Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, בעודי נוסע לתומי בכיבש 40 מכיון דרום לכיון מרכז (קצת לפני קסטינה) , צדה את עיניי מאחורה במרחק זוג צ'קלקות מסתובבות, כמובן ישר בדקתי שהכל תקין ושאין סיבה כלל לעצור אותי, והמשכתי בדרכי.

לאחר כמה מאות מטרים, עובר אותי בפראות תוך כדי זיגזוג ג'יפ משטרתי ובתוכו כ 4-5 מאבטחים (ג'קטים חום בהיר וכו), לאחר כ 3-4 שניות עוד אחד, ועוד אחד ..

לאחר מכן עברו להם 6 (שישה!!) וולווים 850 T6 אפורות עם צ'קלקה על הגג ו 4 אורות מצוקה מהבהבים (מתחמם להם?!) לאחר שהמשכתי לנסוע אחריהם (בלית ברירה?) היה שלב שניסיתי לעקוף מישהו בעזרת הנתיב השמאלי, כמובן שהתגובה לא אחרה לבוא, קיבלתי ציפצוף או יותר כמו צווחה אין לי איך לתאר את זה.. נו אתם יודעים שהמשטרה עושה עם הכרוז.. וכמובן זזתי במהירות לימין שכן אחד הוולווים שעד עכשיו נסע על 100 ליידי , החליט פתאום שהוא מאיץ ...נגיד שזה היה מקרי ..

אבל אחרי שזה שוב קרה.. מסתבר שהם פשוט תופסים (10-14 כלי רכב) את כל הנתיב השמאלי, על 100-110 , ופשוט "מעיפים" כל מי שמנסה להיכנס מאחוריהם\לפניהם ...

אז נכון , אני מבין שזה שרים, והם חשובים וכו , אבל למה לנסוע כמו מטורפים ?! למה לזגזג בין 3 נתיבים ?! שלא לדבר על 2 עקיפות מהשוליים רכבים שלא רצו לזוז מהשמאל גם אחר שנאמר להם לזוז בכריזה..

בקיצור .. מדינה מאוד "ברמה" יש לנו ..

פורסם

אתה עוד שואל למה? כמה זמן אתה חי כאן? 25 שנה? 30? לא הספקת להבין את העניין? להיכנס לקצב?

מה שמבדיל שוטר מפושע הוא התג, מה שמבדיל שר ממאפיונר היא החסות הממשלתית... אהה, בעצם גם לפושעים יש חסיון ממשלתי... טוב, אז אין הבדל...

:?

כפי שנאמר:

יהודי לא מפליץ ליהודי אחר באוטו אם החלונות סגורים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מעניין אותי אם זה היה מצולם בוידאו ונשלח למשטרה ולתקשורת, האם היה נעשה משהו בנידון.

ברחובות ת"א הם טסים על 100 וזה ממש עצוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה ענייני ביטחון ויש לנו צבא ומערכת של שב''כ מאוד מסודרים ובין הטובים בעולם.

אז אם הם עשו את זה יש להם סיבה ביטחונית, בטח שלא מיהרו לקנות פלאפל, יש התרעות, אנחנו כל הזמן בפחד של התנקשויות בבכירים, אז מה אתה נכנס להם בנתיב מה ציפית?

זה מצב חירום ולך תדע למה, אין לך שום זכות להתערב לממשלה בעניינים שלה.

וגם אם היית מצלם את זה אף גוף תקשורתי לא היה מפרסם את זה, אולי עדשה מקומית בכבלים.

כמו שאמבולנס לא עליינו טס בכבישים בגלל תאונת דרכים או התקף לב, ככה גם המשטרה והשב''כ שמאבטח אישים בכירים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
זה ענייני ביטחון ויש לנו צבא ומערכת של שב''כ מאוד מסודרים ובין הטובים בעולם.

אז אם הם עשו את זה יש להם סיבה ביטחונית, בטח שלא מיהרו לקנות פלאפל, יש התרעות, אנחנו כל הזמן בפחד של התנקשויות בבכירים, אז מה אתה נכנס להם בנתיב מה ציפית?

