Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אמור לנסועה לחיפה (אני מירושלים) להביא איביזה לטינו שנת 98 1600 סמ"ק

עשיתי חיפוש פה על האוטו וקראתי דברים טובים

אבל בדיוק עכשיו התקשרתי למוסכניק שלי והוא אמר לי משהו מאוד מדאיג

מה שהוא אמר זה שלאיביזה יש מנוע מאוד חזק והשילדה חלשה מאוד...ולכן קורה לא פעם שהשילדה "נפתחת"

משהו יכול להגיד על מה הוא מדבר??? ,זה נכון???

כמו שהבנתם אני מחר צריך להביא תאוטו *** תאוטו = את האוטו. אתה כותב בפורום שגולשים בו אלפי אנשים ולא בצ'אט פרטי, את שפת הרחוב תשאיר לרחוב *** אז ....

כמו כן אני מאוד ישמח לביקורת נוספת על האוטו ...

תודה מראש!

מתן

פורסם
אתה יכול להיות רגוע. לאיביזה בסה"כ 60 כ"ס. השלדה לא אמורה "להפתח".

אז למה ניראה לך הוא אמר את זה?

פורסם

הרכבים האלה מותאמים גם למנוע 101 כ"ס (כמו היה בקורדובה שלי...) אז אל תדאג..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אחלה אני רואה שכבר 2 אומרים שזה סתם שטויות..

עכשיו אתם יכולים להגיד בכללי איך הדגם??

איביזה שנת 98 לטינו 1600 סמ"ק

יד שנייה

עם 76,000 ק"מ

מה אומרים???

פורסם

זה עם מנוע של 75 כ"ס?

יש לנו במשפחה שתיים כאלה משנת 2000 ו 2001 (והיתה כאמור קורדובה שהוחלפה בקורדובה חדשה מהחנות לפני 4 חודשים...). הרכב זהה לפולו.

רכב מעולה, נח מאד ובטוח (אני מקוובה שגם בדגם הזה יש שתי כריות ו ABS).

נקודות חולשה הן החלונות החשמליים וכבל המצמד.

יש להקפיד לקבל הסטורית טיפולים מתועדת ורצופה ממוסך מורשה ולוודא שברדיאטור יש נוזל קירור ולא מים.

מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היי פומה.

אכן מדובר ברכב של 75 כ"ס כמו שבני ציין פה.

אני לא יודע מי סיפר לך את השטויות האלו שהשלדה שלה מתפרקת, מדובר ברכב של הקונצרן VW, הם לא יתנו לרכבים שלהם להתפרק ככה סתם על הכביש, אין סיכוי, אלו גרמנים.

מלבד מה שבני אמר, בדוק מצב כללי של הרכב, חפש נזילות\הזעות שמן באיזור הגיר\מצמד (מחלה שלהן).

בני, בדגם הזה יש שתי כריות אויר, אך לא ABS.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...