Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר - סופר לאנסר 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

בבעלות אימי מיצובישי סופר לאנסר מודל 96 GLi Sloon.

לאחרונה, הרכב התחיל לעשות רעב מוזר מכיוון הגלגל הקדמי בצד שמאל,

רעש שלא מתבטא בכל זמן הנסיעה אלא בזמן שמתלה הגלגל עושה תנועה ארוכה,

כגון עליה על פס האטה, פניה או אפילו עיקול ימינה (שהרכב נשען שמאלה..), או אפילו בפעמים של נסיעה בכביש רגיל ופתאום מהמורה קטנה (כבישי ארצנו הישרים..)...

הרעש הוא מין תיק יחיד - כמו פגיעה של מתכת במתכת, נשמע כמו מכה קטנה.

הלכתי למוסך הקבוע שלי, שם אמר לי המוסכניק, לאחר בדיקה של מערכת ההיגוי המלתה והבולמ"ז, שהכל בסדר ושאני יכול להסיר בעיה מליבי. שאלתי אותו מה הבעיה, והוא לא היה סגור על עצמו למעט השערה קטנה של בלאי בגומיה מסויימת (לא ציריה..) שתפקידה הוא למנוע מ2 מוטות שעוברים שם לגעת אחד בשני, ושלהחליפה צריך לפרק את כל המתלה..

אבל הוא אמר שהוא לא ממליץ לפרק את כל המתלה כדי להחליף גומיה שולית לעניות דעתו.

אני פונה אליכם בעזרה אולי מישהו יכול להכווין אותי לתקלה, הרעש הורג אותי

נ.ב - הרכב עבר תאונה לפני מספר חודשים בדיוק באותה פינה שמאלית קדמית, תחושה עמוקה אומרת לי שיש קשר בין זה לרעש.

תודה לכולם,

אלון.

פורסם

תיגש לעוד מוסך על מנת לקבל חו"ד נוספת.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...