זה מצב חירום ולך תדע למה, אין לך שום זכות להתערב לממשלה בעניינים שלה.

וגם אם היית מצלם את זה אף גוף תקשורתי לא היה מפרסם את זה, אולי עדשה מקומית בכבלים.

כמו שאמבולנס לא עליינו טס בכבישים בגלל תאונת דרכים או התקף לב, ככה גם המשטרה והשב''כ שמאבטח אישים בכירים.

מה אתה מבלבל בשכל, אני אומר לך נסעו 100 ליידי, פשוט טרחו לחסום נתיב ... אני אישית נסעתי ליידם יכלתי ליירת את כולם עם RPG אם רציתי ... מה קשור בטחון כרגע...

פורסם

כולם נאחזים בקרנות המיזבח, למיזבח קוראים "ביטחון"....

כאילו שאם זה "ביטחוני" מותר לעשות הכל... גם אם אין ממש סיבה...

מדינת עולם שלישי אמרתם? לא רחוק...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

קודם כל יכולת ליירט (תוך כדי נסיעה ? ירית פעם בRPG? עם רשף לאחור ורמת הדיוק ממש לא נראה לי)

את המכוניות האחוריות שהאח"מ תקוע איפה שהוא באמצע...השיירה שאתה מתאר היא או ראש הממשלה או שר הביטחון....

ואין מה לעשות במדינה שלנו במיוחד בסימן ההתנתקות יש עליהם איומים לא קטנים - ואם המערך הביטחוני של היחידה לאבטחת אישים החליטו שלא לתת לרכבים לעקוף את השיירה מחשש להצמדות רכב תופת וכו' אז זה מה שיהיה וזה לגיטימי...ואם החליטו ששהיה מה שיותר קטנה בכביש עדיפה ובגלל זה צריך לנסוע 110 במקום 80 אז שוב : זה מה שיהיה !

מבחינתי ומבחינת רוב מדינת ישראל יש להם לגיטימציה מלאה לעשות כ-ל מה שהם חושבים שהוא למען בטחון המדינה....והאנשים העומדים בראשה !

שלא עשו מספיק - ושטח סטרילי היה עיניין שולי - אז זה הסתיים רע מאוד....לכן : שיעשו מה שצריך !

פורסם

עתיד ,

תעשה טובה .

יש דרכים הרבה יותר טובות לפגוע ,אם רוצים לפגוע , מאשר בתנועה בכביש.

ההתנהגות שלהם היא בדיוק בבחינת "עבד כי ימלוך".

כל אפס (ולא חסרים אפסים) שמגיע לכנסת - רוצה להרגיש פתאום חשוב.

עמדתי ליד לא מעט חברי כנסת במרוצת חיי, ואפילו ליד שר אחד או שניים.

אבל אלה היו ימים אחרים , בהם נבחרינו עדיין חשבו שהם משרתי הציבור , ולא VIP שבאו להראות לכל העולם עד כמה האגו שלהם מנופח.

וזה לא רק לגביהם , קצינים בכירים במשטרה ובצבא , אנשים בתפקידים ייצוגיים וכו'.

לא כולם מתנהגים כך . הכל שאלה של מה אתה מוכן לעשות בשם השררה.

אותו דבר עם נסיעה במהירויות שלך היו מקנות שלילה ארוכת טווח ("זה לא אני ,זה הנהג שלי ,אני ישנתי") , חנייה במקומות אסורים ("הייתי חייבת להסתפר , אז עליתי על המדרכה") ועוד.

שב"כ בתחת שלי - כולה כמה אנשים שהשתן עלה להם לראש...

פורסם

זה לא בהכרח השרים. לשב"כ יש את ההוראות שלו לטיפול בבטחון שלהם, אתם יודעים. למשל, אם נוסעים בשיירה (וזה בעיקר כשראש הממשלה או אישיות בכירה אחרת נמצאת באחת המכוניות) אז אסור שמכונית אחרת תכנס באמצע, זו אחת הסיבות שלא נתנו לך לעקוף. אם אתה לא יכול להבין למה זה, אז אני אשמח להסביר לך, אבל לי זה נראה מאוד מובן מאליו.

