Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי רכב אספנות לא ממש יעזור לך בנושא החסכוני , התיקונים יגבו יותר כסף מאשר שתחסוך על מחיר הביטוח .

לך על BX - כשאני הייתי סטודנט (לפני 3 שנים ) הייתה לי שנת 88 עשתה 30000 ק"מ בשנה עלתה ברכישה 3000 ש"ח חובה + צד ג' יצא 1800 ש"ח ותקלות ? בשנתיים החלפתי לה בלמים בעצמי (200 ש"ח) , תקלה בבולמי זעזועים יצא עוד 600 ש"ח וזהו .

לעומת זאת על ההרלד שלי בשנה הוצאתי 7500 ש"ח על תקלות וחלפים והיא לא הייתה עוברת את הקילומטראז' של ה BX .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי רכב אספנות לא ממש יעזור לך בנושא החסכוני , התיקונים יגבו יותר כסף מאשר שתחסוך על מחיר הביטוח .

לך על BX - כשאני הייתי סטודנט (לפני 3 שנים ) הייתה לי שנת 88 עשתה 30000 ק"מ בשנה עלתה ברכישה 3000 ש"ח חובה + צד ג' יצא 1800 ש"ח ותקלות ? בשנתיים החלפתי לה בלמים בעצמי (200 ש"ח) , תקלה בבולמי זעזועים יצא עוד 600 ש"ח וזהו .

לעומת זאת על ההרלד שלי בשנה הוצאתי 7500 ש"ח על תקלות וחלפים והיא לא הייתה עוברת את הקילומטראז' של ה BX .

BX בתור רכב חסכוני? לאמיצים בלבד...:-)

פורסם
אכתוב בסגול פסטל כדי לבלוט. :-D

ניר, זה שאתה לא נעול על רכב ספציפי מהווה יתרון עצום, שכן כך המבחר גדול בהרבה מאשר אם היית נעול על רכב ספציפי כלשהוא. המבחר אולי גדול בהרבה, אך אני כנראה לא יודע איפה לחפש. אנשים דורשים מחירים גבוהים מאוד על מכוניות במצב רע. וזאת תוך ניצול האהבה של אנשים למכוניות ישנות/מדגם מסוים זה. אני גר בעיר שאינה מפותחת מבחינת אספנים, ולכן הדרך היחידה שלי להגיע למכוניות כאלה, הם דרך לוחות המכירה האינטרנטיים. אך שם כפי שכבר אמרתי, אנשים חושבים למכור גוש חלודה במחיר של 5 ספרות.:screwy:

1. קומבינות שעלולות לסבך אותך - כן, אנחנו מדברים בעיקר על מערכת חשמל, וליתר דיוק הצמות (חוטים שזורים) שלה.

בשביל למנוע המון כאבי ראש, שב ברכב, בדוק בתחילה שהכל עובד - אורות גבוהים/נמוכים, צופר, מפשיר אדים וכו וכו... יש מפשיר אדים ברכב כה ישן?! :shock::wink:

לאחר מכן, בדוק באזור הבית פיוזים...

אקח לתשומת ליבי את כל הנאמר כאן על ידך, אני מקווה מאוד לא להיתקל בבעיות מיוחדות.

2. כל אמצעי מוסרי בשביל לא ליסוע בחורף עם אקווריום בתוך האוטו...

אם הרכב נוסע עם טסט הייתי ממליץ לך אפילו לשים 20 ש"ח לשטיפת הרכב במכונה בשביל לבדוק,

אני בטוח שהבעלים לא יסרב לשטיפה על חשבונך...

על עיסקה כזו דווקא לא חשבתי, זה עשוי לעלות את רמת הנקיון של מכוניות רבות בארץ מכספי. :)

ואני חוזר על הצעתי

חיפושית

אני מנסה, אני מנסה...ראה את דבריי לצחי, אנשים קצת מגזימים עם המחירים. אני לא יכול לחשוב על לקנות חיפושית במחיר של 5 ספרות.

תתקשר אלי : 03-6771136 אילן
ידידי ישן וטוב לבחור צעיר חיפושית אמינה וזולה ויש חלפים בשפע

ואם תרצה אחת יש לי משופצת מכנית מעולהההה

ראו פניותיי אליכם בה"פ.

לדעתי רכב אספנות לא ממש יעזור לך בנושא החסכוני , התיקונים יגבו יותר כסף מאשר שתחסוך על מחיר הביטוח . כבר אמרתי, שאת מה שאחסוך בביטוח אשקיע ברכב עצמו. זה נראה לי הגיוני בהרבה מאשר לבזבז כסף רב לשווא.

