Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון רכב בגיל 17 , Whats the rush ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצד שלי בתור אחד שבדיוק שבועיים מיום הולדתי ה17 עברתי טסט, אני חושב שמישהו בן 17 עם חברה, עם חברים, צריך את החופש שלו ולא כל פעם לבקש מאבא שיקפיץ או לתפוס מונית ושלא נדבר בכלל על לתפוס טרמפים באמצע הלילה...

נכון שזה עסק יקר במיוחד... לי אישית זה עלה 3750 שקל שזה לא צחוק בכלל... אבל זה פשוט שווה כל אגורה כי ברגע שנגמר המלווה אתה חופשי לחלוטין. אתה נוסע לאן שבא לך מתי שבא לך בלי לתת דין וחשבון לאף אחד ובלי להתחנן בפני ההורים שיסיעו ב3-4 לפנות-בוקר...

כמובן שלמי שיש גם אוטו משלו (לי אין) זה בכלל תענוג... חוץ ממחירי הדלק/ביטוח/ וכיו"ב...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שרשור מצויין.

ולסיכום רק דבר אחד, מדינת ישראל היא האשמה הבלעדית בכל נושא תאונות הנוער.

לתת לXXXX בן 17 רשיון! קודם שיסיימו את הצבא ויבינו את משמעות האחריות שיש לנהג ורק אח"כ יקבלו רשיון.

פורסם
יש לציין כי שתינו בני 16 חולי רכב
שתיתם? היה טעים?

עוד שרשור מרדים של ילדים "חולי רכב"...

בלוז לחופש הגדול...

בברכה,

גלעד

פורסם

אני חושב שאתה צודק ולא חבר שלך מכיון שחוץ מזה שזאת הוצאה כספית גדולה מאוד, זה שווה את זה כשאתה יכול להגיע ביום שישי להפגש עם החברה באוטו ולא ברגל.. אחרי שיהיה לך רישיון (בגיל 17 :-) )אתה כבר תבין..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה פשוט נהיה דבר קבוע...להוציא רישיון בגיל 17

זה דבר שילדים מחכים לו יותר מכל דבר אחר(לרוב...).

לפני שהוצאתי רישיון הייתי הולך ברגל במוניות ככה מסתובב כל היום בכל תנאי מזג האויר וזה היה ממש ממש ככה כל היום.

אחרי שהוצאתי רישיון אין מצב שאני אחזור על זה כי זה היה פשוט זוועה...ואם אפשר להסתובב עםפ אוטו ושיש לך אוטו עם דלקן אז בכלל...ואני בטוח שנגיד שאם כל הבוגרים פה היו בני 17 הם היו מוציאים רישיון ולא מחכים אחרי הצבא או משהו(אלא אם כן יש להם משהו שמונע מהם).

אין מה לעשות פשוט נמאס להתווכח עם הנהגי מוניות הטמעים האלה לקחת אותך הביתה באמצע הלילה במחיר נורמלי או לחכות לאוטובוס חצי שעה כמו מסכן בשמש(בגשם)..

נ.ב

אני לא מדבר עם אנשים שאוהבים מכוניות ונהיגה.

נ.ב2

חודש וחצי אני נוהג ומה שאני רואה על הכביש זה לא קשור לגיל הצעיר של הנהגים..ההפך

יש מלאאאא נהגים מבוגרים שזורקים זין

לא מאותתים לא מסתכלים לא יודעים וגם לא מעניין אותם.

לעומתם יש נהגים חדשים שנוהגים כמו שצריך.(כמובן שיש הרבה שלא..).

פורסם
שרשור מצויין.

ולסיכום רק דבר אחד, מדינת ישראל היא האשמה הבלעדית בכל נושא תאונות הנוער..

יש לי שאלה אליך - באיזה גיל קיבלת רישיון שאתה מרשה לעצמך להתנשא ככה?

לתת לXXXX בן 17 רשיון! קודם שיסיימו את הצבא ויבינו את משמעות האחריות שיש לנהג ורק אח"כ יקבלו רשיון.

ומה עם אלו (כמוני) שלא מתגייסים SMARTASS? גם לנו לא היית נותן רישיון?:screwy:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יש לי שאלה אליך - באיזה גיל קיבלת רישיון שאתה מרשה לעצמך להתנשא ככה?

ומה עם אלו (כמוני) שלא מתגייסים SMARTASS? גם לנו לא היית נותן רישיון?:screwy:

חמודי אדם שלא עשה צבא לא בגלל סיבות רפואיות או נפשיות לא מגיע לו בכלל להיות אזרח במדינה.

לגבי הרשיון, הוצאתי אותו שנתיים לאחר הגיל המותר ואת הרכב ראיתי שנה לאחר מכן ואם אתה כ"כ מעוניין לדעת מה גילי תבדוק בפרופיל. עוד משהו?

אגב הרכב שנסעתי בו ועדיין נוסע הוא סקודה פיבוריט 1.3, רכב פשוט מעולה לנהגים צעירים. אין אפשרות להתפרע, בקיצור אוטו לנסיעות רגועות.