בלי קשר, לפעמים נדרשים כלי הרכב האלו לעשות עברות תנועה בשביל להגיע בזמן, ככה זה עובד. מצד שני, גם לי זה הפריע כשמספר פעמים הנהגים של שר הבטחון או הרמטכ"ל החליטו להתנהג כמו חארות גם כשהבוסים לא היו באוטו, ולנסוע כמו מטורפים באזור בנוי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה רע במיפגן אוירי של וולוו וגיפים ממוגנים ?

קודם כל השרים לא נוהגים כל כך בעצמם ואתה לא יודע מי היה במכוניות

אז תראה את עצמך כחלק מהחבורה , ואללה יוצאים לטיול וולווים וג'יפים, אתה אחד מהם נוהג אי שם מאחורי 250 כוחות סוס...לא תרביץ ? לא תזגג ? מה אתה חנון ? הם לא !

את האמת אם הייתי שם ..זה תלוי במצב רוח, או שהייתי אומר איזה יופי או שהייתי פונה כמוך לפורום ומשווה שרים לגאנגסטרים..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
.....לאחר מכן עברו להם 6 (שישה!!) וולווים 850 T6 אפורות עם צ'קלקה על הגג .......

דגם חדש שלא שמענו עליו, וולוו 850 T6?! :?

השב"כ התעלה על עצמו הפעם.. :lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

לפני חצי שנה בערך התקיים טקס חנוכת יד ושם המשופץ, והמון מנהיגים מרחבי העולם באו לארץ.

בוקר בנתיבי איילון ה-"חדשים", בין בת-ים לחולון, ואני נוסע בנתיב הימני עם ערימת החלודה שבסמלון לכיוון ת"א.

קולט בנתיב השמאלי ניידת שמעיפה את כולם מהנתיב, ואז מיד אחריה 6-7 וולבואים S80 שחורות

עם צ'קלקות, בעלות לוחיות רישוי עם סמל של מדינת ישראל באמצע (במקום מספר),

ומאחוריהם לקינוח ג'יפ פראדו עם חבורת מאבטחים עם M-16 בחוץ, כל אחד פוזה של רמבו.

אני נוסע מאחורי השיירה, בנתיב הימני, וממשיך לאחד המעברים התת-קרקעים מתחת לגשרים שבכביש.

בשוליים השמאליים של המעבר עומדת משאית, הכיתוב על המשאית נראה מוכר אני חושב לעצמי...

אני מנסה להיזכר מאיפה. נזכרתי :idea:

...ממחסום נעלין.

מדובר במשאית ששייכת לחברת משאיות פלשתינאית מהכפר נעלין (האמת שיחסית כפר די ידידותי),

וכל הזמן המשאיות האלו היו עוברות במחסום שתפסנו, בין הארץ לשטחים, ע"י נהגים ערבים-ישראליים.

מישהו מוכן להסביר לי מה שווה כל הפוזה, הצ'קלקות, הוילונות, הרובים והשושנים, אם שיירה של מנהיגי העולם עוברת

מטר ממשאית שמבקרת יום-יום בשטחים, וממש במקרה גם עומדת ליד קורות בטון של מעבר תת-קרקעי?

נ.ב. ביבי המניוק קנה פוטים והתפטר מהממשלה.

No worries 8)

פורסם
נ.ב. ביבי המניוק קנה פוטים והתפטר מהממשלה.
בדיוק אמרתי למישהו בעבודה שבטח כמה חברי מרכז הפכו לשורטיסטים והוא התפטר בשביל לקנות אותם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רואים שאתם לא ירושלמים :hihi: ,ה"שיירות" האלו זה חוויה כמעט יומיומית לירושלמי הממוצע.

נ.ב. הח"כ שהיה נוסע באוטובוס הינו בני בגין,הייתי עולה איתו הרבה באוטובוס כשהייתי תיכוניסט,הוא נסע בתחבורה ציבורית מטעמים אידיאולוגיים.

• תוכן חדש...