Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI 2006

RoyCo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היא פשוט י פ י י פ י ה...(לדעתי)...

הבקליות מאחורה מוסיפות מאוד לעומת הדגם הקודם והפרונט פשוט עושה אותה צעירה וחצופה יותר...

מה גם שהיא גם חזקה יותר מהדגם הקודם(נפח,כ"ס).

אחחח,מתי תעמוד אצלי בחניה אחת כזו.

יוסי.

פורסם

"

2 דלתות פונה לערסים? , תסביר לי מה לעזעזל הקשר בין מרכב 2 דלתות לערסים אני לא מבין ...

תאמין לי ששום אימפרזה , גם 4 דלתות היא לא זאב בעור של כבש , העדר 2 דלתות מהרכב

לא עושה אותו סופר ספורט והופכת אותו לשונה מהותית מגרסאת ה 4 דלתות...."

הקשר הוא שערסים קונים רכבים עם 2 דלתות יענו ספורטיביים.

תסביר לי בבקשה למה זה טוב 2 דלתות,כל פעם לקפל את הכיסא, ממש לא נוח, חוץ מפוזה של 2 דלתות אין בזה כלום.

"תאמין לי ששום אימפרזה , גם 4 דלתות היא לא זאב בעור של כבש ":

הרכב הזה הוא האמא של הזאב בעור של כבש, חוץ מספויילר שבטח נתלש כבר וכונס , הרכב נראה רגיל למדיי - עוד משפחתית, אחחחח מה קורה מתחת למכסה...איזו אחיזת כביש - מדהים!!!.

אבל אני בטוח שפיאט פונטו 2 דלתות מרגשת אותך יותר, נכון.

פורסם

אני בטוח שבעתיד הרכב יוצע גם עם מרכב 2 דלתות לפחות ב-WRC.

היא אומנם לא נראית שונה מהנוכחית אבל השינויים שעשו בה הם מספיקים כדי שהיא תראה יפה יותר מהדגם המוחלף. לדעתי היא נראית פגז. הפרונט מהמם טןמנם לא ממש הולם משפחתית 1.6 סטנדרטית.

פורסם
אני לא מצליח למצוא את ההבדל בין החדשה לישנה.

בקליות אולי?

חדי העין (ואין הרבה כאלה) ישימו לב לשינוי שכמעט ואינו מורגש בחלק האחורי אבל לדעתי האישית דיי בולט, הסמל !!! (סובארו חוזרת למקורות בדגמי ה B4 + אימפרזה עם הלוגו שלה וזונחת את הכיתוב "SUBARU" שהיה נפוץ עד כה)

04.subaru.wrx.sti.r34.500.jpg

wrxsti200602.jpg

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חדי העין (ואין הרבה כאלה) ישימו לב לשינוי שכמעט ואינו מורגש בחלק האחורי אבל לדעתי האישית דיי בולט, הסמל !!! (סובארו חוזרת למקורות בדגמי ה B4 + אימפרזה עם הלוגו שלה וזונחת את הכיתוב "SUBARU" שהיה נפוץ עד כה)

04.subaru.wrx.sti.r34.500.jpg

wrxsti200602.jpg

איציק

וכמובן הפנסים האחוריים עם הצבעים ההפוכים.. לא צריך להיות חד עין כדי לשים לב לזה :smile:

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
וכמובן הפנסים האחוריים עם הצבעים ההפוכים.. לא צריך להיות חד עין כדי לשים לב לזה :smile:

עמוס.

והסמל STI שצבוע באדום יותר חזק :drinking:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

פעם ראשונה בחיים שלי שאני רואה כזאת קומבינה

גריל של סיאט

פנסים של אלמרה

טמבון של הונדה

ופנסים אחוריים הכי מכוערים שראיתי בחיים שלי

מה לעזזל קרה שם?

אני חושב שבאן לאדן לקח את המעצב כבן ערובה והכריח אותו לעצב מכוניות מכוערות

אך...

למה הדברים הישנים הם הכי טובים...

מתי אנשים יבנו שדבר שעובד לא מתקנים

ודבר שבור זורקים

ונרות ליופי לא מדליקים

ופנסי ערפל לא מדליקים

ועל חגורות בטיחות לא מוותרים

וג'חנון כל בוקר חייבים

ותרנגולת תמיד תבוא עם קרבולת...

