Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש ג'יפ שקוראים לו אביר? (ABIR) ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוד שלי ראה בשטיפה ג'יפ שהיה כתוב עליו אביר באנגלית מאחורה ואמרו לו שזה של אדם עשיר והג'יפ עלה כמיליון ש"ח. שאלתי אותו אולי זה האמר והוא התעקש שהיה כתוב ABIR ולא האמר.

מה זה יכול להיות???

פורסם

אם אכן מדובר באביר, אז הח'ברה בשטיפה סיבנו את דוד שלך...

לא צריך להיות עשיר כדי לנהוג באביר. כל מה שצריך זה קצת חוסר מזל, ומכתב מקצינת הקישור.

פורסם

תסתכל בתמונה. הסתכלת?

עכשיו תגיד לי אם נראה לך שזה לוקס :roll: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
תסתכל בתמונה. הסתכלת?

עכשיו תגיד לי אם נראה לך שזה לוקס :roll: .

קצת הבנת הנקרא אני אומר שבתמונה זה צבאי אבל מה שדוד שלי ראה נראה רכב סופר יוקרתי ולכן השאלה !!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
פורסם
דוד שלך צריך לחזור לקחת את הכדורים הצהובים.

לדעתי היה שם האמר או משהו בסגנון.

דרך אגב, כשאתה אומר דוד אתה מתכוון לילד בן 15 או לבן אדם מבוגר?

בן 51 ולדעתי אתה צריך לקחת כדורים חומים אם אתה רוצה אני אשלח לך בחינם.

פורסם

פעם הייתה באתר עוד גרסא של האביר שאכן הייתה מאובזרת ומפוארת (יחסית), כנראה ניסו למכור את הרכב כמתחרה לGקלאס :) אבל לא הלך כ"כ (אם בכלל). בכל מקרה היו תמונות שלו באתר שלהם לפני מספר שנים, צבע לבן, ריפודי עור ועוד תוספות שמרחיקות אותו מצה"ל.

haters will hate

פורסם

יש עכשיו דילים לנהיגות מבחן באביר באיזור מחסום כיסופים, אולי שדוד שלך יברר בד.צ הקרוב למקום מגוריו :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...