Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיג'ו 106 שקניתי יש אזעקה מסוג flashpoint, אבל משום מה נראה שהגלאי נפח לא עובדים, בנוסף היא גם לא מרימה את החלונות.

איפה ניתן לסדר את הדברים האלה?

אני גר באזור חדרה, יש מישהו שמתעסק בזה בסביבה או שצריך לנסוע למרכז?

פורסם

אזעקה מסוג זה התקלקלה אצלי. קצר פנימי + מצבר גיבוי מקולקל. עלה לי 250 ש"ח התיקון והייתי צריך לחזור לתיקון חוזר 3 פעמים. מסתבר שאת התיקון מבצע טכנאי בבית. אצל מתקין האזעקות רק מפרקים ומרכיבים מיכלולים. בסופו של דבר, המצבר גיבוי לא פעל לאחר כשבועיים והאזעקה שבקה חיים לאחר מס' חודשים. ניתקתי את האזעקה באמצעות המפתח שלה וזהו זה. אם חברת הביטוח לא דורשת עוד האזעקה, מוטב בלעדיה. לסיכום- חבל על הכסף ולא כדאי לתקן. אם חברת הביטוח שלך דורשת אזעקה, ניתן לקנות היום אזעקות טובות בכ- 750 ש"ח כולל הרכבה ופירוק הישנה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
שאר הפונקציות באזעקה עובדות?

לא יודע מהם שאר הפונקציות, אבל אני מניח שכן.

האמת שפחות חשוב לי היעילות של האזעקה (גם ככה לא זה מה שיעצור את הגנב), יותר חשוב לי שהיא תרים חלונות בסגירה.

פורסם
האם האזעקה הרימה פעם את החלונות
לא שידוע לי

האוטו אצלי רק שבוע ולא ממש בררתי את זה עם הבעלים

אבל אני חושב שלא

יש אפשרות להוסיף את הפונקציה הזאת גם אם היא לא קיימת במקור?

פורסם

כנראה מגבר החלונות שלך נדפק.

זה עסק של כ200 ש"ח.

אני ממליץ באופן כללי ,לא להעלות באופן קבוע את החלונות עם האזעקה,

אלא להעלות אותם כאשר הרכב עדיין מונע... זה יאריך את החיים של החלק הנ"ל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יכול להיות שאין לך בכלל מרים חלונות. בדרך כלל זה יחידה נפרדת מהאזעקה.

ניסית לבדוק פיוזים?

ניסית לנתק את המצבר לכמה דקות ואז לחבר מחדש?

פורסם

זה שהאזעקה לא מרימה את החלונות, האם היא הרימה והפסיקה או שלא הרימה כלל, שכן או שיש מרים תקול או שהאזעקה לא מוציאה לו פיקוד או שבכלל אין מרים והיא לא אמורה להרים את החלונות.

בקשר לגלאי נפח, יש אזעקות פלש פויינט שמח הנפח מובנה במח האזעקה ושם גם הכיוון ואילו הדגמים הפחות יקרים שלה, הנפח בעל מח חיצוני וב2 המקרים ה"עינים"-גלאים, רגילים.

ניתן לבדוק כיוונם ו/או שהיו אזעקות שווא ומישהו ניתק אותם.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...