבה היא לא מקצועית לדעתי. על עניינים מקצועיים אפשר לנהל ויכוח ענייני, ואני בטוח שכל הצדדים ירוויחו וילמדו. הפורום הזה מורכב מאנשים בעלי רקע שונה ודעות שונות. אני חושב שהסיבה שבגינה קוטלים אותך היא בגלל הגישה הלא יפה שלך (או אפילו מתנשאת הייתי אומר)

• לפני כשנה היה לי רעיון מהפכני, להרכיב מחשב ביתי ברכב
  • חוץ מזה בארץ אני די חלוץ.
  • אני לא רוצה להישמע מתנשא. אבל על תשווה אותי לאחרים שמשעמום עשו מחשב לרכב
  • אז תעשה לי טובה ואל תנסה להפגין ידע בתכום שאתה לא יודע.
  • אני מנסה ללמד אתכם ולהסביר לכם ורק תלונות אני שומע, זה ממש חבל.
  • ואין לי שום בעיה אז תפסיקו לקשקש
  • תנסו ללמוד משהוא מידי פעל, לא יזיק לכם.

אני לא מתיימר להגיד שאני מבין יותר או פחות טוב ממך, וזה לא מעניין אותי, עברתי את הגיל של "למי יש ז** יותר גדול".

אני לא חושב שאני חלוץ בתחום, אנשים אחרים חשבו על הרעיון הזה הרבה לפני שהיה לי רשיון.

אני לא חושב ששאר האנשים עושים זאת משעמום, אבל אני עושה זאת כי אני "מקצוען".

אני לא יורד או מתנשא על אנשים שטועים לדעתי, אלא מנסה להעמיד אותם על טעותם, וייתכן וגם אני טועה.

ואני לא מנסה ללמד אף אחד. אני מנסה לתרום לדיון, במידה ואנשים ירחיבו את הידע שלהם מה טוב, ובמידה ואני אלמד מאנשים אחרים או מהטעויות שלי - אז מה טוב.

מוטב כי תדע את מקומך. אני מאוד שמח שבאת להעשיר את כולם בידע ובנסיון שלך (באמת). אבל אתה לא חלוץ, לא מומחה, והמילים שלך לא כתובות באבן (וגם שלי לא, כמובן, ולא של אף אחד כאן).

אין לי שום דבר אישי נגדך, ואני שמח שיש לנו תחום עניין משותף, אני בטוח שאנחנו יכולים ללמוד דברים אחד מהשני :-)

אני מקווה שנוכל להמשיך את הת'רד הזה בצורה עניינית לדיון בענייני CarPC - ומבקש מכל המשתתפים לדבר על עניינים מקצועיים, ולהשאיר את הבוץ בגינה...

1. אני משתמש במחשבים רגילים ומשומשים P3 רגילים לא MINI - עלות של בערך 500-800 שקל

שזה כבר כולל בערך: HDD-20GB, כרטיס מסך 32MB, זיכרון SDRAM 128MB ומעבד 1GHZ.

4. אפילו מפענח AC 97 מוציא איכות לא רעה וחוץ מזה ניתן לקנות כרטיס 5 ערוצים 24BIT,

2V OUT של כריאטיב ב 180 שקל.

A. אגב, ה HDD אצלי מחובר במרחק של 20 ס"מ מ 2 מגנטים של סרווין V-MAX ואין לי שום בעיה אז תפסיקו לקשקש.

B. שלא לדבר על היתרונות שיש צורב ברכב וניתן להקליט או לצרוב דיסקים לחברים במקום.

דם כל תודה ל shibby שמבין עניין ומחזק את דברי, דבר שני, בשורה סופים במבחן המעשי הכל עובד מצויין ולפי דעתי המחשב שלי בבית מתחמם יותר מהמחשב ברכב.

C. לפי דעתי המחשב שלי בבית מתחמם יותר מהמחשב ברכב.

1. לדעתי מחשב כזה מתאים למוזיקה נטו, לכל השאר - ספק (לדוגמה אפליקציות חדשות של GPS). אגב, איזה מערכת הפעלה אתה מריץ שהוא עולה כ"כ מהר? זה בטוח לא XP או 2000...

בכל אופן, אף פעם לא הייתי מכניס מחשב Mini/Midi-Tower לתוך אוטו. מוגזם, לא אסטתי, לא פרקטי ותופס הרבה מקום. זה בערך כמו להכניס רמקולים עם תיבה של מערכת סטריאו.

4. תלוי מה זה "לא רע" מבחינתך. מבחינתי אני לא מוכן לשים מחשב ברכב כדי לקבל צליל "לא רע". עדיף לשים HU סטנדרטי שיספק צליל הרבה יותר נקי. אגב אני חושב שהכרטיסים האלו נשמעים ממש רע, מצד שני אני משתמש במוניטורים ואוזניות מוניטורינג בבית, ברכב זה פחות משמעותי.

A. חייב לציין שאני מופתע. כמה זמן אתה רץ ככה? אגב המגנט זה לאו דווקא מה שמסוכן, אלא גם לחץ האוויר בסאב חזק שעלול לפרק כל רכיב אלקטרוני עדין.

B. מתוך נסיון של אנשים ב-MP3.com, כל כונן CD/DVD שאינו יעודי ילך פייפן ברכב תוך זמן לא רב.

C. אוי ואבוי. ממליץ מאוד לבדוק את הטמפרטורות גם בבית וגם ברכב עם תוכנה כמו Hardware Sensors Monitor. מחשב שאינו מאוורר טוב או שהוא סתום באבק יכול בכיף לחמם את המעבד ל-70-80 מעלות עד כדי תקיעה כמעט מוחלטת של המערכת ושלל תקלות (ואפילו הרס המעבד, במידה ולא הגנתם עליו ב-BIOS).

המחשבים שרן משתמש בהם הם ישנים והפליטת חום שלהם נמוכה משמעותית בהשוואה למחשבים חדשים, הבדל של 30 מעלות בערך... למעט המעבדים החדשים של AMD שפועלים בטמפרטורה ממש ממש נמוכה (אצלי זה פחות מ30 בבית)

זה נכון. מצד שני בדגמים ההם אני לא בטוח שהייתה בקרה על טמפרטורה (כמו Restart של המחשב במקרה שהוא עובר סף מסוים של טמפרטורה) - אז יש סיכוי להרוס אותם.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

זה גם תלוי במעבד ובליטוגרפיה שלו.

יש כאלו שמתחממים יותר ופחות ויש כאלה שיכולים לעמוד ביותר ופחות.

אני חושב שכל מה שמעניין פה זה כמה זמן יש לו את הדבר הזה, איך העבודה עם זה בפועל ואם יש בעיות/תקלות עד עכשיו.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כודם כל תודה לכולם על ההשתתפות ובהיקורות.

כשאמרתי שאני חלוץ התכוונתי לא ברעיון עצמו אלא בעובדה שעשיתי את הנושא מסחרי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...