Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קפצתי לראות טווינגו בת"א.

הממצאים:

מצב חיצוני בסדר. צבע טוב, פגושים שהחזיקו לא רע (פה ושם התרופפות בפינות). פגם חיצוני בולט - מכסה דלק שלא מחזיק טוב.

מצב פנימי גם בסדר. בהתחשב בזה שהמכונית כבר בת 7 - יש מעט רשרושים והפלסטיק החזיק ממש יפה. פאק בולט - בית תפסן חגורת הבטיחות השמאלי (הפלסטיק השחור מסביב לכפתור האדום) נפל. קוסמטיקה או משהו רציני? אתם יודעים, אני לא.

לוח המחוונים עובד, כנ"ל החלונות והמראות החשמליים. הריפוד ופנים הרכב בכלל עושים רושם טוב.

למכונית 132,000 ק"מ, אבל מנוע חדש.

כמה חדש? נקנה מיבוא, לפני פחות מ-400 ק"מ. המוכר טוען שהוא קנה אותו עם 18,000 ק"מ. אני יודע שאין דרך לבדוק כזה דבר, אבל שיהיה. בכל אופן, המנוע עוד לא רשום במשרד הרישוי, אבל יש לבחור שטר מכר ביד והוא יעשה את זה לפני המכירה.

המנוע הקודם הלך בגלל אותה בעיית חום מפורסמת שהזהירו אותי מפניה. כתוצאה מכך נוסף מד חום חיצוני, שמורכב על קורה A השמאלית. לא נראה משהו, אבל יעיל למדי, כך מתחוור לי.

תכל'ס, בנסיעה, היא היתה בסדר. מכונית חמודה כזו.

המכונית יד שנייה, פחות משנתיים אצל הבעלים הנוכחיים. הבעלים הנוכחיים, אגב, זה לא מי שהראה לי את האוטו, אלא אחיו (או גיסו, ממש לא התעמקתי בזה). הסיפור הוא שאחיינו היה זה שהשתמש באוטו, ועכשיו הוא בחו"ל והוא קיבל את תפקיד המכירה. סוחר? יכול להיות, אפשר לבדוק. לא נורא משנה.

מחיר - 22,000. מחירון, במצבה הנוכחי שאינו מושלם.

בשביל כל מה שטווינגו מציעה, 22K זה בדיחה. אבל אני לא בטוח שהטווינגו הזו היא בדיוק הטווינגו המושלמת. מצד שני, אולי אני פרנואיד (ככה זה כשצריך לנסוע ב-2 אוטובוסים, ביניהם רכבת, ומהבית לתחנה על קיקבורד, רק כדי להגיע ליבנה. יבנה!!!).

עצתכם תתקבל בברכה.

בטאמן

(-;

מתכונן נפשית לקיקבורד, 2 אוטובוסים, רכבת, ושרב. קיבינימט, איזה שרב...

ברינג און דה סבבה

פורסם
פגושים שהחזיקו לא רע (פה ושם התרופפות בפינות). פגם חיצוני בולט - מכסה דלק שלא מחזיק טוב.

המכסה הוא מחלה אופיינית של הטווינגו ושאר חברותיה לאותו המיכל (ראה את מספר הרנו 19

שנוסעות ללא אותו מכסה... :? ), אל תתרגש.

פגושים מתרופפים? הם מוחזקים בכל פינה בבורג כוכב, במרכז בשני קליפסים ובחלקם התחתון

בשלושה ברגים נוספים. מי מהם חסר? :wink:

הטווינגו הזו, האם היא מדגם האיזי הידוע לשמצה?

האם התבוננת לתוך מיכל העודפים ובחנת את מע' הקירור? (חשוב מאוד)

ברברלה, תוריד אותו מהמחירון לאור מצבה הלא-מושלם של המכונית (כפי שתיארת, לפחות...)

במידה וענית על כל שאלותיי הקודמות בהצלחה. :lol:

MCS 2008

פורסם
היום קפצתי לראות טווינגו בת"א.

הממצאים:

מצב חיצוני בסדר. צבע טוב, פגושים שהחזיקו לא רע (פה ושם התרופפות בפינות). פגם חיצוני בולט - מכסה דלק שלא מחזיק טוב.

מצב פנימי גם בסדר. בהתחשב בזה שהמכונית כבר בת 7 - יש מעט רשרושים והפלסטיק החזיק ממש יפה. פאק בולט - בית תפסן חגורת הבטיחות השמאלי (הפלסטיק השחור מסביב לכפתור האדום) נפל. קוסמטיקה או משהו רציני? אתם יודעים, אני לא.

לוח המחוונים עובד, כנ"ל החלונות והמראות החשמליים. הריפוד ופנים הרכב בכלל עושים רושם טוב.

למכונית 132,000 ק"מ, אבל מנוע חדש.

כמה חדש? נקנה מיבוא, לפני פחות מ-400 ק"מ. המוכר טוען שהוא קנה אותו עם 18,000 ק"מ. אני יודע שאין דרך לבדוק כזה דבר, אבל שיהיה. בכל אופן, המנוע עוד לא רשום במשרד הרישוי, אבל יש לבחור שטר מכר ביד והוא יעשה את זה לפני המכירה.