עכשיו עוד דבר קטן, משתמשי הפורום כאן הם ברובם הגדול אנשים שמכבדים אחד את ראהו בניגוד אליך. אז לפני שההנהלה תחסום אותך כדאי שתירגע אם הצורת דיבור שלך: "ומה עם אלו (כמוני) שלא מתגייסים SMARTASS? גם לנו לא היית נותן רישיון?:screwy:".

פורסם

כל אלה שיכולים להגיע ממקום למקום ואין להם בעיה עם זה כותבים שלא צריך רשיון.

כל אלה שכן יש להם בעיה להגיע ממקום למקום אומרים שכן צריך רשיון.

אם היו לי חברים ליד הבית שאני יכול לצאת איתם לא הייתי חושב בכלל על רשיון

אח יש לי חברים בעיר אחרת בכלל וביום שישי בערב אני לא יכול ליסוע אליהם לבלות בגלל שבלילה אין איך לחזור

ו 50 שקל על מונית אני לא ישלם לכם אני כן צריך רשיון, אם לא אני אהיה כל יום שישי בבית לבד.

פורסם

שאלה מורכבת. לדוגמה אני רואה עכשיו איך חברים שלי נוסעים במכוניות של ההורים שלהם, הם בקושי מכירים את הרכב ויודעים לנהוג, וכבר נוסעים 100 בתוך העיר (לא שיש לי בעיה עם מהירות, פשוט נהגים צעירים שבקושי יודעים ללחוץ על דוושות, צריכים לנהוג רגוע יותר והלכיר את האוטו), עושים פוזות ודאווינים, עושים צלחות, מאיצים במהירות בשביל לגלות שבעוד שניה בדיוק הם צריכים לבלום כי יש רמזור אדום ועוד ועוד. אני מאמין שאם הם היו מבוגרים קצת יותר, ושאם הם היו משלמים על הרכב ועל הטיפולים ועל הדלק הם לא היו משתוללים ככה ללא הכרה וידיעה בתפעול הרכב.

אני לא אשקר לכם אני מת כבר לקבל את הרישיון הנכסף (אני רק מחכה שהמורה החאפר שלי יקבע לי כבר טסט :evil: ), כי זה באמת כיף להיות עם רישיון ביד, ולהשוויץ ולהגיע ממקום למקום לבד ללא צורך בבקשות \ תחינות מההורים, אבל בתאכלס כשחושבים על זה לא מהזווית "שלנו = נוער" אין ממש הצדק לרישיון בגיל 17 מעבר לעניין של לעשות פוזות ודאווינים ואולי פעם ב-לנסוע באמת למקום שצריכים.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

רשיון רכב בגיל 17 , Whats the rush ?!

משפחה נמחקה ברגע אחד: מחקירת המשטרה עולה כי נהג צעיר שסטה מנתיבו ליד קיבוץ הזורע התנגש במכונית בה נסעו שישה בני משפחה. האב, בן 41, האם, בת 40, הבת, בת חמש, והבן, בן 15 נהרגו. עוד שני בנים מהמשפחה נפצעו: בן 14 באורח קשה ובן 11 באורח קל. הנהג שסטה מנתיבו נפצע קל עד בינוני

פורסם

הנה אחת מהתגובות הבאמת הולמות לאופן הנהיגה שלנו:(מצותת מידיעות אחרונות)

אין לנו אלא להאשים את עצמנו.... די לפטפטת

כמה תגובות נשמע עוד לגבי הכבישים, התשתיות, המשטרה ועוד.

עד שלא נבין שרכב הופך בשנייה לכלי רצח.

עד שלא נבין שחוקים נקבעו כדי להגן עלינו, בעדנו ולא נגדנו.

עד שנבין שמהירות היא לא רק 130 קמ"ש אלא חוסר יכולת להבחין ולהגיב.

עד שלא נבין שצעירים הינם בעלי עודף בטחון עצמי וחוסר ניסיון בעת תקלה...

עד שלא נבין שעלינו לדרוש אכיפה נוקשה של המשטרה בכל חוק קטן כגדול.

עד שלא תבין המערכת המשפטית שעליהם להחמיר עם עברייני התנועה.

עד שהמדינה לא תבין שהרוג תאונה = הרוג מפיגוע = השקעה וסדר עדיפויות שונה.

עד שהצדינה תפסיק להרחיב כבישים ותשפר את מצב הכבישים הקיימים, תדאג לכל נושא ונושא בתוך המכלול שנקרא בטיחות בדרכים כגון: תשתית סלחנית.

תשתית סלחנית שנועדה להפחית את עוצמת הפגיעה ובכך להפחית את כמות ההרוגים והפצועים קשה.

רק כאשר יפסיקו לעסוק באינטרסים ואינטרסנטים, מניפולציות וכוחניות, רק אז תתפנה הנהגתנו לטפל בכל הנושא שנקרא הקטל בדרכים בסדר העדיפות הנכון ובתקציב נאות.

חבל על משפחה נוספת שנהרסה, חבל על המחר שכל זה ישכח וידברו כבר על משהו אחר. הציבור חייב לצאת למאבק על חיי כולנו.

מי יודע מי יהיה ההרוג או הפצוע הבא !!!

• תוכן חדש...