Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצים שינוי ?! קבלו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד עכשיו הייתי בשקט אבל פשוט נמאס לי!

זה פשוט גועל נפש איזה צביעות יש לצוות החדש הזה לבוא לפגום במועדון ה5 וכביכול להגיד שיצאתם מתכו... זה אומר שאתם רקובים בדיוק כמו שאתם מתארים את מועדון ה5.

אתם פשוט מנסים לעשות פרובוקציה מפגרת...

אדון נכבד.

יכול מאד להיות שגם אתה לא ירדת לסוף דעתנו, ולכן פרשנות גם לך:

איננו פוגעים/ פוגמים במועדון ה5, ואם הובנו לא נכון, עמך הסליחה.

הינך מוזמן ליום ו' הקרוב ע"מ להוכיח אותך על טעותך.

נ.ב

אינך צריך להצטער על התבטאויותך. זוהי דעתך הלגיטימית.

אולם מצד שני - "מה אתה עשית בשביל מדינה"?

שבוע טוב,

"הצוות החדש"

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סתם שאלה:

מחר קם מר פלוני אלמוני ואומר "הקמתי מועדון חדש לרכב קלאסי, הוא לא יהיה דומה למועדון החמש או קשור אליו. המפגש הוא בXYZ, כל מי שרוצה מוזמן להצטרף". הוא יכול או לא יכול?

"סתם תשובה":

לפי חוקי מדינת ישראל, אין מניעה חוקית להקים את מה שאתה מתאר........

בברכת שבוע טוב גם לך,

"הצוות החדש"

פורסם

korki היקר !

אניך מזדהה בשמך, וגם ניכר שהצטרפותך לפורום בשם היתה רק ביום ו' האחרון...

אולי תספר לנו מי אתה ?

א. אז גם אולי נבין (או תוכל להסביר לנו טוב יותר...) מדוע המסגרת הקיימת לא טובה עבורך ועבור חבריך ל"צוות" ואולי יהיה ניתן למצוא דרך בה גם אתה וחבריך תוכלו להיות שותפים למסגרת (מועדון החמש)

ב. אני חושב שצריך מידה מסוימת של עזות מצח וחוצפה לפרסם מודעה כזו בפורום הרשמי של מועדון החמש, זה פחות או יותר שקול לפרסום מסעדה חדשה בתוך מסעדה קיימת.

כוחנו באחדותנו - הפירוד רק יזיק לכולנו - בא ונסה להשפיע מבפנים.

בתקווה שאינך מנסה לשבור את הענף עליו יושבים רבים וטובים מחובבי הרכב הקלאסי,

צביקה תמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השרשור הזה קצת מזכיר את כנס קיסריה והכנס האלטרנטיבי. גם מזכיר קצת את ענין אקטואלי אחר, ההתנתקות...

דווקא רעיון מעניין.

דרך אגב, למה להתחיל בראש בראש?

לא יהא זה נכון יותר לקיים את המפגש בשעה שונה? כך יתאפשר לאנשים לבדוק איזה מהמפגשים מתאים להם יותר. קביעת השעה כפי שפורסם לעיל נותנת תחושה מעט לא נעימה של: "מי לנו מי לצרינו", ונדמה שלא זו הרוח הנכונה של מי שמעוניין ליצור אלטרנטיבה באוירה שונה (מבחינתו).

למיטב זכרוני בתחילת הדרך אף חדשות 2 ו- 10 שידרו את מהדורותיהם בשעה שונה מ"מבט". ההמשך כבר היה אופרה אחרת.

May the best man win.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
אדון נכבד.

יכול מאד להיות שגם אתה לא ירדת לסוף דעתנו, ולכן פרשנות גם לך:

איננו פוגעים/ פוגמים במועדון ה5, ואם הובנו לא נכון, עמך הסליחה.

הינך מוזמן ליום ו' הקרוב ע"מ להוכיח אותך על טעותך.

נ.ב

אינך צריך להצטער על התבטאויותך. זוהי דעתך הלגיטימית.

אולם מצד שני - "מה אתה עשית בשביל מדינה"?

