Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר את את הרמקולים יותר של DLS בקשר למגבר את מרוצה ממנו ועם אפשר לדעת מהעלות שלו ?

לחנות של אלי אני יקפוץ מחר כנראה ומקווה גם לאקא.

יש פה משהו שיודע איפה אפשר לראות בארץ U-DIMENSION ?

לצערי היום הסתובבתי בכמה חנויות שהיו אמורות להיות אמינות אבל, שאת מדבר עם בנאדם על HI-END

והוא בא ומנסה למכור לך PIONEER או מגבר של לייטנייג אודיו זה אכזב אותי מאוד :?

שחר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בארץ זה לא כזה פופולרי, בגלל זה קשה להחזיק בחנות דברים כאלה, לא משתלם לעבוד עם זה, פעם בשנה בא לך מישהו שמעוניין...

בכל זאת אם אני לא טועה EYALR הוא היבואן של GENESIS בארץ.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אני מכיר את את הרמקולים יותר של DLS בקשר למגבר את מרוצה ממנו ועם אפשר לדעת מהעלות שלו ?

לחנות של אלי אני יקפוץ מחר כנראה ומקווה גם לאקא.

יש פה משהו שיודע איפה אפשר לראות בארץ U-DIMENSION ?

לצערי היום הסתובבתי בכמה חנויות שהיו אמורות להיות אמינות אבל, שאת מדבר עם בנאדם על HI-END

והוא בא ומנסה למכור לך PIONEER או מגבר של לייטנייג אודיו זה אכזב אותי מאוד :?

שחר

לגבי העלות - בוא נאמר שהוא נכנס לך בתקציב, כמו שכבר אמרתי, מאוד מרוצה למרות שאני לא יודע אם יהיה לך איזשהו הבדל עם כל מגבר אחר בתג המחיר הזה.

למיטב ידיעתי U-DIMENSION יובאו בעבר הרחוק ע"י היבואן של זטק וכבר לא מיובאים כיום כמו גם ג'נסיס, איל ייבא אותם והפסיק, אין שוק בארץ שמצדיק ייבוא של רכיבים ברמות מחיר כאלו.

איציק.

פורסם

אני יסםק שאין פה שוק זה מספיק קניינים על מנת לשווק את החברות האלה וברמות האלה לכן לצערי מאוד קשה לענות את הציפיות של רובנו :?

בכול מקרה אני יוצא עכשיו לכיוון פתח תקווה לאקא נראה מה יש לו להציע

שחר

• תוכן חדש...