Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצים שינוי ?! קבלו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגדילו את התמונה ותבינו איך אני מרגיש-רן
לא ממש הבנתי את הרגשתך וממה היא נובעת !!!

מעבר לכך ולגופו של עניין - הבעת ביקורת הינה לגיטימית לחלוטין - ומי כמוני יודע להביע את מורת רוחי לכשצריך. אולם יש הבדל בין הבעת ביקורת כללית ולא מנומקת (כזו שלא ניתן ללמוד ממנה דבר למעט על כעסו של המביע אותה) לבין ביקורת מנומקת (ואוסיף שרצוי גם להביא במקביל אליה אפשרויות לפיתרון).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
חברים יקרים,

נראה לי שמישהו פה קצת מגזים - איפה תרבות הדיבור???

בכל מקרה, מקריאת כל התגובות ובעיקר ההתקתשויות ... עולה המסקנה הברורה שיש לעשות רגע חושבים.

פתאום קם אדם (ולא משנה אם הוא הזדהה או לא) אמר את מה שאמר ותראו מה קרה - במקום שאנשים יחשבו (אני מניח שכולם כאן אנשים חושבים) , ישר יצאו כולם במתקפה כנגד ה"צוות החדש" (שאין לי מושג מיהו).

לדעתי היה מן הראוי שהחברים, ובעיקר נציגיו הרשמיים של מועדון ה-5 יעשו חושבים וינסו להבין מה הביא את אותם אנשים לנקוט בצעד הדרסטי. אולי הבנת הבעיה מהשורש תביא לשינויים המיוחלים ולקירוב החברים למועדון.

ותחשבו על זה...

היי כרמל

1. על איזו "בעיה" אתה מדבר?
  2. האם זו "בעיה" של מס' מצומצם של אנשים (והם גם חברי מועדון?) או של הרוב?

אם הכעיה היא מקום המפגש, ניתן לראות שתמיד פנו חברי ההנהלה למשתתפי הפורום וביקשו המלצות למקומות המפגש לפני שהוחלט על מיקום חילופי - ואף אחד לא קם.

אז נניח שכעת יש מקום מעולה חדש, האם פניית הצוות החדש נראית תמימה כל כך, אם כן, יש דרך פשוטה, לפנות להנהלה ולבדוק יחד איתה את הנושא. למה לעשות גלים.

צורת הפניה (החצי מסתורית) הנוכחית בפורום נראית תמוהה.

עכ"פ, גם על פי תגובת הצוות החדש בתגובתם האחרונה בשירשור זה, נראה שמרבית החברים אינם מעוניינים לחולל מהפכות, אם כי ברור שלכל אחד יש פה ושם הערות, (וזה לגטימי).

להלן ציטוט מדוייק, (ההדגשות שלי)

נשאלת השאלה:

במשך 3 עמודים, וכ40 תגובות, כמעט ולא מצאנו תומכים. היכן הם כל אותם אנשים שמיהרו לקלס ולגדף את המועדון ולדרוש פעם אחר פעם שינוי?

האם בראותם את רוח השינוי ,כאן ועכשיו, האם זה גרם להם לפחד לתמוך במשהו מוחשי שקורה?

ואולי עצם הסתתרותנו מראה מן הפרט אל הכלל – כולם מדברים באוויר, ואף אחד לא מבצע.

ואולי אנחנו בעצם תומכים נלהבים של מועדון ה5, ומטרת השרשור היא להראות עד כמה באמת אין טעם בחלופה אחרת ויש להסתדר (ולשפר!) את הקיים?

ועדיין למרות הכל – המפגש בעינו עומד כמו שפורסם בהודעה הראשונה.

אנו תקווה שבעקבות הנ"ל, דרך החשיבה תשתנה, ולו במקצת.

נשמח לראותכם.

אם כן, בואו ננסה לפרגן ולשים יד במקום לשים רגל..

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

המסרים הסותרים של הצוות ההוא בולטים. הם עצמם יבואו או לא יבואו, הם נגד, או רוצים לדעת אם יש נגד..בקיצור, חסמב"ה.

אגב, "לקלס" זה לשבח...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
במשך 3 עמודים, וכ40 תגובות, כמעט ולא מצאנו תומכים. היכן הם כל אותם אנשים שמיהרו לקלס ולגדף את המועדון ולדרוש פעם אחר פעם שינוי?
הו! עכשיו הבנתי מה כל הרעש והצלצולים של אותו משועמם היושב במחשכים והוגה הודעות בשם "הצוות החדש".

כל הסיפור הוא פשוט קול קורא לאיחוד מקללי הפורום!

אז מה הקטע? שלח ה"פ לעצמך ולכל שמות המשתמש הפיקטיביים שפתחת בשבועות האחרונים, ותפגשו בחניה שלך ביום שישי על כוס אתילן-גליקול בכיף. למה ללכלך לנו את הפורום?

אני ממש מתרשם מכושר האיפוק של מר הספל בזמן האחרון. בפורומים אחרים, כל הג'אנק הזה היה נמחק, נעלם, ננעל ומסולק כבר מזמן.