לעומת זאת על ההרלד שלי בשנה הוצאתי 7500 ש"ח על תקלות וחלפים והיא לא הייתה עוברת את הקילומטראז' של ה BX . אומנם בעלות על רכב אספנות וטיפול בו נראת בעיני רבים כמעשה מזוכיסטי, אך בעלות על BX זה מעשה מזוכיסטי בהרבה, ועוד לא הגעתי לרמת ייאוש כזו מחיפוש רכב שאאלץ לקנות BX, אך כשאגיע לרמת ייאוש כזו, אשקול את דבריך ברצינות רבה.

משכנתא זה קל

פורסם

ניר, אני חיפשתי VW שמבוססת על הגולף-1 במשך שנה וחודשיים. ביררתי לגבי עשרות רכבים,

נסעתי לראות כמה ואפילו יצא לי להגיע לחיפה שלוש פעמים לצורך העניין... (אני גר בראשל"צ).

הרכבים או שהיו צריכים המון השקעה (פחחות, אגרות, בדיקת מעבדה), או שהבעלים רצו המון כסף, או שגם וגם...

עד שפתאום מצאתי את השירוקו שלי בלוח yad2.co.il, דיפדפתי בלוח הזה ממש במקרה לאחר

שמישהו מהפורום שם פה קישור לקארמן-ג'יהה שפורסמה בו (Kanfi - תודה, חייב לך סיבוב :beerchug: )

השירוקו הייתה במצב סביר פלוס-מינוס, המחיר המבוקש היה סביר, ומערכת החשמל נראתה סבירה.

לאחר שקניתי אותה התברר לי שמדובר בדגם GT מקורי והשילדה נקיה לגמרי עם בוסטיקים מקוריים...

מה שאני בא להגיד לך זה שיש מציאות, צריך לשבת על הגדר ולחכות להזדמנות שתגיע. ואז לתקוף.

נ"ב - שכחתי להזכיר שאחרי שקניתי את השירוקו ניקיתי אותה קצת ומצאתי שתי מחטים של מזרק חדשות בקופסה...

אולי זה מסביר את המחיר הנמוך שקניתי אותה.

No worries 8)

פורסם

צחיקו,המצב של השירוקו שלך הרבה יותר מסביר,ולאחר השקעה לא גדולה(יחסית)תהייה לך מכונית יפה ומהנה לנהיגה.ויש לך אפילו מזגן...

נהנתי מאד לראות מכונית מקורית,שלא עברה מעולם תאונה ועדיין איתנו.

בהצלחה בשיפוץ!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ניר, אני חיפשתי VW שמבוססת על הגולף-1 במשך שנה וחודשיים. ביררתי לגבי עשרות רכבים,

נסעתי לראות כמה ואפילו יצא לי להגיע לחיפה שלוש פעמים לצורך העניין... (אני גר בראשל"צ).

הרכבים או שהיו צריכים המון השקעה (פחחות, אגרות, בדיקת מעבדה), או שהבעלים רצו המון כסף, או שגם וגם... לצערי, אין לי שנה וחודשיים, אך גם אינני מקובע על דגם/יצרן מסוים. עוד לא נסעתי לראות אף רכב, כי המכוניות שעד כה דיברתי עם בעליהם גרו במצפה רמון וקרית גת (אני כזכור גר בקריות, ליד חיפה). או שהתייאשתי בדרך, מן המחיר או/ו מן המצב. כנראה שאין מציאות אמיתיות בחיים, אלא אם שמך ברוך ליאור.

עד שפתאום מצאתי את השירוקו שלי בלוח yad2.co.il, דיפדפתי בלוח הזה ממש במקרה לאחר

שמישהו מהפורום שם פה קישור לקארמן-ג'יהה שפורסמה בו (Kanfi - תודה, חייב לך סיבוב :beerchug: ) אני מדפדף בלוחות רבים מדי יום (אין מה לעשות, אני מרותק לבית), ופשוט לא מוצא רכב שאני אגיד - "הנה, זה יכול להיות זה...". הייתה לא מזמן הודעה כאן בפורום על חיפושית 61', תוך יום תכננתי לנסוע לראות אותה, אך המוכרת ביטלה את המכירה ממש בלילה של היום לפני הנסיעה. הייתה גם פעם הודעה בפורום חיפושיות על חיפושית 73' מקורית של ממש, של בן אדם מבוגר ומחיר סביר מאוד. התקשרתי, ענה לי אדם שאמר שהרכב במוסך לחצי-אוברול, שאלתי היכן וענה לי "מוסך X", ערכתי חיפוש על מוסך זה ומצאתי שזה בכלל מוסך פחחות של יונדאי, ולא המשכתי להתעסק עם רכב זה. אני לא רוצה לאמר שאני מתחיל להתייאש, אני פשוט כנראה דורש יותר מדי במחיר נמוך מדי.