שבוע טוב,

"הצוות החדש"

אני אסביר לך... פשוט אתה בן אדם שמחפש צומת לב... או שפשוט לא נוח לך עם הנהלה הקיימת של מועדון ה5 אז אתה חותר ... אל תנסה לשחק אותה תמים אתה פשוט צבוע! אני אישית לא אוהב את המרקם האנושי של מועדון ה5 ולא את מה שהוא מיצג אז אני מרחיק את התחת שלי מכל הפעילות שלהם! אתה לעומת זאת עושה פרובקציות מפגרות! בהתחלה טוען שמועדון ה5 רקוב! אז משחק אותה כאילו את יוצא מתוכו ואחרי זה ... אתה פתאם מתהפך ואומר שאתה לא רוצה לפגום או להרע או כל משו טיפשי אחר... בקיצור יצאת טמפיט... היתרה (כמה מילים אישיות שחרגו מכללי הפורום) נמחקה...בני

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אני אסביר לך... פשוט אתה בן אדם שמחפש צומת לב... או שפשוט לא נוח לך עם הנהלה הקיימת של מועדון ה5 אז אתה חותר ... אל תנסה לשחק אותה תמים אתה פשוט צבוע! אני אישית לא אוהב את המרקם האנושי של מועדון ה5 ולא את מה שהוא מיצג אז אני מרחיק את התחת שלי מכל הפעילות שלהם! אתה לעומת זאת עושה פרובקציות מפגרות! בהתחלה טוען שמועדון ה5 רקוב! אז משחק אותה כאילו את יוצא מתוכו ואחרי זה ... אתה פתאם מתהפך ואומר שאתה לא רוצה לפגום או להרע או כל משו טיפשי אחר... בקיצור יצאת טמפיט... ..
אדוני היקר לילה טוב לך בשנית!

ישנה דרך וגם צורה להגיב לנושאים הנ"ל.

הפסים שאתה יורד אליהם מצביעים באופן ישיר על החשיבות אותה אתה מייחס לנושא.

נ.ב

לעולם לא נאמר שמועדון ה5 רקוב!

פשוט לא מוסכמת הדרך ומאסנו בפורמט הנוכחי (בעיקר של צורת המפגש ביום שישי).

"הצוות החדש"

פורסם

תקשיב.................

אתה פשוט מתנהג כמו ילד קטן שאף אחד בגן לא רצה לשחק איתו...

ונראה לי שבקצב הזה פשוט תשאר לבד עם הקופים...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שאלתי היתה רטורית כמובן... JUST TO MAKE A POINT

בהצלחה

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מממ, סתם שאלה:

לא נראה מוזר שיש יותר מדי טענות על תיפקוד\תצורת מועדון החמש??? לדעתי עברנו את הסטיה הסטטיסטית. קצת עושה רושם שיותר מדי אנשים לא מרוצים מיותר מדי דברים. לתשומת לבכם מועדון החמש. הדינמיקה מתחילה להיות בעיתית.

ד"א צורת ואופן הוויכוח של קובי אגרסיבית משהוא, נקווה שמנהל האתר יפעל בהתאם.

VELOCE 116, הנקודה הובנה.

אלעד

פורסם
מממ, סתם שאלה:

לא נראה מוזר שיש יותר מדי טענות על תיפקוד\תצורת מועדון החמש???

מוזר, כל הזמן, אותה קבוצה קטנה של אנשים, ביניהם כאלו שמורחקים כל הזמן מהפורום וכאלה שמנסים לחבל ומסתתרים מאחורי כינויים משונים...

לדעתי עברנו את הסטיה הסטטיסטית. קצת עושה רושם שיותר מדי אנשים לא מרוצים מיותר מדי דברים. לתשומת לבכם מועדון החמש. הדינמיקה מתחילה להיות בעיתית.

אשמח לראות נתונים סטטיסטים.

ושוב, אם יש בעיה, למה לא מגיעים לאסיפה? למה לא מצביעים בבחירות? לא מציגים מועמדות לתפקידים?

ד"א צורת ואופן הוויכוח של קובי אגרסיבית משהוא, נקווה שמנהל האתר יפעל בהתאם.

ויחד עם זאת, על אף חילוקי הדעות של קובי עם מס' אנשים מהמועדון, הוא לא מנסה לבוא ולקלקל לאף אחד והאמת, יש משהו בדבריו. מגיע לפה איזה "אינשם" וצועק "צומי צומי צומי !"

