Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג דהוי של פיג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים,

חברה שלי קנתה 106 לא מזמן ואחרי יישור קו במנוע הגיע תורו של הגג.

הגג מעט דהוי ורציתי לדעת איך אני יכול "לטפל" בו כדי להחזיר אותו למצב אופטימלי

(צביעה כאופציה אחרונה).

תודה מראש.

פורסם

יתכן שפוליש יעזור, תלוי בצבע הרכב וכמה משכבת הצבע נשרף. התופעה מוכרת מאד ברכבים בעלי צבע כהה במדינתנו המידברית. צבע כהה סופג את אנרגית השמש ונשרף ומתחמם בטירוף עד שאי אפשר לגעת כלל בגג של רכב שעמד בשמש.

תנסה לעשות פוליש כך תוריד שכבת צבע ואולי מתחתיה יתגלה צבע יותר חדש ופחות שרוף, אל תפתח ציפיות כי סביר להניח שרב הצבע שרוף ואין מנוס מצביעה קומפלט.

בהצלחה ותעדכן לגבי התוצאות אם תחליט לבצע פוליש, לחברי אותה בעייה עם רכב בעל צבע כהה (שחור לא פחות ולא יותר)

פורסם

שטוף טוב את האוטו ומרח ווקס בעדינות בתנועות סיבוביות המתן ואז עם גופיה יבשה תעבור שוב.

זה אמור להחזיר את הברק-אל תתעסק עם צביעה עדיף שאוטו יישאר מקורי.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

קודם כל מה רע בוקס?

וקס ללא גרגירים כלומר רק וקס נקי סה"כ יוצר שכבת מגן על הרכב ושומר על הצבע המקורי דבר שאני אישית ממליץ עליו בחום לכל רכב, אני שם וקס פעם בשבוע על הרכב 30 דקות עבודה והוא נוצץ כמו חדש..

ועכשיו ידידי לבעייתך.

מה שאני יכול להציע , זה שאם זה לא כתמי קטנים אין מה לעשות פוליש הוא רק יחמיר את המצב.

ניתן לצבוע לבד בעלות של כ500 ש"ח, אך בעמל רב מאוד, מנסיון,עדיף לתת למישהו שיצבע לך מאשר לבד.אין לי מושג כמה יעלה לך רק את הגג אבל אני מניח שזה לא הרבה, כי אפשר לצבוע את כל האוטו במשהו כמו -2000-1500 ש"ח. במיוחד רכבים קטנים כמו 106.

או לקחת את השיקול של להשאר עם הגג הדהוי.

under construction..

פורסם

אין כל רע בווקס, אני משתמש בו באופן קבוע על הטיגרה שלי.

פשוט קראתי את ההוראות הכתובות על הווקס ונתקלתי באזהרה הזו: "אל תשתמש במידה ושכבת הלכה פגומה", לכן לא רציתי לקחת סיכון ולהשתמש בווקס גם על ה-106.

אתם בטוחים שאפשר להשתמש בווקס על הגג הדהוי?

• תוכן חדש...