Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

היום ב 10:00 אני מדבר עם האבא(בעל העסק), הרכב הניע אתמול ונבדק ,כוון ע"י מחשב,נוסע מצויין.

היום בבוקר, הוא הניע אותו, מניע במכה ראשונה ,עשה איתו סיבוב,הכל תקין.

אני כבר מתכוון לומר לו שינעל אותה וישים בצד, אני עוד חצי שעה בא לקחת, הוא אומר לי שהוא שוטף אותה , אמרתי לו שאני לא מאמין לו, הוא אומר שהרכב מלא אבק אז הוא שטף אותה וניקה לי אותה = אני בשוק!!!

ב 12:00 אני מגיע, רואה את הרכב נקי מתמיד, עיתונים על השטיח כי נהגו בו ולא רצה ללכלך את השטיח מהרצפה של המוסך, הרכב עבר שטיפה וניקוי. נכנסתי אליו והודתי לו , אמרתי לו שרק עליהם אני סומך ובחיים שלי לא קיבלתי כזה שרות מכל הלב, הוא אומר לי שאם הרכב אצלהם , זה כמו הרכב שלהם.

עשינו חשבון , פירוק, ניקוי, החלפת אטם עליון, החלפת דיזה מרכזית, מצוף, הכל מקורי סובארו, הרכבה של הכל, כיוונים ע"י מחשב, כיוון צוק אוטומטי, כיוון הצתה, בדיקה כללית של מערכת החשמל של הרכב, בדיקת זליגה שהרכב כבוי, בדיקת טעינה של האלטרנטור , כבלי הצתה,טעינה של המצבר 4 שעות , הוא ביקש 290 שקל.

אני חושב שזה מחיר טוב, תקנו אותי אם אני טועה.

בנוסף הוא אמר לי שיש בנד שצריך להחליף של הפילטר דלק , כמו כן הגיר האוטומטי כשעושים קיק מ 3 ל 2 אז יש מעיין השהייה כזאת ,יכול להיות שזה כלום ויכול להיות שזה מעיד על בלאי מסויים, רק לשים בחשבון שהגיר לא 100% ולא מומלץ להגיע איתו למיגבלות שלו , כלומר לא מומלץ לא ללחוץ עד הסוף עם קיקים בלי חשבון, רק לשים לב .הגיר הזה הוא סוס עבודה, פשוט ביותר ואמין ביותר.

חשבתי,חשבתי, בנוגע לגיר ואמרתי לו שאני רוצה להחליף גם שמן גיר אוטומטי ( מזמן לא החלפתי ), ביקש על העבודה+ השמן 100 שקל , הוא משתמש רק בשמנים טובים, של דלקול.

נתתי לו 100 שקל , הרים את הרכב על הליפט, פתח בורג ניקוז, אח"כ מייד סגר, אמרתי לו מה אתה עושה, הוא אומר לי אני מריח את השמן (אמרתי לכם הוא עובד בשיטות ישנות....) מריח את השמן ולפי הריח הוא אומר לי שהשמן דיי ישן וטוב שאני כבר מחליף, פותח את הבורג, מנקז הכל , מוריד שייבה ישנה של הבורג ומביא חדשה מקורית של סובארו גם כן, סוגר את הבורג , מוריד את הרכב וממלא כמה שצריך, מניע בנגיעה, מעביד קצת את בורר ההילוכים, מוסיף עוד טיפה שמן גיר, אומר לי שצריך להוסיף מעט יותר בגלל למנוע הישחקות של הגוברנר, צריך להוסיף מעט .

אח"כ עבר לחלק האחורי, בדק את הצינורות מתחת לרכב, החליף לי בנד של הפילטר דלק.

אחרי שסיים, אומר לי סע לשלום,אם יש איזו שהיא בעייה\ספק\חשד , לחזור אליו , אין שום בעייה, יש גם אחריות על התיקון עצמו, ויש גם קבלה.

עכשיו תאמרו לי אתם, ראיתם פעם מוסך כזה...? אין כאלה דברים יותר, הוא בין הבודדים בארץ אם בכלל, פשוט תענוג להיות שם , שירות מכל הלב, יחידיי סגולה שעוד נשארו.

פעם חשבתי שמוסכים הם עם של רמאות\גניבה\נזקים בזדון\ עשיקה של האזרח התמים , מתברר שלא כולם כך, אומנם 99% מהם כן כך , אך עדיין ישנו אחוז בודד אחד שלא יירמה אותך, את האחוז הזה מאוד קשה למצא, אבל שווה להמשיך ולחפש.

לכל המעוניינים בשרות כזה, הוא נמצא במוסך "רימון" בצמוד להום סנטר קריית חיים, לייד טיב טעם, מתמחים במיוחד בסובארו מעל 20 שנה, וגם בכל רכב אחר.

עלה לי הכל 400 שקל , ואני מרוצה.

יום טוב לכולנו.