חבל שיש אנשים שמשתמשים בפלורליזם וחופש הדיבור פה לרעה, וקמים לצרוח את מירמורם דווקא כאן ולא מול גורמי מועדון. טוב, נו. אולי זה בגלל שכאן יותר קל לפתוח חשבונות משתמש פיקטיביים ולהתחזות לכמה אנשים כדי לייצר אוירה של תמיכה.

פורסם
לא ממש הבנתי את הרגשתך וממה היא נובעת !!!

מעבר לכך ולגופו של עניין - הבעת ביקורת הינה לגיטימית לחלוטין - ומי כמוני יודע להביע את מורת רוחי לכשצריך. אולם יש הבדל בין הבעת ביקורת כללית ולא מנומקת (כזו שלא ניתן ללמוד ממנה דבר למעט על כעסו של המביע אותה) לבין ביקורת מנומקת (ואוסיף שרצוי גם להביא במקביל אליה אפשרויות לפיתרון).

הי ירון

דוגמא מאתמול 0645 התיצבות לעבודה ישיבת בוקר(מלחמה) 0930 קפ"ק להפגנה בעקבות הארוע במצעד הגאווה (מלחמה2X) דרישת כוחות, קליטת כוחות, תידרוך כוחות, הצבת כוחות, פיקוד על הכוחות...

(מלחמה...(איך מקלידים חזקה?)...) דתיים, חילניים, אבנים... שני מכוניות עם סרטים כתומים שורקים בוז למשטרה... כלב אמסטף משתחרר רץ לכביש כמעט תאונה... אף אחד לא מתקרב לכלב (טוב קושקוש הוא לא!...) סיום ללא חריגים, כוננות בעקבות ידיעה על כוונה לחסום כבישים... פיזור כוחות, איסוף ציוד....מלחמה-פיזור לבית, מקלחת, מוזיקה, "יש" המחשב פנוי כניסה לאתר המועדף ו... מ-ל-ח-מ-ה פשוט בא לי לדפוק את הראש בקיר-קראתי את התגובה שלך בפעם הקודמת אני מסכים עם רובה ואפילו אני מקבל באהבה אי הסכמות וחילוקי דעות אבל ראבק בואו נישמור על רמה, סובלנות...

בקיצור תנו לחיות לא טעימות לחיות-רן -אה כן ויהודי לא מגרש יהודי הוא רק מזיז אותו קצת...

(אין לראות בכתוב הבעת דיעה פוליטית רק בדיחה-רן)

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היי רן (וכמובן השושנים).

ושוב אני אחזור על דברי, אני מבין ללבך - את הצורך שלך באיזשהוא גן עדן מרוחק ומנותק מהמציאות הקשה היומיומית אליה תוכל לברוח. אולם... איסוף המכוניות והעמותה המאגדת את אספני המכוניות בארץ (מועדון החמש למי שלא הבין) אינם מנותקים ממכלול החיים הרגיל - ולפיכך גם כאן (משמע בתחביב שלנו) יש מאבקי כוחות (קוראים לזה כנראה פוליטיקה) בין הטובים לרעים (משמע כאלו שמנסים לאסוף ולשמר מכוניות לבין כאלו שממון מניע אותם), ובין כאלו שרוצים להחזיק במושכות כי לדעתם הם הטובים ביותר.

לסיכום - "צעקתך" החוזרת ונשנית כי "נעזוב" את הפורום רק לעיסוק בתחביב פרופר אינה משתלבת עם הדינמיקה של החיים!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון

אתה יודע מה? בסדר... חבל, לא נעים, אבל בסדר... אני לא נגד מלחמות להיפך מלחמה טובה תמיד מביאה לאיזה שינוי... במלחמת העולם השניה במסגרת המלחמה הוטלה פצצת אטום על הירושימה ונגאסקי

ארה"ב ניצחה יפן נכנעה... לכאורה ניצחון בני האור בבני החושך... האומנם? ומי יביא את זעקת הקורבנות? במקרה שלנו אלו שבורחים ללא חזור ולא רואים אותם יותר... ואתה יודע מה? בדיוק אלה שיש להם הכי הרבה מה לתרום, נעלמים. כי קצו במאבקים והמלחמות, הם מסתגרים בדלת אמותיהם ועושים לעצמם. מעניין כמה מהם היו יכולים להיות הכוח המניע של המועדון? לאלהים ואולי גם לאירית הפתרונים...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן

המסר האחרון שלך הוא מכליל ולא במקום.

כאילו שרק הבררה נשארה להנהיג, לתרום, להקדיש למועדון.

ברור שלא בדקת לעומק.

היית פעם בישיבת ועד? בררת את הדינמיקה של הדברים?

בני (לא בררה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

ליפני כחודש הוזמנתי ע"י חברים שהם גם חברים בפורום למפגש חלופי באצטדיון ר"ג.בשישי האחרון נענתי להצעה ובשעה 18:00 אחרי שהייתי כשעתיים ברמת אביב קפצתי לאצטדיון היו שם כ 4 מכוניות מיושנות ואספנות. היה מעניין ומהנה.

בעקבות קריאת השרשור דברתי עם החברים שנחחו בר"ג ואנחנו נגיע למקום החלופי.

