Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A3 1.8T - מה דעתכם ?

chli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסדר אבל אתה מקצר ככה את אורך החיים של המנוע לא חבל????

למה מקצר? אם המנוע מטופל כמו שצריך, לא קרעו אותו והוא לא עבר שום טראומה אחרת - אין שום סיבה שזה יקצר שום דבר.

רוני

מסכים לחלוטין עם רוני. יש לנו את הרכב (פורד פוקוס) שנה וחצי והוא עבר כמעט 50K קמ. הוא מטופל כמו שצריך ומצבו מצויין . וטפו טפו לא היו לו שום בעיות . ואם אתה שואל אותי הייתי קונה אותו מחר אם הייתי יכול. קמ גבוה לא אומר כלום ולא אומר שום דבר על הבלאי. עדיף קמ גבוה בדרכים בין עירוניות מאשר קמ נמוך יותר, כאשר בעל הרכב נסע בעיר בלבד.

יניב

פורסם

לא אמרתי שאחרי 50 אלף ק"מ המנוע גמור המנוע בסדר גמור אבל חמישים אלף בשנה מקצר את תוחלת החיים של המנוע

אז אתם בעצם לומר לומר פה שתיאורטית האוטו יחזיק גם אחרי 400 אלף ק"מ אחרי 8 שנים(תקופה סבירה האוטו עדיין לא לגמרי ישן)

מה אתם נורמלים אוטו כזה הוא גמור(וזה מה שהתכוונתי אליו מלכתחילה)

RSi

פורסם
לא אמרתי שאחרי 50 אלף ק"מ המנוע גמור המנוע בסדר גמור אבל חמישים אלף בשנה מקצר את תוחלת החיים של המנוע

אז אתם בעצם לומר לומר פה שתיאורטית האוטו יחזיק גם אחרי 400 אלף ק"מ אחרי 8 שנים(תקופה סבירה האוטו עדיין לא לגמרי ישן)

מה אתם נורמלים אוטו כזה הוא גמור(וזה מה שהתכוונתי אליו מלכתחילה)

אתה שוב לא מוכן להקשיב - אין קשר בין כמות הזמן שלוקח למנוע לעשות את אותו הקילומטרז' ובין מידת הבלאי שלו. יכול מאוד להיות שרכב שעשה 200000 ק"מ על המנוע ב-4 שנים, יהיה במצב טוב יותר מכנית, מבחינת המנוע נניח, מאשר רכב שעשה אותו מספר ק"מ ב-8 שנים. זה תלוי במיליון מאפיינים שונים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון אבל רכב כזה קודם כל מבלה הרבה יותר במוסך לתחזוקה טיפולים תקופתיים וכולי

וחוץ מזה אתה רוצה להגיד לי שהיית קונה לדוגמה 106 אקס אס איי מודל 95 עם מעל שלוש מאות אלף ק"מ בעוד שהממוצע לרכב הנ"ל הוא 150-160 ק"מ

אני חושב שלא

RSi

פורסם
נכון אבל רכב כזה קודם כל מבלה הרבה יותר במוסך לתחזוקה טיפולים תקופתיים וכולי

וחוץ מזה אתה רוצה להגיד לי שהיית קונה לדוגמה 106 אקס אס איי מודל 95 עם מעל שלוש מאות אלף ק"מ בעוד שהממוצע לרכב הנ"ל הוא 150-160 ק"מ

אני חושב שלא

רכב כזה מבלה יותר במוסך לטיפולים פשוט בגלל הקילומטראז'. מה זה משנה לבלאי?

וכמובן שלא הייתי קונה 106 כזאת, כל מקרה לגופו. יש הבדל גדול בין 60000 ו-120000 לבין 150000 ו-300000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל השנים והקילומטראז' זה עניין מצטבר והמקרה שפה מדובר הוא על רכב בן 5 ואני שאני ציינתי כדוגמה הוא בן 8(אבל זה לא אומר שהרכב שאנחנו מדברים עליו לא יהי במצב של הדוגמה בעוד שלו שנים!)

ודבר שני לרכב יש תוחלת חיים כמו לבן אדם ואם תוחלת חיים של היא בעך 250-300 אלף ק"מ ואתה עושה את המרחק הנ"ל בארבע שנים במקום בשמונה אז אתה מקצר את תוחלת החיים שלו וגם אם המנוע מתוחזק בשלב מסויים הוא פשוט יישפך

RSi

פורסם
קודם כל השנים והקילומטראז' זה עניין מצטבר והמקרה שפה מדובר הוא על רכב בן 5 ואני שאני ציינתי כדוגמה הוא בן 8(אבל זה לא אומר שהרכב שאנחנו מדברים עליו לא יהי במצב של הדוגמה בעוד שלו שנים!)

ודבר שני לרכב יש תוחלת חיים כמו לבן אדם ואם תוחלת חיים של היא בעך 250-300 אלף ק"מ ואתה עושה את המרחק הנ"ל בארבע שנים במקום בשמונה אז אתה מקצר את תוחלת החיים שלו וגם אם המנוע מתוחזק בשלב מסויים הוא פשוט יישפך

זה נכון, אבל מכאן ועד "רכב שחוט" או "גמור" כשמדובר על רכב חדש למדי עם 120000 ק"מ, הדרך ארוכה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הכוונה שלי בתגובה הראשונה הייתה כדי להראות(אמנם בציניות מסוימת אבל להראות) שתוחלת החיים של המנוע של הרכב המדובר קוצרה(די בהרבה) ותו לא.

RSi

פורסם
הכוונה שלי בתגובה הראשונה הייתה כדי להראות(אמנם בציניות מסוימת אבל להראות) שתוחלת החיים של המנוע של הרכב המדובר קוצרה(די בהרבה) ותו לא.

והכוונה שלי היא להסביר לך שבטיפול נכון תוחלת החיים של המנוע לא קוצרה כלל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...