פורסם
אז ככה:

היום ב 10:00 אני מדבר עם האבא(בעל העסק), הרכב הניע אתמול ונבדק ,כוון ע"י מחשב,נוסע מצויין.

היום בבוקר, הוא הניע אותו, מניע במכה ראשונה ,עשה איתו סיבוב,הכל תקין.

אני כבר מתכוון לומר לו שינעל אותה וישים בצד, אני עוד חצי שעה בא לקחת, הוא אומר לי שהוא שוטף אותה , אמרתי לו שאני לא מאמין לו, הוא אומר שהרכב מלא אבק אז הוא שטף אותה וניקה לי אותה = אני בשוק!!!

ב 12:00 אני מגיע, רואה את הרכב נקי מתמיד, עיתונים על השטיח כי נהגו בו ולא רצה ללכלך את השטיח מהרצפה של המוסך, הרכב עבר שטיפה וניקוי. נכנסתי אליו והודתי לו , אמרתי לו שרק עליהם אני סומך ובחיים שלי לא קיבלתי כזה שרות מכל הלב, הוא אומר לי שאם הרכב אצלהם , זה כמו הרכב שלהם.

עשינו חשבון , פירוק, ניקוי, החלפת אטם עליון, החלפת דיזה מרכזית, מצוף, הכל מקורי סובארו, הרכבה של הכל, כיוונים ע"י מחשב, כיוון צוק אוטומטי, כיוון הצתה, בדיקה כללית של מערכת החשמל של הרכב, בדיקת זליגה שהרכב כבוי, בדיקת טעינה של האלטרנטור , כבלי הצתה,טעינה של המצבר 4 שעות , הוא ביקש 290 שקל.

אני חושב שזה מחיר טוב, תקנו אותי אם אני טועה.

בנוסף הוא אמר לי שיש בנד שצריך להחליף של הפילטר דלק , כמו כן הגיר האוטומטי כשעושים קיק מ 3 ל 2 אז יש מעיין השהייה כזאת ,יכול להיות שזה כלום ויכול להיות שזה מעיד על בלאי מסויים, רק לשים בחשבון שהגיר לא 100% ולא מומלץ להגיע איתו למיגבלות שלו , כלומר לא מומלץ לא ללחוץ עד הסוף עם קיקים בלי חשבון, רק לשים לב .הגיר הזה הוא סוס עבודה, פשוט ביותר ואמין ביותר.

חשבתי,חשבתי, בנוגע לגיר ואמרתי לו שאני רוצה להחליף גם שמן גיר אוטומטי ( מזמן לא החלפתי ), ביקש על העבודה+ השמן 100 שקל , הוא משתמש רק בשמנים טובים, של דלקול.

נתתי לו 100 שקל , הרים את הרכב על הליפט, פתח בורג ניקוז, אח"כ מייד סגר, אמרתי לו מה אתה עושה, הוא אומר לי אני מריח את השמן (אמרתי לכם הוא עובד בשיטות ישנות....) מריח את השמן ולפי הריח הוא אומר לי שהשמן דיי ישן וטוב שאני כבר מחליף, פותח את הבורג, מנקז הכל , מוריד שייבה ישנה של הבורג ומביא חדשה מקורית של סובארו גם כן, סוגר את הבורג , מוריד את הרכב וממלא כמה שצריך, מניע בנגיעה, מעביד קצת את בורר ההילוכים, מוסיף עוד טיפה שמן גיר, אומר לי שצריך להוסיף מעט יותר בגלל למנוע הישחקות של הגוברנר, צריך להוסיף מעט .

אח"כ עבר לחלק האחורי, בדק את הצינורות מתחת לרכב, החליף לי בנד של הפילטר דלק.

אחרי שסיים, אומר לי סע לשלום,אם יש איזו שהיא בעייה\ספק\חשד , לחזור אליו , אין שום בעייה, יש גם אחריות על התיקון עצמו, ויש גם קבלה.

עכשיו תאמרו לי אתם, ראיתם פעם מוסך כזה...? אין כאלה דברים יותר, הוא בין הבודדים בארץ אם בכלל, פשוט תענוג להיות שם , שירות מכל הלב, יחידיי סגולה שעוד נשארו.

פעם חשבתי שמוסכים הם עם של רמאות\גניבה\נזקים בזדון\ עשיקה של האזרח התמים , מתברר שלא כולם כך, אומנם 99% מהם כן כך , אך עדיין ישנו אחוז בודד אחד שלא יירמה אותך, את האחוז הזה מאוד קשה למצא, אבל שווה להמשיך ולחפש.

לכל המעוניינים בשרות כזה, הוא נמצא במוסך "רימון" בצמוד להום סנטר קריית חיים, לייד טיב טעם, מתמחים במיוחד בסובארו מעל 20 שנה, וגם בכל רכב אחר.

עלה לי הכל 400 שקל , ואני מרוצה.

יום טוב לכולנו.

אתה מרוצה תן גם לאחרים להיות מרוצים כמוך, ותן פרטים נוספים על המוסך לכל מי שיבקש ממך בה.פ!

