Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים הגעתי למסקנה שעם ה 4 אינץ' שלי אי אפשר להגיע למצב שבו הבאס נשמע מקדימה מפאת הסיבה שהוא לא מסוגל לרדת נמוך מספיק(85HZ)

אז חשבתי ואמרתי אולי אלמנטים של דוטק אולי לקנות כזה אולי כזה ואולי כזה ואז צצה לי המחשבה למה לא לייבא מיד באס מחו"ל...

זה לא אמור להיות סיפור יקר אפשר להביא מיד באסים די איכותיים וממה שהבנתי אם אני מתחת ל 200 דולר של קניה לא משלמים מכס...

1)מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע למכס מה משלמים על מה משלמים למי משלמים?

2)למי יש המלצה למיד באס טוב עד 100 דולר אני קלטתי כמה של סקאן ספיק של ויפה קלטתי ושל קיקר אם תוכלו לעזור לי בלינקים זה יועיל מאוד

3)איך עושים את הייבוא כלומר מה אני מתקשר לחנות בארה"ב ומבקש משלוח?

מה הפרוצדורה הדרושה כאן?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למען האמת, יש לי את הפיתרון המושלם בשבילך.

אלפיין מציעה קיט 6.5 עם קרוס מיוחד שנועד לתת רק מיד באס. כלומר רק וופר וקרוס שחותך עד 100או 200 תלוי בהתקנה.

תחפש אלפיין SPX-17MB

אגב!

לפי הידוע לי על כל סחורה מעל 50 דולר צריך לשלם מסים ומע"מ (גם על המשלוח!!!)

אם מישהו מביא את זה אז 200 דולר.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אוקיי הבנתי...

ומה לגבי הפרוצדורה של הייבוא מה עושים איך עושים דרך מי צריך לעבור...?

רום יש לך אולי קישור לסט מיד באסים הזה?

או מחיר לפחות..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

http://iweb.alpine-usa.com/pls/admn/item_info?p_item_name=SPX-17MB&p_category=80&p_subcategory=155&p_main=10&p_more=y

http://www.ikesound.com/product-product_id/2227

http://www.alpine-usa.com/

תיכנס ללשונית של tech center ואז consumer site ואז Owner's Manuals ואז כמובן speakers ואז של 2004 ואז תיכנס למניואל של הסט הזה.

זה פחות או יותר כל המידע שאתה יכול לחפש ולמצוא על זה.

לגבי איך לייבא, יש את מוסטופ (ונראה לי שלאחרונה נוספו גם מתחרים). נראה לי הכי קל.

אחרת זה למצוא אתר שישלח לארץ. ואז לבקש מחבר חייל שיאסוף את זה כי הבנתי שיש הנחה לחיילים.

אופל קורסה 2003

פורסם

אוקיי האלפיין נלקחו כשיקול...

יש למישהו הצעות לעוד מיד באסים...?

מי שיזרוק קצת אור על פרוצדורת הייבוא זה יהיה מעולה...

הבנתי שמאי ביי הכי קל להביא משהו ארצה...

פורסם

יש גם את מה שאיציק מציע המידים של DLS.

ולמען האמת קשה לי להאמין שתייבא משהו "טוב" יותר מהמידים של מורל שנחשבים מצויינים בעולם.

טובים יותר מהרבה אחרים.

אופל קורסה 2003

פורסם

מיכאל לגבי הפרוצדורה,המכס עוצר היום הכל,הם שולחים לך זימון בדואר להגיע לשחרר את החבילה, ואז שם הם בודקים באינטרנט מה המחיר של המוצר שייבאת,הם ממש לא מבינים כלום מהחיים שלהם,ותופרים אותך ב35 אחוז (15 מכס ועל זה 17 מעמ,ככה שיוצא באזור ה35 אחוז) וזה מהמחיר שהם מצאו באינטרנט.

אולי זה יעזור אם ישלחו קבלה בפנים ואז אם תיראה להם אמין הם יילכו על מה שמוצהר בה,או ששוב(כמו שעשו לי כמה פעמים) ייחפשו באינטרנט ויילכו לפי זה.

דרך אגב, רק מתחת ל50 דולר זה פטור ממכס,אבל אין ממש מצב שהם יאמינו לזה,בנוסף, וזה אחד הדברים היותר דפוקים שם,המס הוא גם על מחיר המשלוח...

מקווה שעזרתי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

איזה הגברה יש לך עבור המיד-באסים ?

האם יש לך איך לחתוך אותם בתדרים שהם צריכים ?

איזה דריברים של סקאן ספיק ראית ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האלמנטים שאיציק מציע די יקרים לי תיכננתי להשקיע די פחות...

בקשר לאלמנטים של מוראל בארץ רק מיד באס של דוטק חדש משקיות עולה 850 שקל שזה מחיר הפקרות זה פאקינג רק מיד באס אני לא רואה כל סיבה לפרנס את האנשים שעושים כסף על הגב של הפרייארים ובגלל זה אני יותר נוטה לכיוון ייבוא מחו"ל...

עופר ההגברה למיד באסים תהיה של נקאמיצ'י 1004 מוצהר 50 לערוץ אני מאמין שהוא נותן יותר...

לגבי הפרוצדורה בארץ הבנתי אודי תודה אבל נגיד ואני מזמין מאי ביי מה אני אומר להם?

תשלחו לישראל? איך אני מגיע למצב של יצירת קשר ומשלוח לארץ...?

פורסם

יש מספר חברות מצומצם שמבססות את הסטים שלהם על Revelator למשל תוך כדי שינויים כאלו ואחרים בפרמטרים (מי יותר ומי פחות).

בחלק מהדרייברים של סקאן ספיק ניתן להשתמש ללא בעיה ברכב, הם בהתנגדות 4 אוהם ויכולים להתאים למשל לקיק פאנל. לדלת ראיתי לא ממזמן מוצר אחד שהתאים אך אני לא מוצא את זה כרגע.

לגבי יבוא ומכס יש בFAQ ת'רדים ארוכים ומפורטים.

פורסם

אני מאמין שהדריברים של סקן ספיק , או הדרייברים שמבוססים על סקן ספיק יהיו הרבה יותר יקרים ממה שאתה רוצה להשקיע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר הדרייברים שראיתי משום מה עולים 60 דולר וכאלה יכול מאוד להיות שאלה סדרות מאוד פשוטות אם זה פשוט או לא אין לי מושג...

בכל אופן בואו לא נסטה מהנושא...

1)המלצות למיד באס טוב חוץ מהחבילה שרום הציע לי...

2)ומישהו שיכול לשפוך אור על הנושא של איך מזמינים מאי ביי או מכל אתר מסויים וגורמים לאותו מוצר שאני רוצה להזמין להגיע לארץ הקודש...

עריכה:

מה דעתכם על המיד באסים האלה?

http://cgi.ebay.com/AUDIOBAHN-6-1-2-MID-BASS-DRIVERS-NEW-NR_W0QQitemZ5792207790QQcategoryZ32819QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

לכו אך ורק לפי נתונים קשה לי להאמין שמישהו שמע אותם...

אולי אודי שמע אותם כי היה לו את השלוש חלקים שאני חושב שכולל את המיד באס הזה...

פורסם

אתה צריך לחשוב על עומק :) הדבר הזה הרבה יותר מידי עמוק בשביל דלת סטנדרתית.

בערך 9 ס"מ.

קשה לי להאמין שאפילו בדלת שבנויה יחסית טוב (ולא כמו באונו שלי) יכנס כזה דבר.

אגב, לקחת בחשבון לעשות איטום טוב?

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...