Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן סאני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח עם בעלי ניסאן יוכלו לתת תגובה או אפילו אנשים שמכירים את האוטו והתנסו בו.

אז ככה אחי הוא סטודנט ומחפש לקנות אוטו בין ה15K-20K כמובן בתקווה לשלם כמה שפחות. חשבנו על ניסאן סאני ידנית זאת לאחר המלצות חמות על הרכב, כאשר נאמר שהיא חיסכונית מאוד בדלק ואמינה ולאחר שהוכחתי לדעת שגם ביצועים לא חסר לה. אני אשמח לקבל חוות דעת מכם- מה דעתכם עלייה והאם היא באמת כדאית כל כך, ואילו הצעות אחרות אתם יכולים להציע?

תודה רבה לכם ומחכה לתגובות.

פורסם

היתה לנו סאני ידנית מ 92 (נקנתה חדשה) ועד 1996.

זה היה דגם SLXI כפול קרבורטורים ידני, אח"כ הן כבר מוזרקות.

לדעתי זה אחד מהרכבים היפניים הכי טובים בתחום המחירים שלו : אמין (אין אפילו טיימינג), עמיד לאורך שנים, נוח בצורה סבירה ואפילו די מהנה.

החסרונות : מרווח פנימי מצומצם מאד למשפחתית, עיצוב קופסאתי, יש חלקים שקרסו נהנים לשחוט במחיריהם את הציבור (צינורות מזגן וכד')

אם הייתי מחפש משפחתית יפנומטית - זו הייתה אחת הבחירות הראשונות שלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
היתה לנו סאני ידנית מ 92 (נקנתה חדשה) ועד 1996.

זה היה דגם SLXI כפול קרבורטורים ידני, אח"כ הן כבר מוזרקות.

לדעתי זה אחד מהרכבים היפניים הכי טובים בתחום המחירים שלו : אמין (אין אפילו טיימינג), עמיד לאורך שנים, נוח בצורה סבירה ואפילו די מהנה.

החסרונות : מרווח פנימי מצומצם מאד למשפחתית, עיצוב קופסאתי, יש חלקים שקרסו נהנים לשחוט במחיריהם את הציבור (צינורות מזגן וכד')

אם הייתי מחפש משפחתית יפנומטית - זו הייתה אחת הבחירות הראשונות שלי.

המכונית המשעממת שלי היא סאני 93 ידנית.

צריכת דלק מדודה - 10.5 קמ"ל בנסיעה מעורבת עירונית + בין עירונית, עד 12

קמ"ל בנסיעה בין עירונית בלבד.

אמינות פנטסטית. שלי עם 230k ונתקלתי רק בבלאי סביר,

לא בשום תקלות מיוחדות.

צינור מזגן דרך אגב, נשבר על ידי המוסך של הבעלים הקודם - תוקן ב- 150 ש"ח.

חזק במיוחד הוא לא, למרות שהוא לא איטי מדי בזינוק (ידני כמובן) ונוח לשייט

בו במהירויות בלתי חוקיות בעליל.

הופתעתי ולא ציפיתי - הגה מדוייק, מתלים קשים יחסית, ואחיזת כביש מפתיעה לטובה - מהנה לנהיגה

בכבישים מפותלים.

המלצה - קיימים דגמים ידניים או אוטומטיים, מנוע מוזרק או קרבורטור, רמת גימור פשוטה

או מפוארת (הגה כח חלונות ומראות חשמל, נעילה מרכזית, שעון סל"ד פנסים מתכווננים בגובה

ועוד) - קיימים דגמים עם ובלי ABS.

אני ממליץ ללכת רק על המנוע המוזרק, הדגם המפואר ועם ABS - הפרש המחירים זניח.

המנוע המוזרק אגב מתקדם למדי - שני גלי זיזים עיליים והזרקה רב נקודתית

שלא נמצאת אצל המתחרים שלו מאותו שנתון. שרשרת טיימינג ולא רצועה - מה שאולי

רועש יותר בתא המנוע, אבל נותן שקט נפשי.

:turn-l:
פורסם

תודה רבה לכם, אני מאמין שלא תדעו לענות לי על זה אבל הייתי שמח לדעת מה המשקל שלה (משקל עצמי) מאחר ובאנטרנט לא מצאתי ורק אחד שהיית בבעלותו מכונית כזו והתעניין יוכל לעזור לי.

תודה ואם יש לכם משהו לחדש לי בעניין מכונית זו אשמח.

פורסם

יש ניסאן סאני בפורום למכירה, יד ראשונה שנת 93, 12 שנה אצל אותו בחור, קבלות על כל הטיפולים, מטופלת בחברה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...