לדעתי המחיר והשירות שקבלת הוא מעל המצופה , ויש למוסכים רבים בארץ מה ללמוד ממוסך שנותן שרות מצויין מחיר סביר בהחלט, וגם מרוויח!!

" אם תרצו אין זו אגדה!"

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האבא והבנים שעובדים שם , הם נותנים את הנשמה, בנוסף הם מקצוענים ברמות.

יש להם גם מחלקת צבע ופחחות ,מחלקת דיאגנוסטיקה,4 ליפטים ראיתי שהם גם משפצים לעצמם רכבים ישנים בתור הובי שלהם.

לצביקה:

לפני שיצאתי מהבית באותו בוקר היה לי את הטלפון שלך ואת הכתובת על פתק, דיברתי גם עם בני , רציתי לבוא אליך אך לא הייתי בטוח אם אני אצליח, כאמור אחרי 3 קילומטר נתקעתי עם הרכב, הייתי צריך ללכת בבוקר 3 קילומטר הבייתה ולהביא את הרכב של האשה, אח"כ הנעתי אותה ונסעתי למוסך בקריית חיים - שני קילומטר מאיפה שניתקעתי ,אחרי שהשארתי להם את הרכב, נשארתי איתו חצי יום שם ,היה להם באותו יום עומס בלתי רגיל והם מקדישים שם לכל אחד את מלא הזמן והסובלנות, אח"כ הייתי צריך לחזור ברגל לקחת את הרכב של האשה 2 קילומטר מהמוסך - בקיצור סרט.

אני שמח שהכל הסתיים בכי טוב.

תודה מיוחדת לבני לין שאיבחן במדוייק את התקלה בטלפון.

פורסם
האבא והבנים שעובדים שם , הם נותנים את הנשמה, בנוסף הם מקצוענים ברמות.

לצביקה:

לפני שיצאתי מהבית באותו בוקר היה לי את הטלפון שלך ואת הכתובת על פתק, דיברתי גם עם בני , רציתי לבוא אליך אך לא הייתי בטוח אם אני אצליח, כאמור אחרי 3 קילומטר נתקעתי עם הרכב, הייתי צריך ללכת בבוקר 3 קילומטר הבייתה ולהביא את הרכב של האשה, אח"כ הנעתי אותה ונסעתי למוסך בקריית חיים - שני קילומטר מאיפה שניתקעתי ,אחרי שהשארתי להם את הרכב, נשארתי איתו חצי יום שם ,היה להם באותו יום עומס בלתי רגיל והם מקדישים שם לכל אחד את מלא הזמן והסובלנות, אח"כ הייתי צריך לחזור ברגל לקחת את הרכב של האשה 2 קילומטר מהמוסך - בקיצור סרט.

אני שמח שהכל הסתיים בכי טוב.

תודה מיוחדת לבני לין שאיבחן במדוייק את התקלה בטלפון.

אינך חייב לי הסברים אני שותף לשמחתך שבעייתך נפתרה סוף סוף!

בברכה

ותמיד לרשותך

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר אחרון אני חייב לומר על המוסך הזה :

אני חייב לספר איך גיליתי לגמריי במקרה את המקום הזה:

אז ככה:

לפני כמה חודשים, הרגשתי שהרכב לא סוחב לי , במקרה הלכתי להחליף אגזוז אחורי שהיה גמור,ושאלתי שם אצל האגזוזן איפה יש מוסך שמבין אבל ממש מבין בסובארו שיכול לאבחן לי , יש לי תחושה של חוסר סחיבה, הוא הפנה אותי למוסך הזה, אחרי החלפת האגזוז נסעתי לשם , למוסך רימון, הבחור קיבל אותי כ"כ יפה, כאילו אנחנו מכירים כבר תקופה, הוא בדק , פתח מכסה דלק, ניקה אותו עם ספריי קרבורטור ואח"כ עם אויר, לטענתי יש שסתום במכסה מיכל דלק ואם הוא לא תקין אז הוא יוצר מצב שדלק יישאב עם קושי מסויים ע"י המשאבה ובגלל זה לא יגיע מספיק דלק לקרבורטור, מה שיורגש בד"ק במהירויות גבוהות או כשלוחצים על הגז, יש משמעות חשובה למכסה דלק בסובארו.

אח"כ הרים את הרכב על הליפט ופירק פילטר דלק, אחרי שהוריד אותו , הוא נשף בצד אחד ע"י הפה ואח"כ בצד שני שלו, ואמר לי במפורש, פילטר דלק סתום , החליף לי פילטר דלק ואמר לי סע לשלום , לא ביקש כסף, בחינם!!!.

אח"כ נסעתי הבייתה, הרכב סחב בצורה יוצאת דופן , חזר לו הכוח, למחרת קפצתי אליו שוב והתעקשתי לשלם לו, הוא לא הסכים לקחת יותר מ 20 שקל,אז נתתי לו 20 שקל.

מאז אני רק שם.

וזהו.

• תוכן חדש...