מה שאני בא להגיד לך זה שיש מציאות, צריך לשבת על הגדר ולחכות להזדמנות שתגיע. ואז לתקוף. כפי שכבר אמרתי, אני יושב על הגדר כאילו הייתה חשמלית, ופשוט התרף לא מגיע...

נ"ב - שכחתי להזכיר שאחרי שקניתי את השירוקו ניקיתי אותה קצת ומצאתי שתי מחטים של מזרק חדשות בקופסה...

אולי זה מסביר את המחיר הנמוך שקניתי אותה. אז אתה ממליץ לסמם את המוכר לפני חתימת חוזה המכירה והדיון על התשלום? ;) .

ד"א, ראית את השירוקו של חיים (או משהו כזה), הבן של ברוך, מקרית חיים? כפי שאני מכיר את ברוך, זו כנראה אחת השירוקויים היותר מטופחות מכאנית.

שיהיה סופ"ש טוב לכולנו,

משכנתא זה קל

פורסם

ניר,

ישנן שתי מכוניות שעד היום אני רואה ומצטער שלא היו בבעלותי - פיאט 127 ו-VW חיפושית.

אם תרצה אני יכול לברר לך פרטים על פיאט 127 שחונה לידי, מתחילת שנות ה-80 בצבע אדום

עם טמבונים, ידיות ומראות מניקל.

לגבי השירוקו - לא מכיר, אבל אני יודע על אחת נטושה מקריית מוצקין בצבע בורדו,

ואם מישהו יצליח לקשר אותי לבעלים שלה אני אשמח.

צחי.

127sectionx.jpg

No worries 8)

פורסם

למה אתה לא מעוניין בעצמך באותה 127? (ד.א - לא נראה לי שיצא מזה משהו, אך משהו רע בטוח לא יצא מכך שתברר לי, אם לא קשה לך, נכון? מאקסימום יש כאן מספיק אנשים שישמחו לקפוץ על המציאה - אם תהיה כזו).

אם תגיד לי פחות או יותר איזור במוצקין, אשמח להשאיר לו שלט על החלון. ויותר מזה, אנסה לאתר את הבעלים על ידי שכנים וכד'.

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

אם מדברים על שירוקו אז רשמתי בענתיקות בדרכים על אחת בירושליים...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

האוטו הראשון שלי היה פיאט 127 מנוע 903 סמ"ק שנת 80 - רכב מעולה שמופיע כעת למכירה ב-2 מודעות במחיר שווה לכל נפש:

1.

Bottom_HezMazigModaa.gifPratim.jpgיצרן:פיאטדגם:127נפח:1,100שנה:1979מחיר:1,500 ¤יד:1ת. הילוכים:אוטומטhidden-spacer.gifPrateiIezeratKesher.jpgאזור מכירה:תל אביב - כלליעיר/ישוב:טלפון:03-5598999סלולארי:איש קשר:דוא"ל:לחץ כאן לפניה למפרסם

2.

פיאט 127 שמורה כחדשה 1500 ש"ח

ממוזגת אחרי טסט

חלונות חשמל

מערכת הצתה אלקטרונית טלפון: 054-7625245טלפון נוסף: איזור בארץ: עפולה והעמקיםשם יישוב: רמת ישיאיש קשר: שיpixel.gif

14761pixel.gifהוסף למודעות מסומנותpixel.gifסגורpixel.gif

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לך על טוווינגו. חד משמעית. תחושה של קלאסיקה ומודרניות במחיר מצחיק.

עם זאת- הסיכוי שתמצא אחת נמוך מאוד.

וגם- תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה, ותזכור שרכב+ביטוחים+טיפולים > 17K ש"ח בשנה הראשונה. וזה אם קנית אותה במצב טוב, עשית ביטוח מינימלי וטיפולים שוטפים בזול.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה רוצה רכב טוב, זול ואמין לך על וולוו 960 וגם החלקים שלו בהישג יד מנוע חזק וחזכונים שאוכל את המכוניות החדשות,

אני אומר לך את זה מנסיון יש אחד כזה.

נ.ב. הרכב הזה יחסית זול 35 אלף

פורסם

נזכרת קצת באיחור,

נראה לי שהבחור קנה חיפושית כי אף אחד לא גילה לו על ה960

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אם אתה רוצה רכב טוב, זול ואמין לך על וולוו 960 וגם החלקים שלו בהישג יד מנוע חזק וחזכונים שאוכל את המכוניות החדשות,

אני אומר לך את זה מנסיון יש אחד כזה.

נ.ב. הרכב הזה יחסית זול 35 אלף

האלן התעוררת איפה היית בתרדמת אפילו הבחור נהיה כבר אספנות

פורסם

המצחיק בכל השירשור שקם לתחיה, שהכל נשאר אותו הדבר. עדיין אקטואלי, חוץ מהפרסונה......!?

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...