המנוע הקודם הלך בגלל אותה בעיית חום מפורסמת שהזהירו אותי מפניה. כתוצאה מכך נוסף מד חום חיצוני, שמורכב על קורה A השמאלית. לא נראה משהו, אבל יעיל למדי, כך מתחוור לי.

תכל'ס, בנסיעה, היא היתה בסדר. מכונית חמודה כזו.

המכונית יד שנייה, פחות משנתיים אצל הבעלים הנוכחיים. הבעלים הנוכחיים, אגב, זה לא מי שהראה לי את האוטו, אלא אחיו (או גיסו, ממש לא התעמקתי בזה). הסיפור הוא שאחיינו היה זה שהשתמש באוטו, ועכשיו הוא בחו"ל והוא קיבל את תפקיד המכירה. סוחר? יכול להיות, אפשר לבדוק. לא נורא משנה.

מחיר - 22,000. מחירון, במצבה הנוכחי שאינו מושלם.

בשביל כל מה שטווינגו מציעה, 22K זה בדיחה. אבל אני לא בטוח שהטווינגו הזו היא בדיוק הטווינגו המושלמת. מצד שני, אולי אני פרנואיד (ככה זה כשצריך לנסוע ב-2 אוטובוסים, ביניהם רכבת, ומהבית לתחנה על קיקבורד, רק כדי להגיע ליבנה. יבנה!!!).

עצתכם תתקבל בברכה.

בטאמן

(-;

מתכונן נפשית לקיקבורד, 2 אוטובוסים, רכבת, ושרב. קיבינימט, איזה שרב...

במילה אחת: אאאההההה . . .

בשתי מילים: לא מציאה . . .

נשמע ממש נחמד, המנוע החדש זה דווקא יתרון . . .

אני ממליץ לקחת לבדיקה ולראות מה הממצאים, יכול להיות שיש בעיות שאתה לא יודע . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

איפה הוחלף המנוע? בדוק וברר אודותיו

מחירון? נסה בפחות, עניין המנוע המוחלף מעודד זאת, אם אתה מחליט ללכת על האוטו

אני אישית הייתי ממשיך לחפש , יש אקסמפלרים טובים יותר (ועם המנוע המקורי..)

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

יש טווינגו לבנה מדהימה פשוט, חונה באחד החניונים של אונ' ת"א .

במדהימה אני מתכוון לזה שהאוטו ללא שריטה, כל חלקיו הפנימיים נקיים ושלמים, רביעיית צמיגים חדשה וטרייה והתבוננות קלה בבגאז'

מגלה ארגז כלים ארוז למופת (כבלים, נוזלים שונים וכו' - אותי לפחות דבר כזה משכנע ! ) . אה ונראה לי שזו איזי שהוסבה לידנית (מדבקת איזי נשארה מאחור, גיר ידני בפנים) .

אם אתה מעוניין אני אשאיר עליה פתק בהזדמנות הראשונה שאראה אותה שוב .

טל.

פורסם

בר, הייתי ממליץ להמשיך הלאה.

קיימות בשוק , ואני אישית ראיתי לא מזמן טווינגואים במצב הרבה יותר טוב ממה שאתה מתאר.

רק לפני חודש חודשיים Guy אמר לי שראה באיזה לוח 2 יד ראשונה......

החיפזון מן השטן, תמשיך לחפש.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש טווינגו לבנה מדהימה פשוט, חונה באחד החניונים של אונ' ת"א .

במדהימה אני מתכוון לזה שהאוטו ללא שריטה, כל חלקיו הפנימיים נקיים ושלמים, רביעיית צמיגים חדשה וטרייה והתבוננות קלה בבגאז'

מגלה ארגז כלים ארוז למופת (כבלים, נוזלים שונים וכו' - אותי לפחות דבר כזה משכנע ! ) . אה ונראה לי שזו איזי שהוסבה לידנית (מדבקת איזי נשארה מאחור, גיר ידני בפנים) .

אם אתה מעוניין אני אשאיר עליה פתק בהזדמנות הראשונה שאראה אותה שוב .

טל.

הגיר ידני גם בגירסת איזי, ההבדל הוא קיום הדוושה השלישית, זאת שבצד שמאל :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

הגיר ידני גם בגירסת איזי, ההבדל הוא קיום הדוושה השלישית, זאת שבצד שמאל :wink:

ידוע, ידוע ... קטנוני שכמותך :wink:

טל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

i also went to see that car about a month ago and well it looked ok

(for its age...

but the seller was just too suspicious..he had a story for everything and some mismatches so i backed off...3 weeks later i found my twingo!

metallic green 95 (easy)

looks perfect (almost in and out... for 14k!!!!

and that guy from tel-aviv wants 22 for his 96... i say keep looking

פורסם
i also went to see that car about a month ago and well it looked ok

(for its age...

but the seller was just too suspicious..he had a story for everything and some mismatches so i backed off...3 weeks later i found my twingo!

metallic green 95 (easy)

looks perfect (almost in and out... for 14k!!!!

and that guy from tel-aviv wants 22 for his 96... i say keep looking

You subject is in hebraw so why the FUCK do you write in english ?

• תוכן חדש...