VELOCE 116, הנקודה הובנה.

אלעד

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
korki היקר !

אניך מזדהה בשמך, וגם ניכר שהצטרפותך לפורום בשם היתה רק ביום ו' האחרון...

אולי תספר לנו מי אתה ?

א. אז גם אולי נבין (או תוכל להסביר לנו טוב יותר...) מדוע המסגרת הקיימת לא טובה עבורך ועבור חבריך ל"צוות" ואולי יהיה ניתן למצוא דרך בה גם אתה וחבריך תוכלו להיות שותפים למסגרת (מועדון החמש)

בתקווה שאינך מנסה לשבור את הענף עליו יושבים רבים וטובים מחובבי הרכב הקלאסי,

צביקה תמרי.

צביקה מסכים עם כל מילה!

בכל מקרה איני חושב שצריך "לקחת" ברצינות תגובה בפורום שנעשתה בשם כינוי, מבלי רצון לחשוף מי עומד מאחוריה - ועוד מתבטאת ב"רבים" ("הצוות החדש", "החלטתנו" ועוד).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ויחד עם זאת, על אף חילוקי הדעות של קובי עם מס' אנשים מהמועדון, הוא לא מנסה לבוא ולקלקל לאף אחד והאמת, יש משהו בדבריו. מגיע לפה איזה "אינשם" וצועק "צומי צומי צומי !"

ויכול להיות שהגישה הזו כפי שאתה מביא אותה - בזלזול אלמנטרי בכאבם , מצוקותיהם , בהתייחסות לגופם של אנשים ולא לגופם של הדברים - היא היא המנציחה ומכיחה את הביקורת של אלה שרוצים לשנות - אך נואשו לנוכח תגובות כמו שלך

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

לא בדיוק, TAZIO.

המסר שמביאים המארגנים הוא לא ממוקד ועצם ההסתתרות שלהם מקשה על מי שרוצה להבין אותם.

אפשר לאמר על מועדון החמש מה שרוצים, אבל זה לא גוף שצריכים להסתתר ממנו. משחקי חסמב"ה (למי ששכח "חבורת סוד מוחלט בהחלט") מקומם באגף הילדותי של החיים.

קובי בוטה ולפעמים לא נעים לקריאה, אבל כל המסרים שלו הם בגלוי.

וזה ההבדל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לא בדיוק, TAZIO.

המסר שמביאים המארגנים הוא לא ממוקד ועצם ההסתתרות שלהם מקשה על מי שרוצה להבין אותם.

אפשר לאמר על מועדון החמש מה שרוצים, אבל זה לא גוף שצריכים להסתתר ממנו. משחקי חסמב"ה (למי ששכח "חבורת סוד מוחלט בהחלט") מקומם באגף הילדותי של החיים.

קובי בוטה ולפעמים לא נעים לקריאה, אבל כל המסרים שלו הם בגלוי.

וזה ההבדל.

אני מבין את מה שאתה מנסה להעביר כאן

אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש הרבה אנשים שלא מרגישים "בבית" במועדון ה5

בין עם אובייקטיבית (קיבלו יחס צונן , מזלזל , לא הוגן ממי מחברי המועדון ) ובין אם סובייקטיבית (כל שאר הסיבות) - ותסכים שמי שחש כך גם לא ממש שש לעמוד על מרכז הבמה ולצעוק את כאבו - אין מה לעשות במועדון חברים הרוב צריך לדאוג למיעוט - לא רק ליישם דמוקרטיה

ולשנות מבפנים צריך קודם כל להיות בפנים - ואני מתכוון שייך, לא חבר

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

שלום לככל חברי הפורום! אני חבר די חדש בפורום ויכול להיות שכמה מכם יאמרו כי אין לי זכות להביע את דעתי.ובכן,בראש ובראשונה יש לשנות את הנוהל של הכינויים בשם המשתמש ולעבור להזדהות מלאה. כמו כן די נמאס לאחרונה כי במקום להתמקד ברעיון האמיתי נגררים לפוליטיקה פנימית,השמצות .ניסיונות לשינויים ומשחקי כבוד ויוקרה. תודה עבור תשומת ליבכם.קוב וינטרוב.

• תוכן חדש...