(השעה מאוחרת זה לא אני, אני נישבר.... שמישהוא יביא לי קב''ן שיוציא אותי מכאן)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אני מבין שאנשים כמוך אי אפשר לספק וכל מה שאתה יודע לעשות זה להתלונן.
יכול להיות...אבל זה לא אומר שאסור לי להביע את דעתי...מה עוד שאני אישית לא חושב שרכב שמוגדר כTOP LEVEL צריך להיות 4 דלתות....

אתה מסכים איתי שאם הם היו מקצרים את המרכב ומאריכים את הדלת-היא הייתה נראית הרבה יותר טוב.

וגם בלי שום קשר היתה הולכת בדרך כל GT או קופה לשמה מאז ומעולם

ונראה לי שקלעתי בול כי כולם פה כמעט חושבים כמוני..רק לא הבנתי מה הקשר לערסים? הם לא קונים סובארו "שהמחיר שלה שווה לכל נפש???" ב300 אלף שקל אני קונה BOXTER או אינטגרלה או M3...

אתה צוחק נכון?

הוא אמור להגיד שהוא אוהב את העיצוב למרות שהוא לא אוהב אותו?

שמעת פעם על ביקורת?

icon_confused.gif

טוב בכל אופן לדעתי סובארו צריכים להפסיק עם מתיחות הפנים האלה ולהוציא דגם חדש לגמרי... אם עושים מתיחת פנים חדשה כל שבוע בערך זה אומר שמשהו לא בסדר עם המקור..

correctomundo !!!!

נ.ב

לא צריך לקלל-במיוחד לא מקורב...:wink:

רוי

פורסם

גם הסמל הוחלף, סוף סוף מה שכולם ייחלו לו סובארו אימפרזה טורבו "פשע".

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
"

2 דלתות פונה לערסים? , תסביר לי מה לעזעזל הקשר בין מרכב 2 דלתות לערסים אני לא מבין ...

תאמין לי ששום אימפרזה , גם 4 דלתות היא לא זאב בעור של כבש , העדר 2 דלתות מהרכב

לא עושה אותו סופר ספורט והופכת אותו לשונה מהותית מגרסאת ה 4 דלתות...."

הקשר הוא שערסים קונים רכבים עם 2 דלתות יענו ספורטיביים.

תסביר לי בבקשה למה זה טוב 2 דלתות,כל פעם לקפל את הכיסא, ממש לא נוח, חוץ מפוזה של 2 דלתות אין בזה כלום.

"תאמין לי ששום אימפרזה , גם 4 דלתות היא לא זאב בעור של כבש ":

הרכב הזה הוא האמא של הזאב בעור של כבש, חוץ מספויילר שבטח נתלש כבר וכונס , הרכב נראה רגיל למדיי - עוד משפחתית, אחחחח מה קורה מתחת למכסה...איזו אחיזת כביש - מדהים!!!.

אבל אני בטוח שפיאט פונטו 2 דלתות מרגשת אותך יותר, נכון.

יופי וגם ערסים קונים ג'ינסים של דיזל , ערסים גם קונים ארוחה מוגדלת במקדונלד'ס , ערסים.....

כל מי שמרכב 2/3 דלתות קורץ לו , קונה רכב כזה , אין מה לעשות רכב ספורטיבי נראה טוב

עשרות מונים בגרסא מופחתת דלתות , מדובר בעיצוב חלק יותר וזורם יותר .

אתה אומר שהאוטו הזה הוא "האמא של הזאב בעור של כבש" מעניין אותי איך קבעת שבטח הספויילר

כבר נתלש - מי יודע אולי יש לך קשרים לערסים שאוהבים לקנות את הרכב שלהם במספר מוגבל

של דלתות.

האימפרזה כרכב שיוצא מהמפעל בין אם הוא 4 או 2 דלתות , רחוק מליהיות זאב בעור של כבש עם חישוקים מוגדלים כונס , ספויילר , מושבים ועוד .

בארץ כל האימפרזות הן 4 דלתות ועם יד על הלב אני לא ראיתי אחת שיכולה להכלל בהגדרה של

"זאב בעור של כבש"

• תוכן חדש...