אני אישית אגיע פעם בשבוע לר"ג ופעם בשבוע לרמת אביב.

בשישי הקרוב אהיה בר"ג + 4 חברים ו 4 רכבים...

ולאלה שחסר להם בית קפה:

אפשר להכין בבית ולהביא בטרמוס משהו לנשנש רוגלך או עוגת הבית שאפשר למצא בכל סופר או מכולת. כיסאות אפשר להכניס לבגאז'.

(אני בטוח שכולנו עושים פיקניק מפעם לפעם אז את הציוד הנ"ל יש לכל ישראלי) השאר כיד הדמיון...

בואו לא נשכח שהמפגש הוא לאלה שמאסו מהצפיפות באוניברסיטה ולא ממועדון ה-5!!!

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

לדעתי אתם מפספסים כאן דבר אחד.

כאילו שכל היישות של המועדון זה מפגש או פורום.

הרי גם אני כמעט ולא מגיע למפגשים באוניברסיטה (מי רוצה להגיע לעבודה ביום הפנוי...:). אבל צריך לראות את המועדון כישות כוללת.

ואם רוצים לשנות (ואני רוצה לראות אם זה לא דיבור של שניים שלושה שחוזרים על עצמם), אז התארגנות שהיא בעצם מפגש במקום אחר, תעשה הכל חוץ מלשנות.

מצד שני, וגם זה נאמר כבר המון פעמים, השתתפות באסיפה הכללית, השתתפות בישיבות הועד, וכן, גם התבטאות חופשית בפורום, זאת הדרך.

פורסם
מדובר באותה יישות.
אישפוז!!!

אם אני "הכל יכול" אז איך זה שלא הולך לי אתך...

האמת היא שאתה טועה, כי אלוהים נשבר לו והוא פרש מעיסקי האלוהות מזמן, כנראה גם בגללנו פה בפורום ואנחנו רק מדגם מייצג, לעומתי שאני על אף מכשולים רבים והשמצות לא מוותרת.

אני בדעה אחת עם ירון ובני (שלא יטעו) שהפורום הוא במה להבעת דעות, גם אם היא לא הכי נעימה לקורא ולשומע מסויימים, אני לא מסכימה להתלהמות חסרת רסן והתבטאות לא תרבותית, גם אם הבטן מלאה ו/או גם אם הפגיעה היא אישית אין הצדקה לגידופים, מי שלא מסוגל להסתכל ישר בעיניים ולהתמודד, מי שלא מסוגל לפנות להנהלת המועדון בצורה המקובלת (והיא לא ממש מסובכת) להזכירכם ישיבות הוועד פתוחות למעט אם הוכרז אחרת, ולהשמיע את טענותיו או רעיונותיו זבש"ו, מי שמעדיף להסתתר מאחורי כינויים להטיל "פצצה" או לחילופין להתגרות שלא יבוא אחר כך בטענות שלא השיג מה שרצה, נושא מקום המפגש ואי שביעות הרצון ממנו מלווה את המועדון שנים, כאשר היינו באיצטדיון היו טענות לגבי החנייה הקטנה לפני המסעדה ונהגי המירוצים והמזדנבים למיניהם, עברנו למצדה בהרצליה פיתוח, קמה קבוצה מרדנית וחזרה לאצטדיון, עברנו לקפה סטוקו בהדר יוסף גם כי המסעדה באיצטדיון נסגרה ונוצר הצורך בחלופה, לא עבר זמן רב והטענות והבכיות החלו מחדש, הגענו לקופי טו גו ונחשו מה קורה..... קם קורקי ומכריז כי יש לו מקום חילופי ל"נפגעי (לכאורה) של קופי טו גו, קורקי אם באמת מצאת חלופה מדוע לא פעלת בצורה המקובלת, אני מאמינה שכוונך היא לייעל ולשפר, אז מדוע ככה????, אתה יודע זה מזכיר לי את ערבי הכתה ואת משביתי השמחה שתפקידם לפוצץ את הערב בזה שהם גורמים להתפצלות, מדוע לא נתת הזדמנות להנהלה לבחון ברצינות חלופה זאת??? , להנהלת המועדון ישנה מחוייבות כלפי חבריה לקיים את מפגשישי כל שבוע ולכן כל מקום צריך לתת מענה לכל הדרישות המתבקשות וזאת על מנת לתת תשובה לטווח ארוך, זהו בדיוק שזה לא ערב כתה, ולא טיול שנתי משה!!!, אני לא רואה את עצמי מביאה כל שבוע, צ'ימידן, מסטינג ושימורי תירס ולוף

אירית

פורסם
אישפוז!!!

אני לא רואה את עצמי מביאה כל שבוע, צ'ימידן, מסטינג ושימורי תירס ולוף

אירית

אירית נדמה לי שהתכוונת לבירה:beerchug:

1965 MGB

פורסם
אני לא רואה את עצמי מביאה כל שבוע, צ'ימידן, מסטינג ושימורי תירס ולוף.

אירית

רק לא לוף...

הספיק לי ממנו שבועיים בכלא-4 כמילואימניק.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...